Гэты абмежавальнік паказана вамі pd, біт, справядлівыя. Але не гэта прымушае мяне ісці далей 5300.....
Гэты абмежавальнік паказана вамі pd, біт, справядлівыя. Але не гэта прымушае мяне ісці далей 5300.....
але калі ўжо абмежавальнік і ўсталяваны ў 5500 у выніку чаго перапынак ўсе ў 5500, то есць у абмежавальнік, таму што трэба падняцца біт 6000?
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
калі чытаць нармальна, я сказаў, што біт mod цы ў дыяпазоне ад 4800 да 5500 зробіце ўсе ў 5500 і біт-цы ? 6000 робіць прыпынку вось і ўсе
і ўсе тое, што не прымушае вас ісці за 5300 вы павінны кантраляваць іншыя параметры, вы павінны праверыць, ці, як вы хочаце запусціць рухавік...
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 12-12-2013 да 20:40
Дзякуй Backgroop мне паказана гэта абмеркаванне
Заўтра спрабую гэты біт rail!
Іншая справа, што было б цікава (па крайняй меры, для мяне... або для тых, хто плануе мантаваць турбіны розныя) знайсці фільтры turbo... на іншым форуме я здаецца чытаў, што павінны змяніць 3 рэчы... два біта і карты.
Што скажаце?
Іншая справа, што я не разумею, што вы маеце на ўвазе, каб стрэл у абмежавальнік?
Дзякуй!
І risottolineo, што не c? трэба moddare шмат lim для стрэлу....проста толькі адзін біт.
Зменены біт 06748E (у мяне момант файл, але мае тыя жа адрасу, што і тут.. па крайняй меры для rail) і цяпер, нарэшце, дыягназ ціску ў мэту я значэнне, што ўсталеўваю ў карту rail.
Зрабіў карту ад 1600 бар... але машына не ідзе лінейны і загараецца сігнальная лямпа ўпырску. Пік даў мне 1509 бар, але ціск есць правалы і пікі, нават калі ціск аб'ектыў ? заўседы 1600 бар...
Зрабіў карту ад 1550 бар максімум я як мэта 1550 справядліва, але машына таму як першы доказ... ціск балерына... макс 1484 бар...
Памылка ўсе тая ж P1196 часовая памылка ціску паліва
Што я на самой справе праблемы з фільтрам?
Мы гаворым, што нават з картай у 1480 бар, як я раней без змены разрадных мяне здаралася, што некалькі разоў даваў памылку, але зрабіў гэта, калі tiravo больш за 4500 аб..., што вы ствараеце сапраўды дэпрэсія, так як патрабуе больш? дызельнае паліва, чым яно прыходзіць?
Хто-небудзь меў такія праблемы?