PrimaПерад ... 1624252627283676 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 251 да 260 1107

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Гэты абмежавальнік паказана вамі pd, біт, справядлівыя. Але не гэта прымушае мяне ісці далей 5300.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    але калі ўжо абмежавальнік і ўсталяваны ў 5500 у выніку чаго перапынак ўсе ў 5500, то есць у абмежавальнік, таму што трэба падняцца біт 6000?
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    115
    калі чытаць нармальна, я сказаў, што біт mod цы ў дыяпазоне ад 4800 да 5500 зробіце ўсе ў 5500 і біт-цы ? 6000 робіць прыпынку вось і ўсе

і ўсе тое, што не прымушае вас ісці за 5300 вы павінны кантраляваць іншыя параметры, вы павінны праверыць, ці, як вы хочаце запусціць рухавік...
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 12-12-2013 да 20:40

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Citazione Першапачаткова Напісаў pdtechnology Visualizza Messaggio
    калі чытаць нармальна, я сказаў, што біт mod цы ў дыяпазоне ад 4800 да 5500 зробіце ўсе ў 5500 і біт-цы ? 6000 робіць прыпынку вось і ўсе
    Gi? факт, я настроены на ўсе 5400. У маім файле, што частка ідзе ад 4900 да 5200. Зроблена практычна квадратны 5400, але спыняецца на 5300. Што яшчэ параметры трэба праверыць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Дзякуй Backgroop мне паказана гэта абмеркаванне
    Заўтра спрабую гэты біт rail!

Іншая справа, што было б цікава (па крайняй меры, для мяне... або для тых, хто плануе мантаваць турбіны розныя) знайсці фільтры turbo... на іншым форуме я здаецца чытаў, што павінны змяніць 3 рэчы... два біта і карты.
    Што скажаце?

Іншая справа, што я не разумею, што вы маеце на ўвазе, каб стрэл у абмежавальнік?

Дзякуй!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Пляма Джарре
    Паведамленні
    23
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede78 Visualizza Messaggio
    Дзякуй Backgroop мне паказана гэта абмеркаванне
    Заўтра спрабую гэты біт rail!

Іншая справа, што было б цікава (па крайняй меры, для мяне... або для тых, хто плануе мантаваць турбіны розныя) знайсці фільтры turbo... на іншым форуме я здаецца чытаў, што павінны змяніць 3 рэчы... два біта і карты.
    Што скажаце?

Іншая справа, што я не разумею, што вы маеце на ўвазе, каб стрэл у абмежавальнік?

Дзякуй!
    Прывітанне стрэл у абмежавальнік-гэта змяненне, калі фільтраў, якія існуюць па-за драйвер на multijet

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Tuningmotor88 Visualizza Messaggio
    Прывітанне стрэл у абмежавальнік-гэта змяненне, калі фільтраў, якія існуюць па-за драйвер на multijet
    Я не разумею, што вы хочаце сказаць??
    Цярпенне і цнота моцных..

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Пляма Джарре
    Паведамленні
    23
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Я не разумею, што вы хочаце сказаць??
    Volgio сказаць, што вы кажаце рэдагавання фільтраў у карты для marelli (у гэтым выпадку ў рухавікі multijet з драйвера або з артыкулаў, што, напрыклад, спіс ecm, есць шмат

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    І risottolineo, што не c? трэба moddare шмат lim для стрэлу....проста толькі адзін біт.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Зменены біт 06748E (у мяне момант файл, але мае тыя жа адрасу, што і тут.. па крайняй меры для rail) і цяпер, нарэшце, дыягназ ціску ў мэту я значэнне, што ўсталеўваю ў карту rail.
    Зрабіў карту ад 1600 бар... але машына не ідзе лінейны і загараецца сігнальная лямпа ўпырску. Пік даў мне 1509 бар, але ціск есць правалы і пікі, нават калі ціск аб'ектыў ? заўседы 1600 бар...
    Зрабіў карту ад 1550 бар максімум я як мэта 1550 справядліва, але машына таму як першы доказ... ціск балерына... макс 1484 бар...

Памылка ўсе тая ж P1196 часовая памылка ціску паліва

Што я на самой справе праблемы з фільтрам?
    Мы гаворым, што нават з картай у 1480 бар, як я раней без змены разрадных мяне здаралася, што некалькі разоў даваў памылку, але зрабіў гэта, калі tiravo больш за 4500 аб..., што вы ствараеце сапраўды дэпрэсія, так як патрабуе больш? дызельнае паліва, чым яно прыходзіць?
    Хто-небудзь меў такія праблемы?

PrimaПерад ... 1624252627283676 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •