Стар. 26 з 54 PrimaПерад ... 16242526272836 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 251 да 260 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Мне здаецца, што кантроль на аб'екце работ, у адваротным выпадку
    Тады я стаўлю гэтай табліцы vnt знойдзена на ****** прыкладаецца
    як бачыш, пры павелічэнні абаротаў (ад 0 да 1000) ? зачыненая, і каля 60%, то яшчэ набірае абароты-й? адкрываецца прыбыўшы каля 25%.

Затым, каб спусціцца ўніз трэба спусціцца, значэнне %. ? не пу? рабіць у выпадку, напрыклад, толькі працуючы ў апошнім слупку, але toccher? праверыць велічыні? дызель. Прыгожая манга

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Citazione Першапачаткова Напісаў мегамозг Visualizza Messaggio
    Тады я стаўлю гэтай табліцы vnt знойдзена на ****** прыкладаецца
    як бачыш, пры павелічэнні абаротаў (ад 0 да 1000) ? зачыненая, і каля 60%, то яшчэ набірае абароты-й? адкрываецца прыбыўшы каля 25%.

Затым, каб спусціцца ўніз трэба спусціцца, значэнне %. ? не пу? рабіць у выпадку, напрыклад, толькі працуючы ў апошнім слупку, але toccher? праверыць велічыні? дызель. Прыгожая манга
    я быў працаваць на працягу некаторага часу на гэтай карце, што я зрабіў нягоды не мала, у прынцыпе ? "працэнт закрыцця", дзе больш працэнт ? больш высокае зачыняецца, і я магу сказаць, што калі карта час і добра маштабуецца атрымоўваецца прымусіць яе працаваць добра, нават у proprorzione да 100mm3, я так я зрабіў з турбінай серыі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    я быў працаваць на працягу некаторага часу на гэтай карце, што я зрабіў нягоды не мала, у прынцыпе ? "працэнт закрыцця", дзе больш працэнт ? больш высокае зачыняецца, і я магу сказаць, што калі карта час і добра маштабуецца атрымоўваецца прымусіць яе працаваць добра, нават у proprorzione да 100mm3, я так я зрабіў з турбінай серыі
    Затым мая праблема ? ў карту час, я паспрабаваў abassare працэнт diciano 3% на апошнія 3 слупкоў vnt і адрозненне? скінуўшы ціск цяпер падымаецца яшчэ больш. svbl усталяваны на 2600 абсалютных лічбах, у табліцах, карты я не ніколі не 2600, уключаючы абмежавальнікі, але цяпер, як толькі я кідаю ўжо? ціск павышаецца адразу на 1,7 стабілізуецца на працягу 2 сек. аб, а затым падымаецца да 1,85. Чаму? калі я зачыніў трохі солі яшчэ? Часы ўсе тыя ж, што і раней.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    І тое, што сказаў хвіліну назад, больш abassi і больш адкрыць геаметрыі больш ўстаяце больш зачыніць геаметрыі
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    калі трэба яшчэ працягну лепш змяніць передаточное лік перадач, ужо пасля 4800 абаротаў на jtd мы амаль на адным узроўні, паміж хуткасць поршня і хуткасць вяртання спружыны клапанаў, больш за 5200 абаротаў, безумоўна, па-за межамі ammeno не праглядзець усе distirbuzione...мой погляд, то

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    калі трэба яшчэ працягну лепш змяніць передаточное лік перадач, ужо пасля 4800 абаротаў на jtd мы амаль на адным узроўні, паміж хуткасць поршня і хуткасць вяртання спружыны клапанаў, больш за 5200 абаротаў, безумоўна, па-за межамі ammeno не праглядзець усе distirbuzione...мой погляд, то
    я згодны ў поўным аб'еме.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    і нармальна, маючы карту геаметрыя 64mm3 максімумаў на самай справе ў гэтым iq мы ўводзім значна больш дызель, так яшчэ і дым і такое ж адкрыцце vgt крыльчатка займае нашмат больш хуткасць.

Ен можа мець тыя ж прадстаўлення карту з паведамлена, пры ўмове, do разгледзець усе карты, геаметрыі і турба і аптымізаваць іх, каб мець шпулька хутка і ў той жа час пік каля максімальнае ціск запыце.
    Мне дапамогу сандра час, калі па віне карту не паведамлена, я пікі абсурдныя ціску, і я не ведаў, як вырашыць.

Хто-небудзь ведае, дзе дзейнічаць, каб выканаць maf-оф на c39?
    я думаў без выключэння яго досыць выдаліць яго кантролем, паклаўшы карты lamda = 0, хоць павінна па-ранейшаму заставацца на сувязі, але не будзе праблемай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    пікі, як вы іх з турба-крычы? як impostavi мэта?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Устаноўлена prex запыце 2400 мбар абсалютных, і я быў пікаў 2.6 бар ад дыягназу, і амаль 1.7 бар наддува з манометры, матэрыял добры-depo электронны крокавы рухавік, то ў рэшце рэшт частка праблемы.у стала занадта дызельнае паліва, і часткова з бака вакууму, які страціў выпраўлена памылка страты дзякуючы радзе сандра я апусціў геаметрыі, яго ВР 100mm3, што я падагрэвам раблю прапорцыю значэнняў карту геаметрыя іх дасканалым ціску

Шыпы ў любым выпадку я іх з gt1749vm як з gt1749v у 140cv, з 2256 я ўжо? задаволіць усе
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 23-12-2013 да 19:30

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    мне было цікава, калі вы далека? тэмы падобныя на edc16u.....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Стар. 26 з 54 PrimaПерад ... 16242526272836 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •