Ок, калі ласка![]()
Ок, калі ласка![]()
Прывітанне, хлопцы, сення я зрабіў трохі плошчы ў v6, каб дабрацца да прывада swirl аўкцыёны рухацца вобмацкам у левай, што ў правай, паднімаючыся з колаў на першы погляд здаецца, што працуе добра .... Я заўважыў, што ён пачаў рабіць пырхаюць тыпу pop off ў адпачынак, і вы пачуеце гучны шум ад скрынкі фільтра пасля срыгивания ракавіна тыпу тых, што робіць змянянай геаметрыяй, калі застаецца адкрытым 😏 прывад, але ён працуе ў вас, што вы думаеце ?? Праверыў ўтулкі
Загадзя дзякуй
Ўтулкі і трубы, праверце, калі самакат будзе ок
Самакат, што дзеянне.матылькі ў гэты момант ты выглядаеш, як функцыі ...
добрае seraaaaaaaaaaaaaaa навіны на гэты джып ... ?![]()
Добры вечар усім, выбачайце за затрымку... Я разабраў впускные калектары механізм матылькоў працуе добра, як была складзеная, але не думаю, што гэта можа залежаць ад таго, аднак у нас выдаляюцца канчаткова разабраць турба, каб дабрацца да калектараў, я заўважыў дзіўны металічны гук, як быццам шарык ўнутры, турба ад выхлапу і ўнутры я знайшоў кавалак жалеза, які ідзе ад выпускнога калектара практычна на ўваходзе ў турба выпускны калектар мае ўтулка сварная зламалася і скончылася ў турбіне не зрабіў вялікую шкоду злегку круцячы разбурана ў канцы... Але да гэтага часу не ведаю ад чаго яны могуць залежаць тыя рыўкі, што ад😏 буду трымаць вас у курсе, калі будуць ідэі, я ўсё вушы💪
Звычайна, калі робяць так ЭБУ акпп allinyerno ж і пайшла...і здарылася ж на ml320 CDI...калі замяніць, то вы павінны пераналадзіць з дапамогай star diagnosis
Вялікі дзякуй за інфо....сумневы, я прыйшоў, але не знайшоўшы нічога ў дыягназе і ў ecu скрынкі перадач я выключаны з магчымасцяў