-
аб новых multiair, што вы думаеце dell' загадзя?
-
- я таксама цябе дзянек emilground , хоць, па мне, ці не ? злачынства, нават на картах-й? ціхія вы пу? змяніць, улічваючы, што за кошт павелічэння колькасці? ўводзілі вы alluga час, каб inietttare pi?. Канкрэтна кажучы? у адсутнасць дыму і n выгляд складанасці? ад правільнага разліку мне пералічыць, нават першы пост msport на карты standard, не трэба ўскладняць сабе жыцце
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
вы прабачце,.... але дылер кажа, што... " + " або " - дасягнення выніку карысна ****llo магутнасці ... , калі мы можам спаліць усе, без стварэння празмерна высокай тэмпературы і скокі ціску небяспечныя для manovellismi , я кажу, у нас усе ў парадку
але мы можам рухавіка зачынены, праверыць ... ці мы павінны зрабіць тэст на зьнішчэньне, каб ведаць напэўна?
я асабіста на картах напрамкі выкарыстання 45 ачкоў пры поўнай нагрузцы 4000 аб / мін , мне здаецца, лепш працаваць , я магу размясціць адрозненні ў магутнасці prox нед з авансаў на врі і mod
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 23-09-2013 да 18:50
-
vi месца мае рашэнне:
Я асабіста, маючы рухавік 1.9 jtdm ад 120cv і 8в я вучыўся далей, і пасля розных доказаў паміж fumosita і экскурсійнае затармазіла я conlcuso, што загадзя, за тое, што riguada мой рухавік павінна быць дадзена, каб не перавышаць 8-9 градусаў post вмт, што зніжаецца да 7-6 для высокіх абаротаў, расследаванне арыгінальная карта дасягненняў 4500 таму, у канцы ўпырску ў вмт, гэта звязана менавіта alf ведама, што 4000/4500 абаротаў рух поршня ? хутка, і патрабуецца некаторы час, каб падарваць дызельнага паліва.
Сказаў гэта я, што я раблю: павелічэнне rail, як правіла, на картах напрамкі ад 1600 бар roginale прыбыцця таксама 1720bar на высокіх абарачэннях, як правіла, не больш ncercare мінімізаваць час niezione на высокіх абарачэннях, павелічэнне таксама 150bar ў сярэдніх абаротаў (напрыклад, 2500-3000 аб.), то? i break па колькасці fi дызельнага паліва, што хачу надаць, таму мяне ў разлік, вакол знаходжанні табліцы exel ад мяне ў курсе пра тое, як вылічыць выдатна час inj на рухавіках jtdm, пасля гэтага я падрыхтаваў табліцу exel, дзе я разлік для кожнага колькасці абаротаў час ўпырску паліва выкарыстоўваецца ў залежнасці ад ціску, у той лік абаротаў і tinj для гэтага колькасці дызельнага запыце гэта ціск, пасля гэтага я ператвараю ў градусах па формуле ((60сек/колькасць абаротаў)/360?)x1000000(usecondi) і я лічу час, якое займае поршань можа зрабіць, (пакінем, што поршань не ідзе, рэгуляваць хуткасць, але effettivamento запавольваецца да прыпынку ў etremita але для разліку нашых дасягненняў ? не мае значэння), ведаючы, калі доўжыцца ступені мы падзяляем onstro часу inj для гэтага магчымасць, і мы знойдзем, колькі доўжыцца градусаў тое inieizione, то мы адымаем ў гэтым ін'екцыі час загадзя pretabilito і давайце паглядзім, калі неабходна змяніць загадзя. гэта ? мой метад
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF)
я асабіста не, я амаль ніколі не авансы, але " калі я зраблю карту штуршок,я спрабую аўтамабіль, і я бачу, што паліць,ў колах, у якіх паліць do 1 градус раней,калі паліць да гэтага часу-ду-2,не больш а 3 градусы і я спыняюся,як правіла, вырашаю і машына ў парадку...
а я хацеў саветаў, пераходзячы на аўто, на бензін,хто-небудзь ведае, як яны працуюць?
-
ніколі не з'яўляюцца празмернымі, калі яны выкарыстоўваюцца, каб скончыць inizione ў патрэбны момант, відавочна, і добра, не перавышаць пэўны парог, і паглядзець, калі мы авансы да 21 градусаў suun jtd, я знайшоў аўтамабіль, які murava да 27? затым, што гэта ? мяжы, затым вы павінны праверыць, ці, калі і тое, колькі яны служаць, не даць іх у капусту
-
я іх у любым выпадку не працуе інтэрнэт, па-мойму 0,5, 1 ступені на 3500-4000, каб мець крыху агрэсіўнасці яшчэ есць
-
я згодны з msport на картах з крокам адносна нізкія nn згаджаецца з тым, дакрануцца да іх, я ведаю, prepratore, што карту такім цяжкім многія mjet з 2256 і 2260 vk і надаць колькасці galosio важных змяняе іх, і я павінен сказаць, што адчуць, як працуюць гэтыя рухавікі, падобна, турба-бензін мяняюцца лепей гук і працягваюць да limitaore і з egt ў норме
-
З розных тэстаў, якія я раблю на сваей машыне магу сказаць, што я заўважыў, што з часам ўпырску вельмі доўгія машыны, шмат паліць і штурхае па-ранейшаму шмат, з той жа час павелічэнне авансаў машына перастае або амаль паліць дазавання становіцца больш? салодкі і лінейная, але ў той жа час я адчуваю, менш aggressivit? у riaccelerazioni. Гэта толькі адчуванні, мы хацелі б нумары, каб ацаніць, ці добра, што але ў любым выпадку я не думаю, што гэта няправільна рэдагаваць іх, вядома, было б мэтазгодна, па меншай меры, выкарыстоўваць "метад tidus"? разлічыць, колькі вам сапраўды трэба, і ніколі не перавышайце пэўную колькасць градусаў, на паведамленне ін'екцый.
-
Я спрабую spegarti і растлумачыць мне, чаму, чакаючы таксама і канец ўпырску паліва сканчаецца раней (што відавочна), так што не кідаеце дызель або кінуць яго значна менш, чым пасля вмт...вспоми дастаўкі вы змякчае і вы можаце спаліць больш дызеляў, але ў наступны цыкл ў вас менш выхлапных газаў, якія вам даручаюць турбіны, і вось чаму? адчуваеце, што машына менш рэактыўнай...расцягнуць час і просты спосаб павялічыць класічнай падачы дызельнага паліва пяро, пашыраючы час аўтаматычна posticipi у канцы ўпырску, і вы абавязаны прадбачыць, каб пазбегнуць паліць...і як коўдру, карацей, калі вы чахол вышэй вы даведайцеся, ногі ж наадварот.
L ідэальна было б знайсці кампраміс паміж часам-загадзя і метад tidus і па-сапраўднаму карысна, на самай справе дзякуй, я кажу пра l павялічыць або змяніць загадзя: калі тэрміны не змяняюцца, іх занадта шмат, вы можаце нават джон краніце авансы, але калі працягнуць вельмі ты вымушаны, каб пазбегнуць дыму і мець лепшае згаранне і, вядома, агульная прадукцыйнасць лепш
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума