Стар. 21 з 54 PrimaПерад ... 11192021222331 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 201 да 210 у 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    прабачце, у мяне не было пад рукой гэтай паведамлена, вы маеце рацыю!
    Хлопцы...не рабіце выпадку, гэтыя дзве памылкі...у карту правераная ў папярэдніх гульнях серыі былі ўжо? вырашаны...іх я зрабіў для гі? звярніце ўвагу,...былі ўжо? былі выпраўленыя

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    Таксама авансавыя плацяжы з'яўляюцца фіктыўнымі і ціску... Таму што я змяніць такім чынам, гэтак радыкальнае?
    Неабходна ўлічваць, што дастаткова мала, таму што дым, і губляюць прадукцыйнасць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    be авансавыя плацяжы былі разлічаны з улікам 80 і 100mm3 мець ўпырску, што цяжка пасля вмт, як надаць арыгінальны, ты як avrsti зменены дасягненняў, rail, затым глядзіць добра, і вы ўбачыце, што гэта такія авансы, якія rail riscalati да 100mm3, у той час як для rail я павялічаных да 150bar больш у 100mm3 ціску на сярэдніх абарачэннях, каб мець fumosita менш, і час ўпырску больш bereve так, для таго каб не даць занадта рана.

Пастаянна ў прамовы predente з тэст толькі што зрабіў, я апусціў геаметрыі да 20% з грубай прапорцыі, прымаючы значэння карты 20mm3 у 40mm3 60mm3 і facebdo так 80 і 100mm3, з зніжэнне геаметрыі прапарцыйна, карта turbo ўсталяваная на 1.3 бар, то я б сказаў, я павінен падымацца павольна, затым спыніцца на 1.3 бар з геаметрыяй, так тонка, не ? так, відавочна, 2200 аб ам поўнай нагрузцы qiundi 100mm3 ціск і яшчэ ў 1.2, але соль без прыпынку да 1.55 бар і затым застанецца іх і панізіць трохі пасля 3500 абаротаў, гэта не мне назад, так як, калі ціск у мэта ? 1.3 бар, мне прыходзіць у 1.55, што дыягназ ? у якасці абсалютнага ціску 1.48 бар, калі я кажу яму спыніцца, і 1.3 і рэзкі чыстай геаметрыі на 20%? я не магу растлумачыць гэтую рэч, я зрабіў карту на 147 з dpf, той жа рухавік, мы зрабілі тэст карту паведамлена ў 92mm3 ўпырску максімальная, і ен не мае гэтай праблемы turbo, ціск мэта 1.4 вымяраецца 1.424 максімальная, мой страляе так і ў геаметрыі вельмі нізкай, магчыма, будзе адсутнасць першаснага каталізатара, што не стварае contropressioni, што стрымлівае ход turbo, капуста з арыгінальнай карце turbo я атрымліваю 1.4 з манометрам

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    Вы бачылі, што вы іх riscalati да 100mm3... Але мне здаецца, есць недакладнасці, гл. вось паведаміў iq мінімальны, чаму ? рэдагавана? То есць valari ніжэй, чым у крычы, як ? можна? Мы гаворым пра той жа карце? :-)
    Што тычыцца rail я б змяніў ўсе восі, але толькі "высокае", але калі вы зрабілі comti правільныя ідзе добра, нават так...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    па нагоды рэгулявання vgt пошты заўседы часопіса, але, я думаю, што вы калі-то механічныя праблемы, чаму? нават я precat, Марые нават сказаў усе прама, але мы не маем праблем!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    па нагоды рэгулявання vgt пошты заўседы часопіса, але, я думаю, што вы калі-то механічныя праблемы, чаму? нават я precat, Марые нават сказаў усе прама, але мы не маем праблем!!!
    Так, я пацвярджаю, што я высыпаў precat, і вы dir? pi?...egr зачынены фланец на выпускны калектар...але, шчыра кажучы, я не ствараю праблему...я працягваю 1.5 багатыя...ніколі ніякіх праблем...нават хк? адзін, не ? што ен заўседы l? з кладзе ногі на падлогу

tidus...калі ў вас есць сумневы ідзіце ў любы turbista, які мае манометр, каб праверыць функцыянал? прывада...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Cominciavoba думаць пра яго, нават я, vgt прыходзіць, каб закрыць на 27%, але геаметрыя рухаецца, толькі сумневы ? калі auttuatore крыху аслабла, і тое, што не варта lanprex мэта, згодныя? я мантую новую карту, каб убачыць, калі праблема ? датчык ціску ў 1.5 бар закона 0.1 бар менш, і ў 1.0 чытае добра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Цяпер прыпавесцяў? даць дэпрэсіі на прамой прывад і манітор? націск, з манометрам, каб бачыць, ці есць страты

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    старонкі маей карце, мне не здаецца правільным continuoare забруджваць гэты паток

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    такім чынам, я зрабіў некаторыя выпрабаванні з карту праверыў, і не паведамлена, што ў цяперашні час turbo ? ок, усе залежыць ад карты l?ambda, гэта таму, што занадта шмат дызельнага паліва пасля 3000 аб мае выпрабаванні, і занадта шмат я кажу пра больш 94mm3 рэальных зніжае прадукцыйнасць, бо на карту падмануў лямбду не чапаць, бо не трэба чапаць, але пасля 3000 абаротаў у хвіліну, памер таксама 80mm3, што мы павялічылі карту і там ад дастаўкі пасля 3000 абаротаў, падобны на арыгінал, але з больш магутнасць, на карту паведамлена, мы, як правіла, лямбда-фіксаваная або 1.0 - для ўсіх значэнняў, гэта прыводзіць да таго, што пасля маляня абаротаў прадукцыйнасць ne ўзаемадзейнічаюць са смалой, якая змяшчаецца ў занадта дызельнага паліва, не хапае паветра і не гарыць і адпаведна больш дыму, чым lamentavamo я і марые. для выступлення ў гатоўнасць проста працаваць на overboost на карту праінфармаваны аб тым, каб мець гатоўнасць лепш, таму што нават іх тармажэння трохі ад overboost арыгінальны і трохі на карце, лямбда, што не дазваляе падняцца на дызельнае паліва без меры здавальняючы карту паветра

Стар. 21 з 54 PrimaПерад ... 11192021222331 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •