Старонка 29 з 34 PrimaПерад ... 192728293031 ... АпошняеUltima
Вынікі з 281 па 290 з 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    час inj не маюць тэндэнцыі "наладзіць" ў колькасці, але маюць тэрмінаў адкрыцця шыпамі, якія залежаць у асноўным ад ціску ў рампы, то час адкрыцця шпілька застаецца ўсе той жа, і яшчэ застаецца адкрытым, і больш колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца, таму і нармальна, што не працуе 1mm3=207 x 80 надаць 80 мм3, але там накласці? нашмат менш, бо шпількі яго адкрыць толькі адзін раз
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Але а калі вам трэба гэта ведаць, каб зрабіць авансавыя плацяжы вы проста час ўпырску на карту для таго, каб calcolarti дакладнага часу ўпырску можна зрабіць з pompista да школы, вы можаце ісці побач, калі я не памыляюся, і была выкарыстана формула зарада разраду кандэнсатара

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    - Ва ўсякім выпадку, у прынцыпе, вы можаце зрабіць гэта..калі вы проста хочаце ведаць мікрон-дызель, то трэба дзейнічаць па-рознаму, і праз выпрабавальныя стэнды....у канцы 80 78 82 мм3 не робяць granch? розніца

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    5
    Авансавыя плацяжы змяняюцца толькі на рухавіках пыласосам, на турбо змяніць, толькі калі машына ад іншых праблем пасля яе супастаўляецца без загадзя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    І дзе гэта напісана правіла??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    І дзе гэта напісана правіла??
    Ну і дарма. Па-мойму змяненне авансаў ? вельмі важна, як для прадукцыйнасці, каб расход паліва. Я даў да 3 градусаў, прыкладна, у некаторых месцах нагрузкі паралізаваны' (разліку, усе з працягласцю ўпырску, ціск паліва і абароты рухавіка), і розніцу вы адчуваеце, усе ў парадку, водгук акселератара ? pi? рэактыўнай і расход паліва зніжаецца не мала, асабліва ў раене 1500-2500. На высокіх абарачэннях, а гэта далоў, а таксама трохі з невялікай нагрузкай, паколькі ін'екцыі заканчваецца нашмат раней вмт у апошнія крывыя. Гэта з арыгінала " я думаю, гэта спецыяльна, каб астудзіць хутка, рухавік у выпуск, гэта я так думаю, што калі я пакіну ходу дросельнай 4500 усе egt падаюць адразу ж, калі замест 4500 я стаўлю на нейтралы і пакідаю выйсці адразу рухавік на 850-900 rpm egt падаюць-й? павольна.
    Аднак я прыйшоў таксама і за 6 градусаў і больш? на 4000 аб, не маючы машыны, што сцены, выступаючы, акрамя таго, аўтамабілі з турба-плюс і іншыя кампаненты зменены. Калі дызель будзе дадзена ў багацці, загадзя павінна быць дадзена гэтак жа адэкватна, імкнучыся не надаць занадта шмат, акрамя вмт. Таксама кіраванне afr разлічвае падключыць як з Afr-й? нізкі accelerer? працэс згарання і, такім чынам, sar? менш загадзя, і, наадварот, Afr сухопары, як правіла, мае патрэбу? загадзя больш, улічваючы іх хуткасць? згарання менш.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    23
    прывітанне
    калі я магу, што адпавядае 1 ступені ў карту?
    выбачайце няведанне, як гэта робяць падаць тэмпература, апусціўшы загадзя на высокіх абарачэннях і нізкай нагрузкай, у выпуску вы не павінны быць у нулявы нагрузкі?
    што тычыцца розніцы цеплаабмену паміж натоўпу і выхаду ў паварот вы кажаце, што ? заўседы пытанне загадзя, ці таму, што рухавік і ў паварот і выходзіць у Cut-Off ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Тэмпература кала, чаму? як кажа Engine83, пакінуўшы рухавік на высокіх абарачэннях у запыт 0 вадзяной помпа працягвае ставіць у круг, liquidocon кручэнне? значна вышэй, чым калі б ен быў вар'ят, то не варта выпускаць з-пад увагі, што на высокіх таксама аб'ем паветра, які паступае ў рухавік ? вышэй, чым на нізкіх, акрамя таго, дапамагае астыць.
    Авансавыя плацяжы не маюць нічога агульнага, нават, чаму? у выпуску ін'екцыі ? 0!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў паскуале Visualizza Messaggio
    Я на нармальныя карты не ўносім авансы. На mod 'чалавечыя',замест гэтага вы. Не пазней, чым можа, нават калі ліміт павінен быць 4gradi.
    Калі вы пачынаеце ўводзіць колькасць? пакаштаваць смачныя стравы ад 100mm3 у толькі 4 градусаў, па мне, не хапае.
    Асабіста з 110mm3 5 градусаў прыкладна на 2.0 mjet, што ен, а таксама інжэктараў-й? хутка.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Калі вы пачынаеце ўводзіць колькасць? пакаштаваць смачныя стравы ад 100mm3 у толькі 4 градусаў, па мне, не хапае.
    Асабіста з 110mm3 5 градусаў прыкладна на 2.0 mjet, што ен, а таксама інжэктараў-й? хутка.
    я, вядома, з крокам для дасягнення не ідуць дадзеных cazzum шаркаўшчыне, а таксама на 1 градус можа быць шкодна, асабіста пасля саветаў, джэк, я in bad dad авансавыя плацяжы ў рэжыме 1250 3000 2 градусаў розніцу адчувае сябе, вядома, машына лепш рэагуе, шпулька з турбонаддувом, які, відавочна, перайсці да страты аднавіць з карты vgt, напрыклад, на 4000 ў мяне каля 4 градусаў 80mm3 прэс-rail акцыі на 1600, з яшчэ 0,5 градусаў пост ВМТ, а астатнія перад ВМТ, цяпер я спрабую зняць крыху раней на нізкіх абарачэннях з высокім IQ, каб у чарзе лепш турбо мы гаворым на 0,5 градусаў, трохі як 1.9 140cv e3 або 2.0 170cv

Старонка 29 з 34 PrimaПерад ... 192728293031 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •