Старонка 23 з 106 PrimaПерад ... 1321222324253373 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 221 да 230 у 1107

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    Вы маеце рацыю, я думаў, што я загружаны, нават мой. Прашу прабачэння...
    "Вось яно". Знаходзіцеся перад карту rail (10F4C0 ) крывой, падобнай на тую, што ў 69 ? лім-rail ў залежнасці ад ціску турба, і адразу ж, яшчэ да, біт(10F3F0 я не ecm на гэтым кампутары павінен быць ен?)
    3376y251.gallo.rar
    Вельмі цікавая карта, здавалася б, сумесь паміж 70 і 75 fiat, на самай справе тыя, пасля біт абмежаванне карты rail, таксама аб новых marelli mjt8 гэта экю, заслугоўвае даследаванні, акрамя
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    І гэта вельмі падобна на файл mjet75 Grande punto, аднак іх ціск у чыгуначныя магістралі, ад таго, што я чытаў, канферэнц-без праблем...тут няма.

Мы адкрываем раздзел, прысвечаны? Думаю, што і opel аднолькавыя....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    я так хачу прыняць удзел і я ў гэта абмеркаванне? я малады і укладанняў, я не магу іх бачыць (таму я не ведаю, што ты, на жаль, было б добра, калі адмін rivedessero гэта правіла, майце на ўвазе, я не кажу, каб даць магчымасць? спампаваць гога? але толькі, каб убачыць экран для таго, каб паспрабаваць адказаць з веданнем справы, ) я ведаю толькі знакаміты біт 775? ад таго, што я чытаў, не ? ен

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    я так хачу прыняць удзел і я ў гэта абмеркаванне? я малады і укладанняў, я не магу іх бачыць (таму я не ведаю, што ты, на жаль, было б добра, калі адмін rivedessero гэта правіла, майце на ўвазе, я не кажу, каб даць магчымасць? спампаваць гога? але толькі, каб убачыць экран для таго, каб паспрабаваць адказаць з веданнем справы, ) я ведаю толькі знакаміты біт 775? ад таго, што я чытаў, не ? ен
    Біт ? толькі той ужо? праверана на кропкі 70 конскіх сіл ідзе стрэмка, гэта справядліва толькі для 70cv для іншых версій біт змяніць ? яшчэ, ўвагу трэба рэдагаваць карты rail і адпаведныя абмежавальнікі у адваротным выпадку вы avr? няспраўнасці.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    а так то праўда, толькі для 70cv? і для нас 75? якое значэнне мае?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    як і абяцаў, калі я што-то забыўся, ці я няправільна нешта, адправім і riallegate...
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 10-12-2013 да 19:56

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    1
    добры вечар, я раффаэле і мяне гэта цікавіць у гэтай тэме... я хацеў бы ведаць, як падняць і змяніць абмежавальнік ціску

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    хлопцы.... і c'? нават тыя, хто кажа:"чаму мне ніхто не дапамагае"..... Калі вы не даведаецеся аб qyesto форуме, скажыце мне, дзе вы вучыцеся!!!
    Ecuboost есць, дзякуй за вашу працу, каб вярнуць усе ў файл txt + сапраўды звязаны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Вялікі Ecuboost!

А зараз я прывяду nua пытанне прыгожа і добра.
    Абмежавальнік абаротаў, дзе яна?
    Тое, што абмяжоўвае c'? у 75 л. з, да ўпырску parzializzata. Але абмяжоўвае у боку, калі б я хацеў пайсці за 5300, не падымаецца. C'? затым qulche іншае....Хто-небудзь што-небудзь ведае?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    Вялікі Ecuboost!

А зараз я прывяду nua пытанне прыгожа і добра.
    Абмежавальнік абаротаў, дзе яна?
    Тое, што абмяжоўвае c'? у 75 л. з, да ўпырску parzializzata. Але абмяжоўвае у боку, калі б я хацеў пайсці за 5300, не падымаецца. C'? затым qulche іншае....Хто-небудзь што-небудзь ведае?
    Прывітанне, Дэні, можна? перамяшчэння, а таксама абмежавальнік абаротаў, я там працую, як толькі магу размясціць вынікі.

Старонка 23 з 106 PrimaПерад ... 1321222324253373 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •