прыгожае і цікавае абмеркаванне...але мне хочацца спытаць...чаму? не ? была даведзена да канца?
ці вы гэта зрабілі, але ў іншым месцы? я пытаюся, таму што вельмі цікава ў гэтым дачыненні да...
прыгожае і цікавае абмеркаванне...але мне хочацца спытаць...чаму? не ? была даведзена да канца?
ці вы гэта зрабілі, але ў іншым месцы? я пытаюся, таму што вельмі цікава ў гэтым дачыненні да...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
be conlcusione ? што, супаставіўшы з інфармацыі метад праз break point, карта lambda мае вялікі ўплыў на прадукцыйнасць і дым машыны, вы павінны risucire даць максімум паветра, што вы можаце даць з турбіны на врі і адрэгуляваць правільна лямбду, але inieviutabilmete калі вы душы прадукцыйнасці вышэй 3000 абаротаў паліць, ammeno не прытрымлівацца erogazioone арыгінал, затым апусціце пад 80mm3 на дызель вышэй 3000 абаротаў
тое, што не разумею я ? як пу? карта абмежаванне гаворыцца тут ? карта лямбда-хай паляць аўтамабіль з змены на карту, час riscalata? калі паветра, які вы маеце ? заўседы, што змяненне адносіны стехиометрической і дата толькі дызель у-ы?...мне здаецца, што вы прачыталі ў папярэдніх пастах у гэтай дыскусіі, змяненне р? грубы на карты, лямбда, што, калі я правільна памятаю, у edc16-2 у адпаведнасці з maf, а другі-у адпаведнасці з map...па маім сціплым думку, было б паспрабаваць, ен паведаміць правільна, абедзве гэтыя карты, прыняўшы ўсе разлікі есць часопісны столік, не даючы крокам да cazzum...хоць я павінен сказаць, што на мой погляд, галоўнае-мець карту паведамлена, больш жорсткая, чым inganata st? у паведаміць і moddare, як вы павінны карту пераўтварэнні нм>iq, што я памятаю ? карту, на якой ecu ідзе "sceqliersi" час адкрыцця фарсункі ў адпаведнай карце час...
заключэнне тое, што я кажу, калі мод з карты варта логіцы метаду паведамлена, вы не можаце? патрабаваць паведаміць ecu на некаторыя карты, а не іншыя, але вы павінны рабіць усе з congnizione прычыны...
Сапраўды есць? што я зрабіў, я паведаміў таксама карты overboost, турба-і чыгуначных , здавалася, права мне таксама карту, нм/IQ я перарабіў, як 150, але да 350 нм максімальнага крутоўнага ? у puntoax ад арыгінала я пакінуў ori маштабуючы значэння ininfluenti, што я быў упэўнены, што ECU будзе интерполированное, як 25 75, 125 і 175 нм
вы не прытрымліваюся меркавання...і таму, што не можа праверыць, ці працу ў карту мне цяжка інтэрпрэтаваць вашыя думкі...
што выходзіць цяпер mppa нм>iq-150 адаптаваны да 120?? калі вы зрабілі толькі, каб атрымаць ідэі аб тым, як moddare вашы тое прамовы я падзяляю...прама цяпер? мне вельмі цікава зразумець што-то ў пі?...
хлопцы..хай..у мэтах чыста навуковых, карту паведамлена ? выдатны агляд...але ў мэтах прадукцыйнасці і спажывання паліва, тэсты зробленыя, як ад мяне, што ад tidus..а таксама пацвярджаецца msport...падмануў робіць яго больш...
Я спрабаваў зрабіць тысячу развагі, нават разам]...але я ўзяў карту "праінфармаваны аб тым," выдаліце мод на bp часоў, і падняў той жа час у пунктах.
Машына ідзе яшчэ і паліць менш.
Тлумачэнне можа быць у карце overboost: ecu вы ідзяце, каб выбраць час 90mm3 але ў карту overboost не тое, што бо а затым выкарыстоўвае апошні даступны..і вось, што вы паліце...але...гэта ставіцца ў частковых, дзе шляхам падману дызельнага паліва ? яшчэ і % turbo ? роўнасці (turbo, які працуе хутчэй, больш reattivit?) але не ў "увесь май"...тут % turbo ? усе роўна, і нават дызель...ну, падманулі паліць менш, і ідзе больш.
Верагодна, c'? тое, што выслізгвае дзе-то...але адзіны мод, які мы зрабілі для тэставання ? была толькі ў тым, што ў час.
Відавочна, што час не паднімаюцца да cazzum, але заўседы прыходзім да x мм3 дызельнага паліва.
Паўтараю, акрамя таго, што 100mm3 для турбіны серыі ЗАНАДТА шмат...
але калі карту overboost ? riscalata, каб паведаміць, што ecu працуе і на ўсіх картах, таму што вы кажаце: "што не мае, што бо а затым выкарыстоўвае апошні даступны"?
гэта разважанне, то прымяняецца больш метадам падмануць, дзе вы скачаце прама ў "карту кран фарсунак" (Tinj) і, такім чынам, няма падстаў не адлюстраваны ecu лічыць, што даць overboost гэтай даты iq, але ў рэальнасці? калі ў ін'екцыйных больш, а затым ен цяпло і дым...
шмат evvero ? у edc15 метад, зман мяркуе, як вышэй, толькі што напісаў, а калі riscali усе карты, каб паведаміць, што ecu не паліце і машыны v? моцны...
акрамя таго, я чытаў пост jacktheripper, дзе ен кажа, што машыны ўпырсквае "спакойна" 120mm3 нават калі з турба каржакаваты і машыны не паліць нічога з карту праінфармаваны аб тым,...
Вы не курыць у 100mm3 неабходныя, як мінімум 1.7 1.8 бар, я цяпер хадзіць у 94 мм3 прыкладна, і ў мяне есць fumosit? прымальным ў каналізацыю, вядома, на карту паведамлена, вельмі яны робяць elimazioni фільтраў па параўнанні з помпы і цяпла