Цяпер працуе.. я не думаю, што паміж рознымі версіямі winrar мог зразумець, што не адкрыць архівы..
Аляксандр, вяртаючыся да нас..
чым ты займаешся ў жыцці?
0625CA ок, але крокам, таму што ўжо на нізкіх абарачэннях?
067F4A чаму?
067F68, як і вышэй
06910C амаль не патрабуе, максімум на 100%
06923C, як і вышэй
069EF0 пакладзі ў 12800
069EF2 пакладзі ў 12800
сістэма і карыстайцеся.. калі патрабуецца іншае дызельнага паліва 064C92
калі табе не атрымоўваецца, мы сустракаемся, і я даю лекі..![]()
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
у жыцці я заўсёды на сувязі з аўто, але на гэты раз у якасці выкладчыка......
0625CA ок, але крокам, таму што ўжо на нізкіх абарачэннях? вы чытаеце ў зваротным так што я павінен прынесці ў правай ўсё да 12800 і злева ад таго, як я мог зразумець
067F4A чаму? мабыць, - гаворыцца ў нармальную бок так, пачатак 12800, а потым спусціцца пакінуўшы на левай
067F68, як і вышэй, мабыць, - гаворыцца ў нармальную бок так, пачатак 12800, а потым спусціцца пакінуўшы на левай
06910C амаль не патрабуе, максімум на 100%, я прыводжу ў арыгінале, таму што з дапамогай гэтага эксперыменту мне застаецца паскораным фіксаванай да 4500 абаротаў у хвіліну
06923C як вышэй я прыводжу ў арыгінале, таму што з дапамогай гэтага эксперыменту мне застаецца паскораным фіксаванай да 4500 абаротаў у хвіліну
069EF0 пакладзі ў 12800, да чаго ставіцца?
069EF2 пакладзі ў 12800, да чаго ставіцца?
сістэма і карыстайцеся.. калі патрабуецца іншае дызельнага паліва 064C92
Алекс
69EF0 пакладзі ў 12800 максімальная колькасць дызельнага паліва на 3500 аб / мін
069EF2 пакладзі ў 12800 максімальная колькасць дызельнага паліва да 4000 аб / мін
Алекс
Я цябе, напрыклад....атрымаць карту педаль і глядзець у 2d. Я па памяці, што я яшчэ не глядзеў што ты нарабіў....у вас ёсць 8 крывых, калі я не памыляюся. Першая адпавядае ў пачатку раўндаў, у апошні да 4688 (таямніцы ing marelli) . Наадварот трэба прачытаць кожнай крывой ад dx sx. Г. зн. значэнне максімальнага крутоўнага моманту запыту вы знойдзеце ў першы біт у лева-апошні паварот, на самай справе адмоўныя значэння знайсці іх у першых паваротах нізкіх абарачэннях на працягу першых біт dx-ду кожнай крывой. Я спадзяюся, што было ясна
Гэта выдатна, значыць, я павінен даць больш пара на 8 крывыя з 5 на потым, у адваротным выпадку, пачынаючы ужо з нізкіх абаротаў, павялічваючы толькі спажыванне, затым на кожнай крывой, пачынаючы ад левага да сярэдзіны крывой, у адваротным выпадку я пайду дызельнага паліва, нават калі я ледзь-паскаральнік або лепш, змяніць усе такім чынам, што ў вас ужо ёсць штуршок, толькі паскарэнне?
P. s. лепш не глядзець жахі, якія я зрабіў на картах педаль у адваротным выпадку патэлефануеш таце, каб мяне адлучылі яго ад царквы ха-ха
Дзякуй за савет
Алекс