Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-24 24 -
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex210392 Visualizza Messaggio
    Калі ваш зарэгістраваны атрымоўваецца перамясціць пустэчу ў яго душы ведае, што гэта такое, у мяне таксама былі пустыя з-за зніжэння ціску, і я вырашыў, чысціў бак ад асадка прысутнічае ўнутры xhe было не шмат, але занадта шмат, каб запаволіць паток дызельнага паліва на высокіх абарачэннях, што, калі гэта механічная праблема, трэба знайсці што-то ў дыягназе, як я
    ну па гусце я б не сказаў ( відаць, што яшчэ не тлумачыць, чаму ў гэтыя пустыя ) у любым разе паглядзім, у мяне быў грып, і я не змог пайсці і напасці на дыягностыку і праверыць на шашы, я ўвяду цябе ў курс ...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Тады я не разумею.. я ж, я ж прайшоў свой мод файл і ты пішаш мод тары?
    1 м арыгінальны аўтамабіль
    2-й паспрабаваць у любых умовах і зрабіце лог
    3° павялічвае паступова асноўныя карты
    4-й паспрабаваць у любых умовах і зрабіце лог
    прывітанне ўсім ...а пакуль хачу сказаць дзякуй cinqueturbo за цярпенне, якое меў і парады, якія вы мне далі .
    у рэшце рэшт, праблема вакууму была проста тэмпература выхлапных газаў, што, калі ён прыходзіць да пэўнай градацыі рэзалі дызельнага паліва, каб затым аднавіць, калі вы "астуджэння" цяпер машына, я б сказаў, што добра (у той жа час я павялічыў трохі нават prex rail ... на самай справе, спажывае шмат, але ў штуршок, я б сказаў, што гэта больш, чым добра )

НАВІЧОК L'avatar di rafsporting
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Сантерамо-ін-Кале(Бары)
    Et
    40
    Паведамленні
    4
    добрай раніцы Gabrielikkiu але, у рэшце рэшт, як вы вырашылі гэтую праблему?вы замянілі што-то або вы змянілі нейкае значэнне ў карце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    Citazione Першапачаткова Напісаў rafsporting Visualizza Messaggio
    добрай раніцы Gabrielikkiu але, у рэшце рэшт, як вы вырашылі гэтую праблему?вы замянілі што-то або вы змянілі нейкае значэнне ў карце?
    Праблема была тэмпература выхлапных газаў, якая, верагодна, была пакінутая арыгінальнай, таму эбу думае, што ўсё яшчэ фап пры дасягненні зададзенай тэмпературы рэзання дызельнага паліва х абароны турбіны , было дастаткова, каб падняць некаторыя абмежаванні

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •