Ок, я лічу, што выявілі карты, карэктовак, авансавых плацяжоў, а ў функцыі, што гэта такое? (не маюць восяў паблізу), мяркую, што вось-колькасць абаротаў, сумесна з карту перадаплаты, і яшчэ можа быць?
Да жаль ****** не ? дапамога па пытаннях, cos? тэхнічныя характарыстыкі![]()
Прывітанне,
можа быць вытворнай увядзенне. ? індэкса rapidit? пераходнага патрабуецца..
Для даведкі... у нашым trattoraccio абмежавальнік загадзя ? праклалі ў 39?!!!
не ? 1280 = 30 градусаў? Можа быць, не ? той жа трактар :P У любым выпадку, мне здаецца, трэба дакрануцца да яго
А не які-небудзь эксперымент на выпраўлення загадзя, то я б, для павелічэння reattivit? / адчувальнасць?![]()
Але я на карце бачу, напісана 39! Аднак я пацвярджаю, што я не знайшоў магчымасць ricalibrarlo!
хлопцы, я прачытаў усю дыскусію з самага пачатку, але я не магу зразумець адну рэч: ен кажа, што ў лепшым стане будзе мець канец ўпырску, як пі? бліжэй да верхняй мертвай кропцы, затым я прачытаў, што c'? сколкава? надаць прыкладна да 10? ад ВМТ; цяпер, калі мы гаворым дасягненняў, у параўнанні з врі ў карту, даючы крокам вы decurta ад працягласці ўпырску, працягласць ўпырску DPMS затым я падыходжу да ВМТ,а затым згаджаецца з тым, ранняя або позняя? або ў якія фазы рухавіка ? лепш быць бліжэй і ў якой prolugare ўпырску пасля ВМТ?
напрыклад, у маей 159 я бачу, што ў ніжнім 1500 2000 вакол, я ўводзілі, пачынаючы ад мінімальнай 1,88? 3,50? пасля ВМТ...так што калі anticipassi яшчэ больш? tenendomi побач з ВМТ не creerei шкоду?
Прывітанне, аванс, які я ведаю, называецца градусаў рухавік ўзаемаадносін паміж пачаткам ўпырску main і ПМС.
Павялічыць загадзя дазваляе падняць ціск ўнутры цыліндру, а затым у парытэт? дызельнага паліва, каб зрабіць больш.
Мяжа росту на перадаплату пу? прыйсці на дасягненні максімальнага ціску ўнутры цыліндру праекта.
Або ад праходжання максімуму ціску ўнутры цыліндру да ВМТ.
У гэтым выпадку, такім чынам, павялічыць загадзя не паляпшае-й? удзельная расход. Прайшоўшы гэтую кропку, перавагі, якія вы атрымліваеце, для павышэння ціску ўнутры цыліндру ў пачатку фазы пашырэння іх у вас ужо? страчаныя для большай працы, што трэба зрабіць на поршань у канцы такту сціску.
Не маючы датчыкаў ціску ўнутры цыліндру ў наяўнасці, прыкладна а я думаю, можна лічыць, што, калі пакінуць у канцы ўпырску main западліцо з ВМТ ці крыху пазней, вы можаце быць побач з месцам вельмі добра загадзя..., але, МОЖА БЫЦЬ, НАВАТ тады, КАЛІ ПОБАЧ ЦІ ЗА АБМЕЖАВАННЕ ЦІСКУ ЎНУТРЫ ЦЫЛІНДРУ!!!
Час ўпырску ў градусах рухавіка, можна разлічваць, пачынаючы ад зша ў ET фарсунак і з rpm:
АБ / МІН*6*ET/10^6
Тое, што я хацеў паказаць ? што dataset вытворчасці, як правіла, "паслабцеся на загадзя" з-за абмежаванняў з пункту гледжання выкідаў NOx (як правіла, мы, як правіла, не перашчыруйце загадзя, для таго, каб выкарыстоўваць менш EGR ў памеры NOx). Затым павялічыць авансавыя плацяжы з пазнаннем і ўмерана, не павінны пашкодзіць.
З пункту гледжання прадукцыйнасць/расход паліва, адкласці масівы дадзеных, арыгінальныя, безумоўна, не варта
Я дадаў бы, што пры нізкіх абарачэннях пэўную колькасць градусаў адпавядае нашмат больш? час, што ж градусаў на высокіх абарачэннях, акрамя таго, як я даведаўся, рэакцыя пачынаецца адразу ж пасля ін'екцыі, але не ў цэлым? ціск фінч? не дасягае сценкі цыліндру, гэты крок патрабуе часу, і што? ? незалежна ад колькасці абаротаў. Для гэтага, каб на 3 градусы раней на 2000 абаротаў пу? быць шкодным/контрпрадуктыўным у той час як тыя ж градусаў на 4000 аб, аказваюць меншае ўздзеянне, чаму? "служаць", не менш!
мама мая, што гэта выдатны спосаб растлумачыць рэчы....калі б у мяне было прафесараў, cos? здольныя данесці інфармацыю, я б, напэўна, працягваў unervisit?.
Тады перш за ўсе дзякуй за цікавасць.
я таксама, у мяне заўседы было перакананне, што рухавікі серыі a з-за абмежаванняў на выкіды, яны не на максімальную прадукцыйнасць, у рамках максімальнай надзейнасці? і diciamocela ўсе, прывесці матор у такое стан, часта проста, як апрацоўка аўтамабіляў серыі....
як вы кажаце пра зша, як набор дадзеных, арыгінальныя, вядома, казаць аб часе inieizione, але тыя, у карту ўжо ў зша?
такім чынам, разлікі, зробленыя маючы, напрыклад, 1,88? працягласць ўпырску DPMS я магу паспрабаваць ўзяць яго больш? бліжэй да ВМТ, або пачынае быць шкодным?вядома, я кажу пра ****llo тэарэтычнай паперы....што тады ? усе гэта праверыць на поле.
Дзякуй Ducati,
вы, я маю на ўвазе час ўпырску, не ведаю, як адлюстроўваюцца на ECM або кампаніі, прыгожая... я на ІНКАЎ я бачу іх ужо? у [us]... калі мы ад заказаў велічы, што некаторыя значэння карты мы можам зразумець гэта адразу.
Другі пытанне, на жаль, не ведаю, як вам адказаць... вы хацелі б сказаць, што ў арыгінале ваш загадзя, каб момант рухавіка быў разгледжаны x [?], і ў гэты момант вы впрысните y [us], што шляхам разліку адпавядаюць вам у z [?]...
Тады вы зрабілі z-x, і вам будзе = 1.88?, я зразумеў, дакладна?
Што момант рухавіка мы гаворым, вы знаходзіцеся на поўную магутнасць, што ў схеме? -- Паглядзець адказ Asdone...
У любым выпадку, мы гэтага ніколі не казаў, але калі вы хочаце падправіць авансавыя плацяжы неабходна заўседы злучаць карту, каб пазбегнуць discontinuit? або змены трэнду, чым зыходнага масіва дадзеных