Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21-30 30
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    можа быць, клас, я зрабіў гэта, я напісаў ўспышка карупцыі, за ўсё тое, і цяпер патрабуе ад мяне, каб кут сям'я пры запуску bdm, а затым я перапісаў поўнага рэзервовага капіявання, што я прачытаў, выбраўшы новы bosch ford. так што цяпер у мяне ecu, як у пачатку. Цяпер я павінен перачытаць рэзервовага капіявання, выбраўшы ў якасці сям'і kia/hiunday праўда?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    сямейства kia/hiunday?? ты scerzando?? Ford, PSA Citroen
    Цечкі сціснутыя файлы BDM праверыць, што ўсе ок, нават у мой аднавілі, можа быць, я быў няправы, я што-то зараз
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    я сказаў, кія hiunday, таму што мяне прызнае, а калі стаўлю патрэбны файл. Я зрабіў так, я імпартаваў ваш файл, пакідаючы яго e2p (цяпер з рэзервовай копіі, мне, выходзіць, правільна, з 8kb), я перапісаў усе гэта, і гэта ўсё ішло да добрага канца. Прыкладаю файлы flash і e2p, што чытаю цяпер. У любым выпадку пратакол, я думаю, гэта правільна, таму што, калі я вызначае сям'я ў bosch edc16+ c34 PSA - edc16c39 Kia/Hyundai

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    на практыцы ors, як цяпер, каб быць у бяспекі, у месцы, мне трэба файл з hw bdm flash 0281011612 і sw 1037375124

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Не ведаю як, але мне здаецца, што ты выратаваў..

Відавочна, што, выбраўшы сям'ю, эбу з пзу на 4 кб, або чытаць і пісаць толькі тую частку, і не закранула астатнія 4 кб, што не бачыў..

Eprom, Здаецца, ОК
    Flasch Так Жа

Зачынены так і затокі стаіць машына..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    Калі вы спытаеце мяне зноў, я ведаю, што не магу 😂 затым файл флэш з'яўляецца правільным для bdm? Чаму мне здаецца, ідэнтычны таму, паслядоўны. Я замест гэтага па параўнанні з іншымі файламі, bdm ecu з гв тое ж самае, але sw-іншаму, і яны зусім розныя, гэта можна?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Gianpy80 Visualizza Messaggio
    Калі вы спытаеце мяне зноў, я ведаю, што не магу ������ затым файл флэш з'яўляецца правільным для bdm? Чаму мне здаецца, ідэнтычны таму, паслядоўны. Я замест гэтага па параўнанні з іншымі файламі, bdm ecu з гв тое ж самае, але sw-іншаму, і яны зусім розныя, гэта можна?
    файл, які вы назвалі:
    flash новую & e2p новае ў парадку..

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    Ок, я вышлю, а то і проста доказ я паведамлю вам. Вялікі дзякуй за дапамогу

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Сітуацыю?

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •