Пацвердзіце тое, што ўжо? мы ведалі,100mm3 я лічу-гэта вельмі шмат для turbo серыі на 1.5
Што тычыцца разраднікаў, карту, якую мы адчувалі, ен адрозніваецца толькі мод на час...і ? яшчэ падарожнічаць паміж карту падмануў і праінфармаваны аб тым,![]()
Пацвердзіце тое, што ўжо? мы ведалі,100mm3 я лічу-гэта вельмі шмат для turbo серыі на 1.5
Што тычыцца разраднікаў, карту, якую мы адчувалі, ен адрозніваецца толькі мод на час...і ? яшчэ падарожнічаць паміж карту падмануў і праінфармаваны аб тым,![]()
вельмі дзіўна....вы б сказалі, што з картай паведамлена, ідзіце ў пост-ўпырску...
у той час як з адзіным mod тэрміны, хоць вельмі доўга няма...mmhh...
што і attibuibile толькі на дызельнае паліва, улічваючы, што машыны ў абодвух выпадках заўседы мае такое ж колькасць? паветра...
я хацеў бы бачыць файл праінфармаваны(калі гэта магчыма відавочна), каб убачыць, калі мы сее-тое разумею....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
я адказчык па ўсім карту лямбда, пры выкананні паінфармаваная аб тым, каб не мець абмежаваньняў вы, як правіла, цягнуць радкі прамой тып 8/900, каб не быць абмежаваным, у той час як на карце падмануў застаецца крычы, max 5% менш, і, такім чынам, значэньні, яны ж крывой, мы гаворым, але больш, у той час як вынікае з праінфармаваны аб тым, ricalcolarsi ўсей лямбда мець такое ж абмежаванне падманулі, што, мабыць, робіць надаць quanitta дызель права, калі трэба, і машына ідзе лепш і паліць менш, па-іншаму не ведаю растлумачыць нават я
аднак у папярэдніх гульнях серыі, наколькі я чытаў, пры адносна карта лямбда-гэта мод паведамлена, то не свабодны? ? калі вы вытягиваете адну радок прама ў 0,8-0,9 лямбда....
і калі ен вядзе сябе так, значыць, што тое карты лямбда не з'яўляюцца абмежаванні, як у edc15, але есць "карты target", што edc16 ўлічвае, каб усталяваць час і пра iq...., я веру...
калі vaoi на мой пост ці нават тут, на гэтым пасадзе знайшлі ў дзесяткізагружаць, неўзабаве, я думаю, ты мог паглядзець і дапамагчы нам зразумець таемны гэты
калі можна спасылку файла тут я ў пазбяганне разбіванне прыходзіць да жаніху ў сярэдзіне 20 старонак і больш за паведамленне...
калі вам не ідзе..***** і не сказаў...![]()
Tidus...карту я спрабаваў на брава...было дакладна так жа, як падмануў (у той жа лямбда-каманды), ен толькі час змененыя...
тады я памятаю марые, то я не ведаю дакладна, для манро, вось 2 карты, паведамлена, і не паінфармаваная аб тым, як я бачу, я прапусціў выдаліць абмежавальнікі дызель на не паведамлена, адсутнасць я памятаю зараз! лямбда-крычы, не інфармаваная, можа быць, гатоўнасць і менавіта з прычыны карту педалі, якія, у адрозненне ад марые не даведзена, і, паднімаючыся ў 350 нм максімальнага крутоўнага у той час, калі паведамляю, для маей большай гнуткасці на карце педаль перагародкі ад 0 да 500nm значэння крычы да 350 нм, відавочна, каб не страціць значэння зыходнай машыны
прывітанне ўсім!!!!
Я змагаюся з edc16c35 на bmw x3 3.0 d. Што spulcio карту дапамагаючы з damos ў e90? 2.0 (заўседы edc16c35), але не магу знайсці розныя абмежавальнікі тып edc16c39. Магчыма, што не прыносіць. C'? нешта нагадвае, але далучыўшы іх да damos, далекія.
Некаторыя парады...
Тое, што ecmtitanium называецца ціскам выпраўленне cos'?, абмежавальнік дыму?
вось врі
іх распазнаць на edc16, ад формы і ад i break poitn і d ад значэнняў, заўседы вельмі дакладныя тыпу 7500 8500 9200 на крывых, гл. таксама знойдзеце шмат, valopri тып 3921 аб brack point паказваюць, абмежавальнік тэмпературы