Старонка 22 з 34 PrimaПерад ... 12202122232432 ... АпошняеUltima
Вынікі з 211 па 220 з 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Палерма
    Паведамленні
    138
    Ок, дзякуй за параду.. адзінае, ke магу сказаць, на слых і на фінал выглядае цы і таксама рухаецца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Калі вы далі 300 ачкоў наперад, скажу, што і звычайны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Палерма
    Паведамленні
    138
    Мараль xk cosi

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    ! Калі ад дадзеных 300 ачкоў наперад, то есць pi? 7 градусаў і відавочна, што пакутуе, усе залежыць, аднак, ад астатняй часткі карту часоў inj і гэтак далей

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Як мне патлумачылі, каб авансавыя плацяжы ўлічваюцца таксама памеры камеры (у http://www.professionalchiptuning.ne...cipo-iniezione ). І, перш за ўсе, улічваюцца колы, калі вы хочаце цягнуць больш за 5000 градусаў трэба выслаць усе ў парадку! асабліва калі ўлічыць, што, як правіла, карты перадаплаты прыбывае ў 4500 на бензін, а затым спыняюцца.
    Даючы 7 градусаў на 2000 абаротаў, верагодна, падзяліце рухавік першай sgasata
    Але на 5000 аб гэтых градусаў "служаць" значна менш, і, такім чынам, уплыў ? менш!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Самыя авансы і менш працуе добра было б вылічыць l загадзя, каб скончыць l ін'екцый ступені пасля максімум 2 пасля вмт

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Ну, гэта вы пу? рабіць, проста разлічыць хуткасць? кутняе (у нас колаў), час ўпырску ў сярэднім гэты рэжым (што, як правіла, адпавядае максімальнае ціск ў магістралі высокага ціску). Сэнс ? што пры тым, што ў вас есць толькі сітуацыі-й? выразны, але не ведаеце, колькі часу ідзе запісаць, што дызель, і колькі часу праходзіць, перш чым мець пік..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Гэта пагадненне d

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    я чытаў усе абмеркаванне, і я хацеў бы зразумець адну рэч: паколькі мы гаворым пра тое, што ўпырску ў дызельным рухавіку максімум павінен доўжыцца не больш? 10? DPMS....гэта справядліва для павелічэнне прадукцыйнасці?я растлумачу:я, маючы магчымасць? змяненне авансаў час ціск, etc...я мог бы гіпатэтычна спаліць 70mm3 як рабіць ўпырснуць да 5?DPMS або да 8?DPMS перарабіць усю карту-здаровае расліна....але, робячы што-то накшталт " я б з крокам прадукцыйнасці?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Чаму? перарабіць усю карту? Проста карэктаваць у адпаведнасць 70 мм3? У найбольшай ступені таго, ін'екцыі гэтага ? адносна колькасці абаротаў, ад рухавіка, ад ціску, turbo і інш..
    Усе, што тычыцца ўпырску і загадзя мне ? было растлумачана, які працуе ад карыстальніка sergiot тут: http://www.professionalchiptuning.ne...cipo-iniezione

У цэлым 8 градусаў ВЗ на 2000 абаротаў ідуць добра, 8 градусаў да 4500 абаротаў, верагодна, робяць толькі паліць! гэта, па меншай меры, для доказу, што я атрымаў, каб зрабіць на маей машыне

Старонка 22 з 34 PrimaПерад ... 12202122232432 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •