Стар. 25 з 54 PrimaПерад ... 15232425262735 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 241 да 250 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Хлопцы! ніякай крытыкі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    D49CE не трэба яго змяніць, і, сапраўды, рызыка страціць абмежаванне ў выпадку перагрэву рухавіка, столькі ж яго ўвесь час.
    абмежавальнікі крутоўнага моманту для аднаго руху змяненне альтэр-першае, адзін з іх ? абмежавальнік крутоўнага моманту з каробкай перадач або што-то падобнае, але дакладна я не памятаю, якое.
    EA2B0 верагодна, абмежавальнік дызель...
    першапачаткова turbo = дым бяспечна
    затым асцярожным, што яны не з'яўляюцца 100 мм^3/i, але 100 мг/, і я гарантую, што вы шмат... я, я пачну з 85, што яны ўжо есць? шмат!

Апошняе, што, я разумею, што defap гэтых машын з ecusafe ці калі-dia праблемы, і вароты амаль цалкам табліцу памылак.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    D49CE не трэба яго змяніць, і, сапраўды, рызыка страціць абмежаванне ў выпадку перагрэву рухавіка, столькі ж яго ўвесь час.
    абмежавальнікі крутоўнага моманту для аднаго руху змяненне альтэр-першае, адзін з іх ? абмежавальнік крутоўнага моманту з каробкай перадач або што-то падобнае, але дакладна я не памятаю, якое.
    EA2B0 верагодна, абмежавальнік дызель...
    першапачаткова turbo = дым бяспечна
    затым асцярожным, што яны не з'яўляюцца 100 мм^3/i, але 100 мг/, і я гарантую, што вы шмат... я, я пачну з 85, што яны ўжо есць? шмат!

Апошняе, што, я разумею, што defap гэтых машын з ecusafe ці калі-dia праблемы, і вароты амаль цалкам табліцу памылак.
    Mizzica! у мяне не было выпадку ў unit? вымярэння. Provvedo адразу ж выпраўляць пашкоджанні.
    Turbo, я не закрануў, чаму?, esperiente з карты зроблены такім жа чынам, 1.9 jtdm, канферэнц роўнай ступені з павелічэннем выхлапных газаў. Калі вы ricodi мне прыйшлося апусціць overboost так што б пікі 1,7 бар. Калі вы кажаце, што ачысціць табліцу памылак, вы кажаце пра тых, звязаных з dpf або зусім усе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    турба ? праўда, што солі той жа, але гэта адбываецца толькі ў момант раздушыць усе, потым, калі ўся механіка і электроніка ? працуе ў абавязак ціск назад у тую карту-мэта. Таму я добра, карту і мэта, і ў той жа час я хацеў бы выдаліць 3-5% да vnt, так трымаць пік pressoch? як арыгінал, але мець пастаяннае ціск pi? высокае.
    Калі я кажу пра стале для dtc, відавочна, што праблема ў вас, чаму? сцірае многае, акрамя dpf...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    турба ? праўда, што солі той жа, але гэта адбываецца толькі ў момант раздушыць усе, потым, калі ўся механіка і электроніка ? працуе ў абавязак ціск назад у тую карту-мэта. Таму я добра, карту і мэта, і ў той жа час я хацеў бы выдаліць 3-5% да vnt, так трымаць пік pressoch? як арыгінал, але мець пастаяннае ціск pi? высокае.
    Калі я кажу пра стале для dtc, відавочна, што праблема ў вас, чаму? сцірае многае, акрамя dpf...
    Добра, сандра, я менавіта гэтую праблему на поўным газе ціск да таго, як я солі шмат, прыкладна 1,7, то riscende на 1, 4, каб потым падняцца і стабілізавацца каля 1,6 ўсе ў лічаныя секунды. Цяпер я хацеў бы паспрабаваць тое, што вы напісалі, вы паменшыць трохі overboost, каб паспрабаваць аказаць ціск pi? стабільны без гэтай piccata cos? высокае. Як я павінен дзейнічаць на карце? Зраблю гэта, мэт? усталяваўшы ўсе значэння, а іх унізе 3%? Улічваючы, што карты час ing. і турба я змяняць met? нагрузкі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    На 1.9 jtdm я тыя ж значэння, што і ? дастаткова знізіць на 2% толькі апошні слупок табліцы, і я выявіў, што з 1,5 піка і 1,4 канстанты

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    На 1.9 jtdm я тыя ж значэння, што і ? дастаткова знізіць на 2% толькі апошні слупок табліцы, і я выявіў, што з 1,5 піка і 1,4 канстанты
    Практычна збіраецца abassare значэння апошняга слупка табліцы не пытаюся, што рабіць, каб застацца іп? закрытае геаметрыі, цяпер што-то мне не вярнуцца, калі застанецца-й? зачыненая, мы ўпэўненыя, што ціск не павялічваецца, у адрозненне ад? паменшыць?

Тое, што я хачу сказаць ? што, па логіцы лапаткі былі зачыненыя, каб кампрэсар даць іп? ціск на малых абарачэннях, дзе выхлапныя газы, вельмі мала. Цяпер, калі я ператвараю ў далейшым азначае, што я трымаю лапаткі-й? зачыненыя, і ціск падымае...
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 17-11-2013 да 23:04

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    дакладны кантроль VNT часам згаджаецца даць leccatina толькі, каб мець пік-найбольш дакладны і хада пастаяннага ціску турба менш часу
    Магутнасць і нічога без кантролю

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    Калі есць скокі ціску ? добра зрабіць часопіс і праверце, што расход дызельнага паліва раўнамерна, без пікаў...
    У выпадку, калі аб'ем лінейнае нешта адбываецца, і вы ritara кантроль геаметрыі turbo

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Мне здаецца, што кантроль на аб'екце работ, у адваротным выпадку
    Магутнасць і нічога без кантролю

Стар. 25 з 54 PrimaПерад ... 15232425262735 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы