З-за працы я ўжо некалькі тыдняў не ўключаю пк, усё роўна карты перадаплаты і г. д. называецца фаза ўпырску ад 1 да 5. Калі ваш драйвер не паведамляе, проста паглядзіце файл 159 edc16c39, напрыклад, і знайсці іх потым на ваш файл
З-за працы я ўжо некалькі тыдняў не ўключаю пк, усё роўна карты перадаплаты і г. д. называецца фаза ўпырску ад 1 да 5. Калі ваш драйвер не паведамляе, проста паглядзіце файл 159 edc16c39, напрыклад, і знайсці іх потым на ваш файл
Я узяўшы прыклад з файла grande punto 1.9 mjt форуму і па параўнанні з гэтага файла ў маім не знаходжу ў тым жа месцы(я ў карты не адзін і той жа адрас) сёння ўвечары я спрабую вярнуць яму паглядзець, дзякуй за савет!
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Ты ведаеш, што не было прынята пад увагу розніцу паміж кіравання 8e16v...выдатны савет, дзякуй!! Мне 16 паспрабуйце ўзяць прыклад з 159 16v, як мне было прапанавана errecinque і працягваць пошук...час, дазваляючы хе-хе яшчэ раз дзякуй, хлопцы!
Хлопцы, я толькі што мог знайсці гэтых праклятых дасягненняў!!!але самае смешнае, што ў мяне яны былі прама тут, пад вочы, і драйвер мяне усталяваны, мне іх назвалі "галоўная карта ўпырску,першы ўкол" і так далей...тое, што ён паслаў мяне з каляіны, і я тлумачу тут, цяпер, каб дапамагчы каму-то, што з'яўляецца больш пачатковец, чым я гэта наступным чынам: на практыцы, гледзячы на іншых файлаў, як тое, bravo 150 л. с., я апынаўся ў карту дасягненняў пэўных значэнняў, ці потым шукаць у маёй без выніку...(напрыклад, такія каштоўнасці, як 1,01) затым я выявіў, што адкрыць файл на ecm, калі апошні знаходзіцца розныя карты ўжо прымяняе каэфіцыенты пераліку значэнняў у 2d, напрыклад, значэнне, якое бачыў на карце, 1,01 з, кіроўца прызнаецца адпаведнае значэнне 43, што без драйвераў з'яўляецца ў карце...але самае смешнае, што драйвер для майго аўтамабіля мне знайсці карты вы загадзя(што называецца, аднак, па-рознаму), але не прымяняе ніякіх каэфіцыентаў!!!вось чаму вы ніколі не знойдзеце карэляцыі з картамі з іншых файлаў.Я так узяў значэнне 43 на маей карце, і параўнаць з 43 на карце "брава 150cv"без драйвераў адпавядае 1.01 файла bravo з драйвер усталяваны...я так 43:1,01=1:x мне разлік x і вось, каэфіцыент пераўтварэння, г. зн. 0,0234883721!! Але без іншы файл спасылка, як я ніколі не мог знайсці такі фактар? Цяпер я думаю, я магу ісці спаць спакойна, і задаволены, нарэшце, ха-ха, цяпер у мяне застаўся толькі пытанне, як пералічыць значэння ў табліцы пасля змены вр...нейкія зачэпкі? =) дзякуй, цярпення і спакойнай ночы!
Калі вы хочаце, каб пачаць падымацца гэты ECU авансавыя плацяжы з'яўляюцца апошняе, што вы павінны закрануць таго, што вы разлічылі ўсё, у залежнасці ад іншых карт, так як у Рампы і час. Я прапаную вам пачаць з карты нм/IQ, то кроках у Rail і турбонаддувом, а потым раз і ў канцы авансаў.
Вы хочаце зрабіць карту ўзбірацца разлічваецца або падмануў?
Tranky я таксама знайшоў карту з/iQ, і ў мяне ёсць у вр коштам ад 5000 за абедзве восі..., гледзячы на іншы файл, спасылка я думаю, што так, калі rmp ў першай восі і з ў другім, і глядзець, каб добра значэння, што я я лічу, для 500 nw значэння ад 100 я так разумею яны мм3... у гэты момант мне не патрэбен пераразлік, праўда? Я спыніўся на 90 мм3 і, такім чынам, з'яўляюцца "аблокі" дакладна? Карта, якую я знаходжу, гэта тая, vgt, але, магчыма, таму, што яна разлічваецца ужо ў 80 мм3, а не 70, як на файл, які я выкарыстоўваю спасылкі...заўтра я паспрабую яшчэ!
Памятаеце, што авансавыя плацяжы ў градусах![]()
Tranky я хацеў бы зрабіць карту інфармацыі, або разлічваецца як ты кажаш,наколькі я падняцца з вр я казаў у цэлым авансавыя плацяжы іх разлік на аснове часу ўпырску.дакладна? Але карта, пра якую ты кажаш, такім чынам, нм/iq карта пераўтварэнні ? Дзе я магу знайсці яе?