Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 54
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў lsdlsd88 Visualizza Messaggio
    cinqueturbo усталюйце апошні winrar з сайта, вы ўбачыце, што потым ты адкрываеш яго
    ок, паспрабую.. дзякуй
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў lsdlsd88 Visualizza Messaggio
    cinqueturbo усталюйце апошні winrar з сайта, вы ўбачыце, што потым ты адкрываеш яго
    Цяпер працуе.. я не думаю, што паміж рознымі версіямі winrar мог зразумець, што не адкрыць архівы..

Аляксандр, вяртаючыся да нас..
    чым ты займаешся ў жыцці?

0625CA ок, але крокам, таму што ўжо на нізкіх абарачэннях?
    067F4A чаму?
    067F68, як і вышэй
    06910C амаль не патрабуе, максімум на 100%
    06923C, як і вышэй
    069EF0 пакладзі ў 12800
    069EF2 пакладзі ў 12800
    сістэма і карыстайцеся.. калі патрабуецца іншае дызельнага паліва 064C92

калі табе не атрымоўваецца, мы сустракаемся, і я даю лекі..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Цяпер працуе.. я не думаю, што паміж рознымі версіямі winrar мог зразумець, што не адкрыць архівы..

Аляксандр, вяртаючыся да нас..
    чым ты займаешся ў жыцці?

0625CA ок, але крокам, таму што ўжо на нізкіх абарачэннях?
    067F4A чаму?
    067F68, як і вышэй
    06910C амаль не патрабуе, максімум на 100%
    06923C, як і вышэй
    069EF0 пакладзі ў 12800
    069EF2 пакладзі ў 12800

калі табе не атрымоўваецца, мы сустракаемся, і я даю лекі..
    у жыцці я заўсёды на сувязі з аўто, але на гэты раз у якасці выкладчыка......

0625CA ок, але крокам, таму што ўжо на нізкіх абарачэннях? вы чытаеце ў зваротным так што я павінен прынесці ў правай ўсё да 12800 і злева ад таго, як я мог зразумець
    067F4A чаму? мабыць, - гаворыцца ў нармальную бок так, пачатак 12800, а потым спусціцца пакінуўшы на левай
    067F68, як і вышэй, мабыць, - гаворыцца ў нармальную бок так, пачатак 12800, а потым спусціцца пакінуўшы на левай
    06910C амаль не патрабуе, максімум на 100%, я прыводжу ў арыгінале, таму што з дапамогай гэтага эксперыменту мне застаецца паскораным фіксаванай да 4500 абаротаў у хвіліну
    06923C як вышэй я прыводжу ў арыгінале, таму што з дапамогай гэтага эксперыменту мне застаецца паскораным фіксаванай да 4500 абаротаў у хвіліну
    069EF0 пакладзі ў 12800, да чаго ставіцца?
    069EF2 пакладзі ў 12800, да чаго ставіцца?
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    69EF0 пакладзі ў 12800 максімальная колькасць дызельнага паліва на 3500 аб / мін
    069EF2 пакладзі ў 12800 максімальная колькасць дызельнага паліва да 4000 аб / мін
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex210392 Visualizza Messaggio

0625CA ок, але крокам, таму што ўжо на нізкіх абарачэннях? вы чытаеце ў зваротным так што я павінен прынесці ў правай ўсё да 12800 і злева ад таго, як я мог зразумець
    067F4A чаму? мабыць, - гаворыцца ў нармальную бок так, пачатак 12800, а потым спусціцца пакінуўшы на левай
    Няма ты яшчэ не зразумеў.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Няма ты яшчэ не зразумеў.....
    дакладнае не магу зразумець, як чытаць у да нармальным, а якія наадварот
    Алекс

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    дакладнае не магу зразумець, як чытаць у да нармальным, а якія наадварот
    Я цябе, напрыклад....атрымаць карту педаль і глядзець у 2d. Я па памяці, што я яшчэ не глядзеў што ты нарабіў....у вас ёсць 8 крывых, калі я не памыляюся. Першая адпавядае ў пачатку раўндаў, у апошні да 4688 (таямніцы ing marelli) . Наадварот трэба прачытаць кожнай крывой ад dx sx. Г. зн. значэнне максімальнага крутоўнага моманту запыту вы знойдзеце ў першы біт у лева-апошні паварот, на самай справе адмоўныя значэння знайсці іх у першых паваротах нізкіх абарачэннях на працягу першых біт dx-ду кожнай крывой. Я спадзяюся, што было ясна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Я цябе, напрыклад....атрымаць карту педаль і глядзець у 2d. Я па памяці, што я яшчэ не глядзеў што ты нарабіў....у вас ёсць 8 крывых, калі я не памыляюся. Першая адпавядае ў пачатку раўндаў, у апошні да 4688 (таямніцы ing marelli) . Наадварот трэба прачытаць кожнай крывой ад dx sx. Г. зн. значэнне максімальнага крутоўнага моманту запыту вы знойдзеце ў першы біт у лева-апошні паварот, на самай справе адмоўныя значэння знайсці іх у першых паваротах нізкіх абарачэннях на працягу першых біт dx-ду кожнай крывой. Я спадзяюся, што было ясна
    Гэта выдатна, значыць, я павінен даць больш пара на 8 крывыя з 5 на потым, у адваротным выпадку, пачынаючы ужо з нізкіх абаротаў, павялічваючы толькі спажыванне, затым на кожнай крывой, пачынаючы ад левага да сярэдзіны крывой, у адваротным выпадку я пайду дызельнага паліва, нават калі я ледзь-паскаральнік або лепш, змяніць усе такім чынам, што ў вас ужо ёсць штуршок, толькі паскарэнне?
    P. s. лепш не глядзець жахі, якія я зрабіў на картах педаль у адваротным выпадку патэлефануеш таце, каб мяне адлучылі яго ад царквы ха-ха
    Дзякуй за савет
    Алекс

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Гэта выдатна, значыць, я павінен даць больш пара на 8 крывыя з 5 на потым, у адваротным выпадку, пачынаючы ужо з нізкіх абаротаў, павялічваючы толькі спажыванне, затым на кожнай крывой, пачынаючы ад левага да сярэдзіны крывой, у адваротным выпадку я пайду дызельнага паліва, нават калі я ледзь-паскаральнік або лепш, змяніць усе такім чынам, што ў вас ужо ёсць штуршок, толькі паскарэнне?
    P. s. лепш не глядзець жахі, якія я зрабіў на картах педаль у адваротным выпадку патэлефануеш таце, каб мяне адлучылі яго ад царквы ха-ха
    Дзякуй за савет
    Не сказаў ..калі хочаш педаль больш гатовы прама зараз вы можаце таксама заправіць першыя крывыя (трэба зрабіць, выпрабаванняў, каб зразумець). Кожны паварот вы павінны прачытаць ад dx!!!! Дзе ты нізкія % па запыце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Не сказаў ..калі хочаш педаль больш гатовы прама зараз вы можаце таксама заправіць першыя крывыя (трэба зрабіць, выпрабаванняў, каб зразумець). Кожны паварот вы павінны прачытаць ад dx!!!! Дзе ты нізкія % па запыце
    ідэальна падыходзіць пяшчотным, і мяжа як для абмежавальнікі замацаваны на 12800, ці вы можаце пераадолець гэта абмежаванне?
    Алекс

Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •