Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-28-28 -

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Мне шкада, што я зрабіў, гэта зразумець, аднак доказы таго, што я зрабіў, і праблема ў тым, fap, таму што ён не ідзе ў recovery, калі я пастаўлю egr і fap on

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    Мне шкада, што я зрабіў, гэта зразумець, аднак доказы таго, што я зрабіў, і праблема ў тым, fap, таму што ён не ідзе ў recovery, калі я пастаўлю egr і fap on

мне здаецца, што што-то робіць, акрамя даць парады на карце (ШТО ДЛЯ ЦЯБЕ ўсё ў ПАРАДКУ) я выразна напісаў, што калі вы defap з раз на €5 не працуе, і вы можаце мець recovery, якая таксама паказвае, ціску турба.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Як апісана раней, перш чым судзіць з раз я зрабіў усё ўручную і ў дыягностыцы вынікаў ўсё оф, аднак у пачатку рэпутацыю і recovery, як адказалі карыстальнікі, на помпа занадта высокая, знізіў праблема захоўвалася. Праз тыдзень, улічваючы, што ён мне не можа даць, пайшла ў абарону, прычына памылкі:"цвёрдых часціц прысутнічае" адтуль я зрабіў выснову, што я памыліўся кіравання FAP (што запланавана, што ён крочыць 1 раз у месяц) і ў выпадку, калі вы хочаце, што прайшоў 1 месяц дакладна, адтуль я судзімы, з Раз, каб убачыць, калі памылка захоўваецца, на самай справе, або ў любым выпадку ў recovery. У той момант я рэабілітаваны fap і egr і праблема не прадставіў; справа ў тым, што з fap і egr уключаны і ўсталяваны, адлюстраванне аказваецца непрадуктыўным, і я думаю, што мы згодныя ўсе. Што тычыцца помпаў, я ў курсе з аператарам, які працуе на помпы з папяровых фабрык рознага тыпу, а таксама працаваў на тавары bosch, і, па яго словах, bosch і да т. п., акрамя розныя абмежавальнікі, што, можа быць, ёсць правераныя для працы з высокім ціскам, а затым на каэфіцыент надзейнасці і бяспекі settings на больш нізкія значэння, для яго вопыту на 1600 бар рост ніжэй за 150 бар, што з'яўляецца прымальным, таму што ён таксама калі помпы "стомленыя" павелічэнне ціску вагаецца на гэта значэнне, каб у канцы цыклу

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Вы, як я разумею, усё-такі праблема, гэта звязана з тым, што яшчэ існуе фізічна FAP.
    Як я ўжо пісаў, вярнуўшы кіраванне FAP і EGR ON праблема не паўторыцца больш
    ці больш выразна ідзе ў recovery да тых часоў, пакуль не скончыцца рэгенерацыя, потым гарыць
    але машына ідзе, памылка скідаецца ўсё так гладка, як алей; можа быць, гэта была мая віна, што я забыўся сказаць вам, што FAP
    быў яшчэ усталяваны, і я паслаў з дарогі.

Цяпер я не хачу, каб пакласці ногі ў галаву нікому або выклікаць ілжывыя, але ў логіку, калі вы (я кажу ў множным ліку, як для тых, хто чытае і не каментуе, і для тых, хто адказаў) вы зрабілі гэтыя аўтамабілі
    з DPF усталяваны і не існуе або ў recovery, я думаю, і паўтараю, я лічу, што кіраўніцтва FAP не выдалены цалкам і рэгенерацыі, а не засмечваць, я кажу гэта таму, што
    у цяперашні час вадасьцекавая труба без ката і DPF аўтамабіль не згадваў, няма recovery, то адпаведна вы павінны чакаць, каб сказаць, калі гэта ўсё ў парадку.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Вы, як я разумею, усё-такі праблема, гэта звязана з тым, што яшчэ існуе фізічна FAP.
    Як я ўжо пісаў, вярнуўшы кіраванне FAP і EGR ON праблема не паўторыцца больш
    ці больш выразна ідзе ў recovery да тых часоў, пакуль не скончыцца рэгенерацыя, потым гарыць
    але машына ідзе, памылка скідаецца ўсё так гладка, як алей; можа быць, гэта была мая віна, што я забыўся сказаць вам, што FAP
    быў яшчэ усталяваны, і я паслаў з дарогі.

Цяпер я не хачу, каб пакласці ногі ў галаву нікому або выклікаць ілжывыя, але ў логіку, калі вы (я кажу ў множным ліку, як для тых, хто чытае і не каментуе, і для тых, хто адказаў) вы зрабілі гэтыя аўтамабілі
    з DPF усталяваны і не існуе або ў recovery, я думаю, і паўтараю, я лічу, што кіраўніцтва FAP не выдалены цалкам і рэгенерацыі, а не засмечваць, я кажу гэта таму, што
    у цяперашні час вадасьцекавая труба без ката і DPF аўтамабіль не згадваў, няма recovery, то адпаведна вы павінны чакаць, каб сказаць, калі гэта ўсё ў парадку.
    Але, ексель-моксель......але вы хочаце, каб defappare стаіць машына або няма?? Вы не разумееце, калі вы падключыце пакідаючы dpf або, калі хочаце, супастаўлення, і выдаліць яго. Зразумела, што калі вы загружаеце файл, які павінен быць, як ты кажаш, dpf off, і ў вас ёсць памылкі, і recovery значыць, што-то не тое. Першы, калі вы выкарыстоўваеце sw тып разоў, нават калі вы зменіце што-тое, потым ты, але не актываваць dtc памылак не ўбачыш ніколі. Па словах ТЫ далёка ад карты толькі з dpf off, і проста нават ў рампы я ведаю, хто-то, хто проста ўстаць у 10 бар, што было ў recovery....памяняў помпа высокага prex, і ён вырашаецца

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Такім чынам, паколькі гэта першы раз, калі з машыны з dpf усталяваны мяне ад гэтых праблем, іншых у мяне не было ніякіх праблем. Як я ўжо пісаў, цяпер без dpf, і я ўжо зразумеў, у чым была праблема вырашана.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Такім чынам, паколькі гэта першы раз, калі з машыны з dpf усталяваны мяне ад гэтых праблем, іншых у мяне не было ніякіх праблем. Як я ўжо пісаў, цяпер без dpf, і я ўжо зразумеў, у чым была праблема вырашана.
    Тады ў зводцы......памылка проксі-сервера як-то або ён быў сам па сабе, незалежна ад адлюстравання?
    Dpf цяпер ты выдаліў фізічна і ў электронным выглядзе ад ecu, і вы больш не recovery значыць, ты знайшоў спосаб defapparla правільна?

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Defap быў правільны (не тое, калі з, але тое, што я зрабіў гэта ўручную), але з fap гор, або на памылку. Памылка бескантактавымі быў там, каб выступ blue&me, відавочна, не маючы нічога ў дыягназе, які мне аб памылках, аб карце я спрабаваў спытаць, калі іншыя, магчыма, мелі падобную праблему.

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •