-
Я хацеў бы зрабіць тэст, каб зразумець, як і колькі авансавыя плацяжы ўплываюць на паводзіны рухавіка.
Я хацеў бы скінуць усе карты, авансы ад 1500 абаротаў да значэння pi? высока ў адпаведнасць пэўную колькасць абаротаў, радок за радком.
Зразумела, толькі ў азнаямленчых мэтах, я не маю на ўвазе нас-пі? на некалькі кіламетраў.
Па-другое, вы рызыкуеце зламаць што-то? Я думаю, што няма, аднак, у рэшце рэшт, не oltrepasserei максімальныя значэння!
-
рухавік дызель у адрозненне ад бензіну ? амаль неўспрымальны да дэтанацыі, я спадзяюся, добра для металу, але"...
-
Я кажу аб максімальных значэнняў арыгінальныя, круг х, круг, не тое, каб усю карту ў 20 градусаў, 1000 абаротаў, то што было б разбуральным :P
-
Вочы Asdone,
безумоўна, не supererai ціск усярэдзіне цыліндру максімальная, але, безумоўна, deformerai крывая ціску ўнутры цыліндру на цыкл.
З эфект, што машына для сярэдніх нагрузак можа пачаць шумець (стукаць), балазе ісці горш, як гэта ідзе першапачаткова.
З сярэдняй колькасці? ўводзілі, прадбачыць максімум, што паглядзець па схеме, лічыцца (у адпаведнасці з высокімі ўвядзення), можа прывесці ў канчатковым выніку ўпырскваецца да ВМТ. Мы? можа прывесці да таго, што пік максімальнага ціску, пойдзе працаваць не ў стадыі пашырэння, але і супраць стадыі сціску. робіць вас страціць выгаду ад павышэння ціску ўнутры цыліндру.
Калі вы хочаце зрабіць што-то з крайнасці ў азнаямленчых мэтах, без датчыка ціску ўнутры цыліндру, я рэкамендую вам зрабіць усе для дасягнення fasare канцы кожнай ін'екцыі паблізу ВМТ.
Такім чынам, вы таксама карту з тэндэнцыі, подсоединенное функцыя ўвядзення для кожнага рэжыму.
Ну,
-
Вы, верагодна, ўводзяць заканчваецца раней, для? перш чым пачаць аказваць ціск праходзіць час, і той час, знайсці яго значэнне, дапушчальнае для будаўнікоў мяжа правай карты перадаплаты, па меншай меры, cos? я думаю.
Злучыць усе кропкі, імітуючы працу ecu интерполируя абаротаў rail ? добры пытанне, упэўнены, НЕ ? ўручную, і вы наўрад ці пу? зрабіць з excel...
Трэба было б напісаць невялікую праграму, якая робіць 
Хто-то тут ? зацікаўлены пачаць канструяваць? Ці вы ўжо ведаеце? праграмнае забеспячэнне, якое зробіць гэта?
-
У сувязі з гэтым я ініцыяваў абмеркаванне тут http://www.professionalchiptuning.ne...8174#post88174 для тых, хто зацікаўлены
-
Я згодны, што складана, але не думаю, што карта з "плато" авансы ад 1500rpm ўверх можа працаваць добра! Акрамя ўсяго, фітынгі бы таксама трохі крутыя!
-
Я convintissimo, якія blockquote? дрэнна? я хацеў паспрабаваць (калі не было рызыкі трэскі рухавік) для праверкі з ног эфекты авансаў на ўвесь дыяпазон!
У раене 1500-ранейшаму smusserei трохі, проста, каб не атрымаць ўдар. Не ? у мае мэты атрымаць рэзюмэ ў гэтай галіне
-
Дайце нам ведаць тады! Цікава, не думаю, што вы можаце зламаць што-тое, але я чакаю, што ў нізкіх абаротаў шмат зла!
-
Спрабаваў, у асноўным нічога не мяняе, для засцярогі, я тупы на 1500 і ніжэй прыкладна на 1/3 педаль газу, я спрабаваў на карту цалкам ori, можа быць ? трохі больш? responsiva, але акрамя гэтага нічога. bon я зняў гурток
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума