Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 34

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    1
    прывітанне ўсім, я пачатковец, таксама, але для апрацоўкі блокаў кіравання, выкарыстання і кв, якія да гэтага часу ён ніколі не падводзіў мяне нават з шчыльнай hp але а па-мойму певень ніколі не перашкодзіць мне патрэбен адзін, працы няма клона, што, як правіла, працуюць у палову ці крыху больш

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў coracing Visualizza Messaggio
    прывітанне ўсім, я пачатковец, таксама, але для апрацоўкі блокаў кіравання, выкарыстання і кв, якія да гэтага часу ён ніколі не падводзіў мяне нават з шчыльнай hp але а па-мойму певень ніколі не перашкодзіць мне патрэбен адзін, працы няма клона, што, як правіла, працуюць у палову ці крыху больш
    прывітанне, я запрашаю вас, каб зрабіць добрую прэзентацыю ў раздзеле адэкватнае, перш чым пісаць на іншыя тэмы.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    22
    Citazione Першапачаткова Напісаў bongio91 Visualizza Messaggio
    я зразумеў, выдатна...яшчэ цікаўнасць, чаму вы кажаце, зрабіць некаторыя праз bdm і іншых праз раз'ем odb??два інтэрвенцыі не патрэбныя, каб зрабіць тое ж самае???
    для куплі dell інтэрфейс, хто-то ведае, дайце водгук?я раблю мілая тэорыя,але я бачу пост, шмат дадзеных,я не ведаю, калі цяпер ёсць новыя праграмы я, напрыклад, цяпер у мяне win****+domus-гэта яшчэ ў сіле?дзякуй 1000
    Яны ўсе аднолькавыя, клоны гэтай мадэлі, могуць змяніць брэндаў з унутраных кампанентаў, але ў агульным-то. Трэба быць удачлівым, каб не патрапіць у няспраўны прыбор з прынцыпу (як з Італіі, так з іншых). Валюты вы.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    x мне uffciciali робяць халодны пот ..уявіце cl*ni!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Я, шчыра кажучы, пасля прыкладна 15-гадовы вопыт працы ў chiptuning я магу толькі сказаць, што крыху усё пачнецца з інструментамі, не афіцыйныя, але дакладна таксама і тое, што калі існуе некалькі дыспетчараў тып рухавіка edc15, што калі вы затрымаліся вы здымаеце ў школе отпаять eprom, у той час як сёння мы гаворым пра bmw edc16 і edc17, што калі блокі не менш 1500€ так, хлопцы, увагу на тое, што вы робіце, таму што, здаецца, гульня, але на самай справе гэта не так,я, хутчэй, калі б мне прыйшлося пачаць сёння я б з афіцыйны інструмент, які, магчыма, падначаленага, каб потым паступова расце і стаць майстар-з курсам і гэтак далей.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    16
    Маё першае рашэнне было купіць што-то афіцыйнае, як ты кажаш,то паралельна на ваш сайт, я ўбачыў, што для таго, каб "пачаць"зша клоны, то я хацеў пачаць так...,з афіцыйных інструментаў, напрыклад, павінны быць заўсёды добра даведацца карты, каб зразумець, дзе ён знаходзіцца, як дзейнічаць,або праграмнае забеспячэнне, я прызначэнне і дзеліць ў залежнасці ад выкарыстання, што робіць.гэта значыць, калі стаяць у 10 разоў клона нагода будзе...будзе толькі надзейнасць??я пачынаю разумець што-то,але і ў рэальным казіно..дзякуй заўсёды..я думаю ўзяць v54 гэта значыць, мы бачым, што спалучэнне 😂😂

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў bongio91 Visualizza Messaggio
    Маё першае рашэнне было купіць што-то афіцыйнае, як ты кажаш,то паралельна на ваш сайт, я ўбачыў, што для таго, каб "пачаць"зша клоны, то я хацеў пачаць так...,з афіцыйных інструментаў, напрыклад, павінны быць заўсёды добра даведацца карты, каб зразумець, дзе ён знаходзіцца, як дзейнічаць,або праграмнае забеспячэнне, я прызначэнне і дзеліць ў залежнасці ад выкарыстання, што робіць.гэта значыць, калі стаяць у 10 разоў клона нагода будзе...будзе толькі надзейнасць??я пачынаю разумець што-то,але і ў рэальным казіно..дзякуй заўсёды..я думаю ўзяць v54 гэта значыць, мы бачым, што спалучэнне ������������
    ПАЧАКАЙ, ПАЧАКАЙ ДАРУЙ тых, хто выкарыстоўвае клоны?
    у professionalchiptuning і механічнай майстэрні, якая спецыялізуецца на апрацоўцы як механічныя і электронныя ад 99 і не толькі мы працуем з усімі tool афіцыйныя alientech, які я вельмі рэкамендую, але нават мы дылеры і таму ты павінен быць больш асцярожным, каб пісаць некаторыя рэчы,клоны выкарыстоўваюць іх многія нібыта прафесіяналы ці людзі, якія хочуць, каб пачаць, але затым, калі вы дойдзеце да пэўнага ****llo вы разумееце, што гэта немагчыма працаваць з клонаў,для астатніх па-мойму у вас ідэі, злёгку заблытанай, таму я заклікаю цябе, калі хочаш, звяжыцеся з намі ***** пакінуўшы свой кантактны нумар тэлефона, і мы будзем рады растлумачыць вам, як добра працуе, што, па меншай меры, перш, чым выкінуць грошы ты дакладна ведаеш, што і як ты рухаешся.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    ПАЧАКАЙ, ПАЧАКАЙ ДАРУЙ тых, хто выкарыстоўвае клоны?
    у professionalchiptuning і механічнай майстэрні, якая спецыялізуецца на апрацоўцы як механічныя і электронныя ад 99 і не толькі мы працуем з усімі tool афіцыйныя alientech, які я вельмі рэкамендую, але нават мы дылеры і таму ты павінен быць больш асцярожным, каб пісаць некаторыя рэчы,клоны выкарыстоўваюць іх многія нібыта прафесіяналы ці людзі, якія хочуць, каб пачаць, але затым, калі вы дойдзеце да пэўнага ****llo вы разумееце, што гэта немагчыма працаваць з клонаў,для астатніх па-мойму у вас ідэі, злёгку заблытанай, таму я заклікаю цябе, калі хочаш, звяжыцеся з намі ***** пакінуўшы свой кантактны нумар тэлефона, і мы будзем рады растлумачыць вам, як добра працуе, што, па меншай меры, перш, чым выкінуць грошы ты дакладна ведаеш, што і як ты рухаешся.
    Кровапраліцце!!!!
    У любым выпадку віншуем,вас, прытрымлівайцеся за намі на fb

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў frenk85 Visualizza Messaggio
    Кровапраліцце!!!!
    У любым выпадку віншуем,вас, прытрымлівайцеся за намі на fb
    працы размешчаны на facebook я 1/4 таго, што рэальна робім.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    працы размешчаны на facebook я 1/4 таго, што рэальна робім.
    Вы вы я магу толькі ўявіць, колькі аперацый..........!! Добрая праца

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •