я бяру абавязацельства падвесці вынік усяго паста, так што пакіньце што-то сапраўды карысна, заўтра ў другой палове дня, што avr? pi? час sistemer? txt-усе рэзюмэ і прыкладаю.
Назад, але вы спрабавалі?
Я 775 ? таксама прысутнічае ў маей 75 л. з, але як толькі ўстаю, паварочвае машына з збой ціску ў рампы. Калі яго далоў, я таму piccare менш ціску, але калі я ўстаю, адключае свой рухавік...
Паспрабуйце зірнуць, біт 775 ? роўна нават у 75 майго Swift-й? назад знаходзіцеся ўкладанне.
Я стараўся апусціць яе, і на самай справе проста, перш чым. Пераехаў? таксама на 776, паварочвае машына. І ад месяца да жаль, што я іду ззаду нават яАле да гэтага часу не прыбыў.
Ps мой файл ? 2.5 мб
Паспрабую, паглядзім, калі ен таксама працуе на suzuki/opel 75cv.
Спрабаваў на пункце 70cv,va стрэмка!! на opel вы кажаце файла ад 2 мб біт трэба змяніць, не ? толькі гэта, я лічу-гэта два (я думаю, я павінен праверыць, праверыць свой файл), паспрабуйце змяніць ну ўсе абмежавальнік Ціску ў рампы выконвайце добра пост ? вы зразумееце, і тры месяцы, што мы sbatto supra, губляючы час, паэксперыментаваць ператваралася ў кашмар, калі вы не выкарыстоўвайце яго логіка нам не прыходзіць, мне ўдалося экстрапаляваць імены бітаў будаваць damos marelli 6jf dannegiato, м, не адрасы, каб знайсці біт і паспрабаваць яго, я пачаў з часопісаў з examiner, каб зразумець, калі ціск быў абмежаваны, і, як..
Цярпенне і цнота моцных..
Вы маеце рацыю, я думаў, што я загружаны, нават мой. Прашу прабачэння...
"Вось яно". Знаходзіцеся перад карту rail (10F4C0 ) крывой, падобнай на тую, што ў 69 ? лім-rail ў залежнасці ад ціску турба, і адразу ж, яшчэ да, біт(10F3F0 я не ecm на гэтым кампутары павінен быць ен?)
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 06-12-2013 да 00:17