Старонка 26 з 35 PrimaПерад ... 162425262728 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 251 да 260 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    есць моманты адразу пасля пасля націску на педаль, арыентыровачна да турба, або rail дасягнулі мэты
    як заўседы бездакорна....finor? каб змяніць поле, дзякуючы вам...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Ок, я лічу, што выявілі карты, карэктовак, авансавых плацяжоў, а ў функцыі, што гэта такое? (не маюць восяў паблізу), мяркую, што вось-колькасць абаротаў, сумесна з карту перадаплаты, і яшчэ можа быць?
    Да жаль ****** не ? дапамога па пытаннях, cos? тэхнічныя характарыстыкі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Прывітанне,
    можа быць вытворнай увядзенне. ? індэкса rapidit? пераходнага патрабуецца..

Для даведкі... у нашым trattoraccio абмежавальнік загадзя ? праклалі ў 39?!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    не ? 1280 = 30 градусаў? Можа быць, не ? той жа трактар :P У любым выпадку, мне здаецца, трэба дакрануцца да яго
    А не які-небудзь эксперымент на выпраўлення загадзя, то я б, для павелічэння reattivit? / адчувальнасць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Але я на карце бачу, напісана 39! Аднак я пацвярджаю, што я не знайшоў магчымасць ricalibrarlo!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    хлопцы, я прачытаў усю дыскусію з самага пачатку, але я не магу зразумець адну рэч: ен кажа, што ў лепшым стане будзе мець канец ўпырску, як пі? бліжэй да верхняй мертвай кропцы, затым я прачытаў, што c'? сколкава? надаць прыкладна да 10? ад ВМТ; цяпер, калі мы гаворым дасягненняў, у параўнанні з врі ў карту, даючы крокам вы decurta ад працягласці ўпырску, працягласць ўпырску DPMS затым я падыходжу да ВМТ,а затым згаджаецца з тым, ранняя або позняя? або ў якія фазы рухавіка ? лепш быць бліжэй і ў якой prolugare ўпырску пасля ВМТ?
    напрыклад, у маей 159 я бачу, што ў ніжнім 1500 2000 вакол, я ўводзілі, пачынаючы ад мінімальнай 1,88? 3,50? пасля ВМТ...так што калі anticipassi яшчэ больш? tenendomi побач з ВМТ не creerei шкоду?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Прывітанне, аванс, які я ведаю, называецца градусаў рухавік ўзаемаадносін паміж пачаткам ўпырску main і ПМС.
    Павялічыць загадзя дазваляе падняць ціск ўнутры цыліндру, а затым у парытэт? дызельнага паліва, каб зрабіць больш.
    Мяжа росту на перадаплату пу? прыйсці на дасягненні максімальнага ціску ўнутры цыліндру праекта.
    Або ад праходжання максімуму ціску ўнутры цыліндру да ВМТ.
    У гэтым выпадку, такім чынам, павялічыць загадзя не паляпшае-й? удзельная расход. Прайшоўшы гэтую кропку, перавагі, якія вы атрымліваеце, для павышэння ціску ўнутры цыліндру ў пачатку фазы пашырэння іх у вас ужо? страчаныя для большай працы, што трэба зрабіць на поршань у канцы такту сціску.
    Не маючы датчыкаў ціску ўнутры цыліндру ў наяўнасці, прыкладна а я думаю, можна лічыць, што, калі пакінуць у канцы ўпырску main западліцо з ВМТ ці крыху пазней, вы можаце быць побач з месцам вельмі добра загадзя..., але, МОЖА БЫЦЬ, НАВАТ тады, КАЛІ ПОБАЧ ЦІ ЗА АБМЕЖАВАННЕ ЦІСКУ ЎНУТРЫ ЦЫЛІНДРУ!!!
    Час ўпырску ў градусах рухавіка, можна разлічваць, пачынаючы ад зша ў ET фарсунак і з rpm:
    АБ / МІН*6*ET/10^6

Тое, што я хацеў паказаць ? што dataset вытворчасці, як правіла, "паслабцеся на загадзя" з-за абмежаванняў з пункту гледжання выкідаў NOx (як правіла, мы, як правіла, не перашчыруйце загадзя, для таго, каб выкарыстоўваць менш EGR ў памеры NOx). Затым павялічыць авансавыя плацяжы з пазнаннем і ўмерана, не павінны пашкодзіць.
    З пункту гледжання прадукцыйнасць/расход паліва, адкласці масівы дадзеных, арыгінальныя, безумоўна, не варта

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Я дадаў бы, што пры нізкіх абарачэннях пэўную колькасць градусаў адпавядае нашмат больш? час, што ж градусаў на высокіх абарачэннях, акрамя таго, як я даведаўся, рэакцыя пачынаецца адразу ж пасля ін'екцыі, але не ў цэлым? ціск фінч? не дасягае сценкі цыліндру, гэты крок патрабуе часу, і што? ? незалежна ад колькасці абаротаў. Для гэтага, каб на 3 градусы раней на 2000 абаротаў пу? быць шкодным/контрпрадуктыўным у той час як тыя ж градусаў на 4000 аб, аказваюць меншае ўздзеянне, чаму? "служаць", не менш!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    мама мая, што гэта выдатны спосаб растлумачыць рэчы....калі б у мяне было прафесараў, cos? здольныя данесці інфармацыю, я б, напэўна, працягваў unervisit?.
    Тады перш за ўсе дзякуй за цікавасць.
    я таксама, у мяне заўседы было перакананне, што рухавікі серыі a з-за абмежаванняў на выкіды, яны не на максімальную прадукцыйнасць, у рамках максімальнай надзейнасці? і diciamocela ўсе, прывесці матор у такое стан, часта проста, як апрацоўка аўтамабіляў серыі....
    як вы кажаце пра зша, як набор дадзеных, арыгінальныя, вядома, казаць аб часе inieizione, але тыя, у карту ўжо ў зша?
    такім чынам, разлікі, зробленыя маючы, напрыклад, 1,88? працягласць ўпырску DPMS я магу паспрабаваць ўзяць яго больш? бліжэй да ВМТ, або пачынае быць шкодным?вядома, я кажу пра ****llo тэарэтычнай паперы....што тады ? усе гэта праверыць на поле.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Дзякуй Ducati,
    вы, я маю на ўвазе час ўпырску, не ведаю, як адлюстроўваюцца на ECM або кампаніі, прыгожая... я на ІНКАЎ я бачу іх ужо? у [us]... калі мы ад заказаў велічы, што некаторыя значэння карты мы можам зразумець гэта адразу.

Другі пытанне, на жаль, не ведаю, як вам адказаць... вы хацелі б сказаць, што ў арыгінале ваш загадзя, каб момант рухавіка быў разгледжаны x [?], і ў гэты момант вы впрысните y [us], што шляхам разліку адпавядаюць вам у z [?]...
    Тады вы зрабілі z-x, і вам будзе = 1.88?, я зразумеў, дакладна?

Што момант рухавіка мы гаворым, вы знаходзіцеся на поўную магутнасць, што ў схеме? -- Паглядзець адказ Asdone...
    У любым выпадку, мы гэтага ніколі не казаў, але калі вы хочаце падправіць авансавыя плацяжы неабходна заўседы злучаць карту, каб пазбегнуць discontinuit? або змены трэнду, чым зыходнага масіва дадзеных

Старонка 26 з 35 PrimaПерад ... 162425262728 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •