cinqueturbo,можа ты не зразумеў,параўноўваць мой мод з simonemora крок 3 і скажыце мне, калі ласка, якія адрозненні?дзякуй
Ідэнтычныя..
цяпер гэта да вас, каб растлумачыць, што вы робіце..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
тое, што я патлумачыў цябе,размешчаныя таксама ў іншы бок,дзе я магу спампаваць,на самай справе я дазволіў сабе раіць, таму што я бачыў карту!
на іншыя 2 пытання risponco з:я пераблытаў імёны!
Я прашу вас, што я знайшоў ідэнтычны ўбачыў, што два мод, які я зрабіў у дзве розныя даты.
Не ідэнтычныя:
Dany размясціў (НЕ мае нічога агульнага з дапамогай, што цікава, і таму з маёй размовы) мод з папярэднім крокам, які я апублікаваў яшчэ 19 Верасня.
Вядома, я ўсіх іншых модов, якія я зрабіў, пачынаючы, step by step, ад арыгінала. Апошні, як я ўжо пісаў, ён у гэтую ноч ад 21 Верасня.
Удакладніў, гэты, па дабрыні душэўнай, я вярнуся, каб папрасіць дапамогі, каб выправіць апошні мод, які зноўку пішу пра.
Дадаю скрыншот майго пк, так што вы можаце ўбачыць даты файлаў, згаданым вышэй.
У любым выпадку, так як сюды не магу загрузіць, напэўна, dany ставіцца да мод размешчана ў іншым заўсёды ад мяне.
Дэні, даруй мяне, вы можаце адказаць у патрэбным месцы і дапамагчы замест таго, каб размяшчаць тут, ствараючы, можа быць, гэта непаразуменне....
У любым выпадку, няма праблем, дзякуй. Вернемся да нас і да маёй студыі, калі вам ідзе? Дзякуй![]()
Па-першае, дзякуй табе як заўсёды за дапамогу, не толькі для гэтага аўтамабіля, але і для іншых пост у студыю, што я апублікаваў!!!
(прыбыў у добрае месца з гэтым, працягнуць рух з іншай маёй машыне...147)
Турын, ing. інфармацыю, але любяць механіку.
Усе моды МАЕ, я зрабіў іх я... У маіх нататках я назваў гэтыя адрасы:
абмежаванні крутоўнага моманту
084c18
08eaf4
08eb14
pres rail
08f6a6 прэ rail
limit прэ rail
08f968
08f910 ў 08f94f
педаль
0908a2
0909d2
090b06
узяў турба
092024
limit узяў турба
0921e8
ін'екцыі
08b0d4
overboost
0925bc
0926fc
Значыць, я памылілася, і што-то зблытаў?
Такім чынам, якія адрасы маюць карту турба і як overboost калі ласка?
Там я працаваў амаль увесь дзень, гэта фінал сёння, 21 верасня 2017 года.
Спадзяюся, вы зразумелі, што гэта сур'ёзна і што зменены адпаведным чынам.
Я з дарогі, ці я вярнуўся ў каляіну???![]()
Я іду наперад з вывучэнне і карэкцыя, спадзеючыся, што хто-небудзь, дайце мне руку, каб ісці наперад....Дзякуй