Ок, дзякуй ... Я, як правіла, калі працуе ўсе вядома пра гэтых аўто пікаў блізкія да максімальнаму значэнню аб'ектыў ці крыху больш? вядома, не перабольшваю, з аб'емам... у любым выпадку ўмяшанне на vgt ? цуд для стабілізацыі ціску..
кантралюе націск на прывад, у мяне праблемы, як вашы, іх вам стабілізуе затым працягнуць asalire ці не так?, адлучыць трубку ад прывада і riattaccalo да мінімуму і паглядзець, колькі там паклалі, каб вярнуцца ў гатэль цягнуць,c i павінен паставіць менш за 2 sefcodni, мне іх аддаваў 6 на самай справе ў мяне страты на бак пусты
Прывітанне.
Я, паведаміўшы для выдалення dpf на маей Croma mjet 120cv.
Ад таго, што я чытаў, я павінен прыняць пад увагу, біт:
1de0f6
і ўсталяваць на 2 (у маім выпадку)
Пакуль тут усе гладка.
У ori чытаць ecu з ecm я бачу, што той біт ? gi? 0, што адпавядае няма dpf і няма lamda.
Можна?
Я я няправільна нешта?
Дзякуй
Жыцце рана ці позна просіць кошт на ўсіх.
здаецца, дзіўна, калі так было fes або іншы дыягностыкі fiat павінен паказаць у камплектацыі рухавіка няма egr, няма dpf, а таксама, калі вы не ? максімум адзін раз добра працуе, калі гэтыя экю, еўра 4
Прывітанне
Дзякуй tidus1985.
Я ведаў, што Раз, працуе прыстойна, а на самай справе я буду выкарыстоўваць менавіта яго для defappare.
Не павінны выдаліць dpc, як ecusafe праўда?
Жыцце рана ці позна просіць кошт на ўсіх.
Упэўнены? Раз усе павінны зрабіць без праблем
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
[QUOTE=angelolsp;75224]Ўпэўнены? Раз усе павінны зрабіць без праблем[
/QUOTE]
на edc16 c31 робіць гэта добра, але ачышчае dtc і праблемы cruise.
нават калі не c'?выходзіць, нічога аб чым вы спрачаліся, пры....я хацеў спытаць,...але ў гэтым пратэктар не вы ? казалі яшчэ шмат карт і абмежаванне для edc16c.....першае, што прыходзіць на розум ? тое, што вядома sw, на некаторыя файлы, называецца:"запытаны крутоўны момант на кола", што, калі я не памыляюся ? карту карэкцыі, каб пара ў функцыі тэмпературы рухавіка...
мне было цікава ? жаданую рэч ці не c'? трэба распавядаць гэтую карту cos? як і з іншымі...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...