Стар. 24 з 54 PrimaПерад ... 14222324252634 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 231 да 240 у 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Здаецца, просты ccos?, але праблема ? зразумець, што гэта такое. Часта мне здавалася, абмежавальнік, правяраюць на damos і быў усе яшчэ, ці, можа быць, карту, які служыў, напрыклад, толькі ў рэгенерацыі
    А што паказвае на тое, ecm з упырскам выпраўленне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    на bmw есць абмежавальнікі на дызельнае паліва, устаноўленыя gi? altini і pi? або менш messe ў горадзе, як edc16c39, я іду па памяці, што ў гэтыя дні ў мяне няма магчымасці адкрыць файл, там павінна быць адно значэнне, напрыклад, 80 мг/у залежнасці ад каэфіцыента пераўтварэнні, а затым, у функцыі хуткасці? sermpre з значэнне 80 мг/, а затым вы можаце знайсці абмежавальнікі крутоўнага моманту, ce ne ? адзін з кожнага руху і адносіцца на абмен, калі я правільна памятаю, астатнія ўсе рэчы arcinote.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Ок! тыя, якія я знайшоў. Магчыма, галоўная праблема ? карта пераўтварэнні пара - упырскам паліва прыходзіць у 450Nm крутоўнага моманту

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    Ок! тыя, якія я знайшоў. Магчыма, галоўная праблема ? карта пераўтварэнні пара - упырскам паліва прыходзіць у 450Nm крутоўнага моманту
    тое, вядома ? мяжа. лічыць, аднак, што і карта, пераўтварэння шмат, і не ўсе змяніць, заўседы трымаеце пад рукой damos, каб знайсці правільныя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    паштовы экран у 2d і таблічны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    На дадзены момант варта мод карты пераўтварэнні? Я, шчыра кажучы, я быў супраць гэтага, чапаць гэтыя карты. Я ўшчыльнення заўседы ў якасці арыентыру.

Падман, падман, столькі варта чапаць час ўпырску, няма?

Не s? калі вы глядзелі карту, што я напісаў, але, як карты педаль, што абмежавальнікі крутоўнага моманту, трохі inveriori у 450nm крутоўнага моманту, а затым ўзмацненне sar? мала, і нічога не "падмануць" карту

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    На дадзены момант варта мод карты пераўтварэнні? Я, шчыра кажучы, я быў супраць гэтага, чапаць гэтыя карты. Я ўшчыльнення заўседы ў якасці арыентыру.

Падман, падман, столькі варта чапаць час ўпырску, няма?

Не s? калі вы глядзелі карту, што я напісаў, але, як карты педаль, што абмежавальнікі крутоўнага моманту, трохі inveriori у 450nm крутоўнага моманту, а затым ўзмацненне sar? мала, і нічога не "падмануць" карту
    Пасля некаторых тэстаў, зробленых на tdi edc16
    у ашукана, як ужо можаце сабе ўявіць есць большае зло, то есць больш пары да кропкі максімальнага крутоўнага моманту.
    Для змены хутка і, што робіць, пакладзеце на абмежавальнік крутоўнага моманту максімальнае значэнне карты пераўтварэнні ў НМ, а затым працягніце ін'екцыі calcolandole, як вы жадаеце надаць відавочна.
    Вялікую прыбытковасць і гатоўнасць па мне ? дата ад працы абмежавальніка дыму map(мг vs мбар), што па дабраслаўляць сабе, таму што калі я пералічу 50 мг час ашуканы будзе 55 або 60 мг; і ад duty на n75, што зямля адкрыты на 50 мг, а не прыходзяць 60mg і турба таму шыпы, і машына ўзлятае, не абавязкова паліць, калі не вы ? перастараліся з дызель падманулі. Таксама карту педаль будзе працаваць прычыны выбару; патрабуючы малы. мг або НМ, у рэальнасці будзе больш.
    А з паінфармаваная аб тым, як мне здарылася ўжо, каб пачаць, я павінен быў падняць больш карта запыту пара(педалі), і мець stassa гатоўнасці іншы трэба марнаваць столькі часу, асабліва таму, што турба ідзе ціск менш хутка, калі ў вас пашыраныя восі, чым дызельнае паліва, таму ў нас будзе трохі больш часу і менш, чым дызель, таму, што lim дыму ? map based, і калі не дасягаецца пэўны ціск, не ўводзіць адразу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    Пасля некаторых тэстаў, зробленых на tdi edc16
    у ашукана, як ужо можаце сабе ўявіць есць большае зло, то есць больш пары да кропкі максімальнага крутоўнага моманту.
    Для змены хутка і, што робіць, пакладзеце на абмежавальнік крутоўнага моманту максімальнае значэнне карты пераўтварэнні ў НМ, а затым працягніце ін'екцыі calcolandole, як вы жадаеце надаць відавочна.
    Вялікую прыбытковасць і гатоўнасць па мне ? дата ад працы абмежавальніка дыму map(мг vs мбар), што па дабраслаўляць сабе, таму што калі я пералічу 50 мг час ашуканы будзе 55 або 60 мг; і ад duty на n75, што зямля адкрыты на 50 мг, а не прыходзяць 60mg і турба таму шыпы, і машына ўзлятае, не абавязкова паліць, калі не вы ? перастараліся з дызель падманулі. Таксама карту педаль будзе працаваць прычыны выбару; патрабуючы малы. мг або НМ, у рэальнасці будзе больш.
    А з паінфармаваная аб тым, як мне здарылася ўжо, каб пачаць, я павінен быў падняць больш карта запыту пара(педалі), і мець stassa гатоўнасці іншы трэба марнаваць столькі часу, асабліва таму, што турба ідзе ціск менш хутка, калі ў вас пашыраныя восі, чым дызельнае паліва, таму ў нас будзе трохі больш часу і менш, чым дызель, таму, што lim дыму ? map based, і калі не дасягаецца пэўны ціск, не ўводзіць адразу.
    Я таксама думаю, як і вы, moggior гатоўнасці ? з-за гэтых фактараў, акрамя таго, мы паставілі б карты, VNT, так як у rapidit? адказ турба-у першую чаргу пракансультавацца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Я таксама думаю, як і вы, moggior гатоўнасці ? з-за гэтых фактараў, акрамя таго, мы паставілі б карты, VNT, так як у rapidit? адказ турба-у першую чаргу пракансультавацца.
    ад маіх доказаў, я вам магу даць толькі нагода ? усе аб тэрмінах turbo, адаптуючы ўсе гэта без налады аптымальнага vnt турба не дасягае max ціск pi? хутка, як вы можаце..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Я спрабаваў! Неабходныя 100mm3! разблакавалі розныя абмежавальнікі

dpf і egr выдалены праз раз

Што скажаце?
    File Allegati Файл Ўкладання

Стар. 24 з 54 PrimaПерад ... 14222324252634 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы