Старонка 24 з 34 PrimaПерад ... 142223242526 ... АпошняеUltima
Вынікі з 231 па 240 з 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    170 ачкоў заўседы 3.9 градусаў.
    на bkd 140cv ен на 4000 аб камплектацыю карты ўпырску max 33? працягласць і 20? у inizioanticipo, ужо ў 13gradi пасля вмт. не ? як 8valvole. мне было цікава, на колькі градусаў пасля вмт можа прыехаць.. я таксама паспрабаваў з 16 на 17? прыехалі за 20? больш вмт да-сярэднія, нізкія. рабіў дым, але калі серыі вызваліўшы абмежавальнікі крутоўнага моманту і ўсе, не дакранаючыся duration ўжо мы ўводзім больш чым 13? мы не пойдзем далека.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Я думаў, што для кропак хочаце ей мікрасекунд ў карту час, я прашу прабачэння!
    Для сярэдніх, нізкіх ідзе добра, нават sfotare 10 градусаў пастоў, у той час, c'? pi? часу для згарання ўбачыў, што рухавік круціцца-й? павольна.
    C'? таксама сказаць, што пі? c'? паветра і pi? рэакцыя ? хутка, таму вам трэба менш, чым загадзя, не ўсе, на самай справе на рухавіках з турбінай, плюс раяць менш загадзя, што на тыя серыі!

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    вы ? праўда, яшчэ і турба ? каржакаваты нават больш вы працуеце з высокім ціскам і менш загадзя трэба.
    пяро на tdi, калі вы пачынаеце спачатку, увядзіце значна больш, напрыклад:
    CASO1 калі пачала ў 15?перад вмт і жорсткі, 28? і я imesso складаць дызель, і я апынуўся ў 13?пасля вмт.
    ВЫПАДАК 2 калі пачатак у 17?перад вмт, цяжка заўседы 28? я imesso больш дызель, і я павярнуўся, перш чым сумесь, і я скончыў у 11? пасля вмт.
    я лічу, павялічваючы усе больш і больш прадукцыйнасці. цяпер ў чым? мяжа? каб не сагнуць-то шатун або трэскі якой-то поршань?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Не, пачакайце, калі 28 градусаў ін'екцыі, якія іх дасягненні або posticipi заўседы 28 градусаў, а не c'? pi? дызель, то, магчыма, згарання ляжыць у дыяпазоне ад-пі? аптымальным і, такім чынам, у вас больш? магутнасць. Аднак, нягледзячы на тое, што comustione пачынаецца практычна імгненна, перш чым жанры ціск рэакцыі павінна дасягаць сценкі цыліндру, бо пік ціску ? заўседы пасля ВМТ, у адваротным выпадку вы spaccherebbe ўсе. За чым рызыкаваць, адсылаю яшчэ раз тут: http://www.professionalchiptuning.ne...cipo-iniezione дзе ? апісана, як разлічыць, колькі часу праходзіць ад пачатку ўпырску да пачатку ціску, залежыць ад памераў цыліндру!

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    вы заўседы 28 градусаў. але калі да родаў і жорсткі, заўседы ў 28, ен у мяне будзе ўведзена больш.
    на common rail ? адрозніваецца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Л?загадзя ? рычаг вельмі магутны, у працэсе каліброўкі, мы будзем аптымізаваць да школы разам з сістэмы рэцыркуляцыі ог boost і ціск упырску.
    Логіка аптымізацыі працэсаў гарэння ў стацыянарных у цяперашні час (за тое, што я ведаю непасрэдна): мінімізаваць удзельная расход, упершыню з моманту пераезду ў пэўнай мэтавай групы NOx (функцыя dell?эфектыўнасцю?АУС, які вы выкарыстоўваеце) з вызначанай мяжы, fumosit?.
    Што тычыцца дасягнення мэтавых NOx галоўную дзяржальню ? л?Сістэмы рэцыркуляцыі ог, было адразу пасля сябар?загадзя.
    Л?загадзя ўпырску ? замест гэтага галоўную дзяржальню, што мы на параметр удзельная расход (СПАЖЫВАННЕ ў ГАДЗІНУ/КВТ). Але таксама адным з параметраў pi? крытычныя трымаць п?вачэй што тычыцца ціску ўнутры цыліндру, а затым ад ціску ў рампы.
    Павялічыць l?загадзя ўпырску значна павышае удзельная расход (я ўяўляю тыя ж mg/hub дызель, але я атрымліваю больш? квт), перамясціць цэнтр цяжару згарання да sx (да ВМТ), лакальная тэмпература згарання павялічваецца, тэмпература выхлапных газаў памяншаецца, так? як fumosit?, але прыводзіць да павелічэння выкідаў NOx і ціску ўнутры цыліндру (рызыка структурнай).
    Сябар?іншага боку, павелічэнне колькасці? максімальная ўводзяць павелічэнне крутоўнага моманту рухавіка можа? стварыць, але не павышае ўдзельная расход, перамяшчэнне цэнтра цяжару згарання справа (у бок МСП), падагравальнік выхлапных газаў і прымушае паліць больш.
    У заключэнне, я б сказаў, што змяненне авансаў залежыць вельмі сябар?entit? змены на колькасць? выслоўі, якія з'явіліся. У любым выпадку, limiterei ў раены план з памерамі, у адносна высокіх абаротаў і высокіх нагрузак, калі, і толькі калі дызель ? быў значна павялічаны.
    Гаворачы ў агульным, калибровок бягучых, як правіла, выкарыстоўваюць усе менш і менш EGR для l?зніжэнне аксідаў азоту (NOx), выкарыстоўваючы яго сумесна ўсе?загадзя (а не ніжэй, чым у мінулым). Рухавікі, якія мы распрацоўваем вытрымліваюць працягласці з ціскам ўнутры цыліндру павялічылася на 10% у параўнанні з максімальным ціскам, што калодкі ў нармальным рэжыме. Улічваючы, што мы пачнем з дасягненняў досыць нізкіх коштах, мы павінны настойваць шмат з l?наперад, каб павялічыць ціск усярэдзіне цыліндру да жаданай мэтавай аўдыторыі.
    Гэтыя меркаванні, каб сказаць, што, нават не маючы ў распараджэнні прыбораў для вымярэння ціску ўнутры цыліндру, і, не ведаючы, які ліміт уласнага рухавіка, я не думаю, есць праблемы, напрыклад, павялічыць 1-1.5? л?загадзя.
    Я быў бы нашмат больш? турбуе, сябар?павелічэнне scriteriato дызельнага паліва, рызыка варыць турбіны і DOC?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    puntospeed1.3: ? праўда ? па-іншаму, але калі вы кажаце, што ін'екцыі доўжыцца 28 градусаў, тыя, што зменіце зрушэнне (загадзя), што з таго? калі можна, раскажы мне, я ўсе вушы і гатовыя вучыцца!

checchitotiralaleva: я ўжо? меў магчымасць ацаніць вашы працы ў іншых абмеркаваннях, я бачыў шмат файлаў з авансаў, нават больш? 3 градусаў, з людзьмі, якія сцвярджае, што ен працуе ўсе жыцце і ніколі не падзеленая нічога, па адносінах да таго, што вы сказалі, я павінен выказаць здагадку, што па карце есць абмежавальнікі якія загадзя прадухіляюць рост бяздумнага пачатку ўпырску? Або проста там былі і іншыя абмежавальнікі IQ, якія перашкаджалі эфектыўнай рэалізацыі гэтага загадзя?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    checchitotiralaleva: дзякуй за ўмяшання вельмі канструктыўны.

[QUOTE=asdone;85505]puntospeed1.3: ? праўда ? па-іншаму, але калі вы кажаце, што ін'екцыі доўжыцца 28 градусаў, тыя, што зменіце зрушэнне (загадзя), што з таго? калі можна, раскажы мне, я ўсе вушы і гатовыя вучыцца!
    Я не разумею.. што вы хочаце ведаць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    есць lim загадзя....
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Дзякуй Asdone,
    есць абмежавальнікі, каб загадзя, у маім выпадку - InjCrv_phiMI1Max1EOM0_MAP, ? карту, а мае значэння зашпаклевать... ен вядзе сябе, як крывая ў залежнасці ад абаротаў..
    Унутры базавай карты перадаплаты, вы рухаецеся заўседы ў функцыі абаротаў і ўвядзенне, калі вы павялічыце увядзенне пойдзеш працаваць на дасягненні розныя. Карту павінны быць прадуманы такім чынам, каб заўседы быць пад ліміт загадзя, нават у раенах за ўвядзенне абмежаванняў.

Кіраванне авансаў ? вельмі падпадзяляюцца на:
    - У мяне мала вопыту, чаму? я ніколі не выкарыстоўваць яго ў твар, але есць і выпраўлення авансаў для пераходных...
    - Карты паралельныя поспехі ў холад;
    - Карты, прызначаныя для кіравання авансавых падчас раскрутка (стартара)

Старонка 24 з 34 PrimaПерад ... 142223242526 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •