ОК, я скончыў файла duration актуальнай і перапынак...цяпер мне засталося толькі авансы perhe цяпер я заканчваю l iniezzione у некаторых выпадках да + 10? ад пмс я хацеў бы avviccinarmi
ОК, я скончыў файла duration актуальнай і перапынак...цяпер мне засталося толькі авансы perhe цяпер я заканчваю l iniezzione у некаторых выпадках да + 10? ад пмс я хацеў бы avviccinarmi
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
Я спыніў 75 60 60 я, вырабленымі метадам proprorzioni ke вас у курсе ты.. я бачыў, аднак, анлайн розных карт і ўжо з 72 або 70 яны duration 36gradi...нават у пачатку посту, аднак, cicxiogsr пыталіся манро як iniettava з 5gradi у гатэлі, і гэта было больш ці менш 10mg яшчэ я, уклаўшы ў 15 яшчэ і яшчэ ці menosono з 6 градусаў max 7 у некаторых месцах яшчэ
ок, я riguradato разлікі, і я capito., то бок карту, што вы далі за 27%, што не ведаю, што пасля карты ўпырску.
у overboost вярніце яго на врі. ты паменшыла так, але некалькі пунктаў лепш, чым арыгінал.
вр limit пара, вы працуе, таму ў 5500? то бок, прыходзіць да нас на тых абарачэннях, дзякуючы правіць?
мне не падабаецца, абмежавальнік вращающего моманту diminuiscilo трохі на высокіх, што ўсе ўсталявана па 80 мг не мае сэнсу, калі нават іх richiedi. пакладзеце яго на 75 мг, а потым, тыпу 4200 cominicia, каб знізіць дызельнае паліва трохі прыйшоўшы ў 5200 не ведаю, колькі паветра вы, але я лічу, што 60mg нават менш, вам дастаткова 5200giri, так пасля 4000 абарачэнняў магутнасць вы зрабілі і з турбінай, калі вы пакінеце 75 мг да абмежавальніка не думаю, дым.
І тлярата ўсе 75 мг..абмежавальнікі зробленыя ў каманду, і машына прыходзіць tranquillamenteva 5500 і і ўваходзіць у litatore толькі ke nn адчуваю страляць, таму што мы прыехалі без дызель, а не так як я чытаў, машына страляе, то назад prrr, калі прыходзіць магутнасці абмежавальнік ke ў канцы усеро х першых 2-х перадач, то пасля ўсе што там прыбыцця перадач,...x геаметрыі nn я хацеў бы мець piccate як я магу атрымаць яе? Я да гэтага часу не ўстаноўлены манометр і я не магу сачыць за ім...карту ў 27x cent vag suite kiama карэкцыі l у мяне павялічана x яе да 75 мг анке яе..
Тады x карты soi дотыку толькі тыя, з 70-х? і потым я спрабую ад 2800 з 2,5? і заходу, да амаль можа да 5000 абаротаў....трэба абнаўляць break ад 60 крок іх 75 мг або няма, і ці патрэбны такі anticiper? тое ж самае?
але вы столькі дыму ? ад 1 градус у апошні вр апошнія 2 крывыя, і паглядзіце, што вы зменіце да высокім.
па перадаплаце на сярэдніх абарачэннях, калі хто-то на форуме ўмяшаўся, калі нават даць параду, калі хто-то спрабаваў, якія вынікі... а не сілай aumentandoli перайсці больш.
то машына ідзе ke і бомбы 2 градусаў да сярэдняй да высокай ступені all апошні шлюб point...учора 147 супастаўленыя, калі не ен бампер скакала...потым 3-й серыі coupe 177 арыгінал пяро адкрывалі да 160 і да 200 прайшлі з яны былі ў 50 метрах...толькі вс у леон з scaricco і фільтр і карту 0-1000 метраў і прыехаў наперад амаль у 2 машыны...
Шчыра веру, ke быў трохі вышэй, чым карты, безумоўна, працуюць больш высокія ціску...таму rino машына данііла, які ўжо зрабіў некалькі і, безумоўна, ведае лепш за мяне..пра курэнне робіць толькі педаль і ўсе, лістапад яшчэ і на высокіх... pultroppo да гэтага часу не магу vaggarla... сення я зрабіў леон 110 1.2 prex і 55 мг дызельнага паліва, неабходнага для таго прыйшоў, міла...з авансаў акцыі