Старонка 2 з 18 PrimaПерад 123412 ... АпошняеUltima
Вынікі з 11 па 20 з 178

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    З-за працы я ўжо некалькі тыдняў не ўключаю пк, усё роўна карты перадаплаты і г. д. называецца фаза ўпырску ад 1 да 5. Калі ваш драйвер не паведамляе, проста паглядзіце файл 159 edc16c39, напрыклад, і знайсці іх потым на ваш файл

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Я узяўшы прыклад з файла grande punto 1.9 mjt форуму і па параўнанні з гэтага файла ў маім не знаходжу ў тым жа месцы(я ў карты не адзін і той жа адрас) сёння ўвечары я спрабую вярнуць яму паглядзець, дзякуй за савет!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Я узяўшы прыклад з файла grande punto 1.9 mjt форуму і па параўнанні з гэтага файла ў маім не знаходжу ў тым жа месцы(я ў карты не адзін і той жа адрас) сёння ўвечары я спрабую вярнуць яму паглядзець, дзякуй за савет!
    савет:
    не параўноўвайце зусім розныя файлы ад 8valvole ў 16valvole, што ён увойдзе ў паветраны шар цалкам, так як змены занадта упраўленняў і значэнняў на 8 знайсці іх у адмоўнай параўнанні з 8v. Не ведаючы, які аўтамабіль вы я палічыў за лепшае рабіць абвесткі!
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Ты ведаеш, што не было прынята пад увагу розніцу паміж кіравання 8e16v...выдатны савет, дзякуй!! Мне 16 паспрабуйце ўзяць прыклад з 159 16v, як мне было прапанавана errecinque і працягваць пошук...час, дазваляючы хе-хе яшчэ раз дзякуй, хлопцы!

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Ты ведаеш, што не было прынята пад увагу розніцу паміж кіравання 8e16v...выдатны савет, дзякуй!! Мне 16 паспрабуйце ўзяць прыклад з 159 16v, як мне было прапанавана errecinque і працягваць пошук...час, дазваляючы хе-хе яшчэ раз дзякуй, хлопцы!
    Ідзі ціха, і толькі ў цябе якія-небудзь сумненні, мы тут, каб запоўніць (наколькі я магу, вядома,.. я не гуру яшчэ.. avoja педалі!!).
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Хлопцы, я толькі што мог знайсці гэтых праклятых дасягненняў!!!але самае смешнае, што ў мяне яны былі прама тут, пад вочы, і драйвер мяне усталяваны, мне іх назвалі "галоўная карта ўпырску,першы ўкол" і так далей...тое, што ён паслаў мяне з каляіны, і я тлумачу тут, цяпер, каб дапамагчы каму-то, што з'яўляецца больш пачатковец, чым я гэта наступным чынам: на практыцы, гледзячы на іншых файлаў, як тое, bravo 150 л. с., я апынаўся ў карту дасягненняў пэўных значэнняў, ці потым шукаць у маёй без выніку...(напрыклад, такія каштоўнасці, як 1,01) затым я выявіў, што адкрыць файл на ecm, калі апошні знаходзіцца розныя карты ўжо прымяняе каэфіцыенты пераліку значэнняў у 2d, напрыклад, значэнне, якое бачыў на карце, 1,01 з, кіроўца прызнаецца адпаведнае значэнне 43, што без драйвераў з'яўляецца ў карце...але самае смешнае, што драйвер для майго аўтамабіля мне знайсці карты вы загадзя(што называецца, аднак, па-рознаму), але не прымяняе ніякіх каэфіцыентаў!!!вось чаму вы ніколі не знойдзеце карэляцыі з картамі з іншых файлаў.Я так узяў значэнне 43 на маей карце, і параўнаць з 43 на карце "брава 150cv"без драйвераў адпавядае 1.01 файла bravo з драйвер усталяваны...я так 43:1,01=1:x мне разлік x і вось, каэфіцыент пераўтварэння, г. зн. 0,0234883721!! Але без іншы файл спасылка, як я ніколі не мог знайсці такі фактар? Цяпер я думаю, я магу ісці спаць спакойна, і задаволены, нарэшце, ха-ха, цяпер у мяне застаўся толькі пытанне, як пералічыць значэння ў табліцы пасля змены вр...нейкія зачэпкі? =) дзякуй, цярпення і спакойнай ночы!

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Хлопцы, я толькі што мог знайсці гэтых праклятых дасягненняў!!!але самае смешнае, што ў мяне яны былі прама тут, пад вочы, і драйвер мяне усталяваны, мне іх назвалі "галоўная карта ўпырску,першы ўкол" і так далей...тое, што ён паслаў мяне з каляіны, і я тлумачу тут, цяпер, каб дапамагчы каму-то, што з'яўляецца больш пачатковец, чым я гэта наступным чынам: на практыцы, гледзячы на іншых файлаў, як тое, bravo 150 л. с., я апынаўся ў карту дасягненняў пэўных значэнняў, ці потым шукаць у маёй без выніку...(напрыклад, такія каштоўнасці, як 1,01) затым я выявіў, што адкрыць файл на ecm, калі апошні знаходзіцца розныя карты ўжо прымяняе каэфіцыенты пераліку значэнняў у 2d, напрыклад, значэнне, якое бачыў на карце, 1,01 з, кіроўца прызнаецца адпаведнае значэнне 43, што без драйвераў з'яўляецца ў карце...але самае смешнае, што драйвер для майго аўтамабіля мне знайсці карты вы загадзя(што называецца, аднак, па-рознаму), але не прымяняе ніякіх каэфіцыентаў!!!вось чаму вы ніколі не знойдзеце карэляцыі з картамі з іншых файлаў.Я так узяў значэнне 43 на маей карце, і параўнаць з 43 на карце "брава 150cv"без драйвераў адпавядае 1.01 файла bravo з драйвер усталяваны...я так 43:1,01=1:x мне разлік x і вось, каэфіцыент пераўтварэння, г. зн. 0,0234883721!! Але без іншы файл спасылка, як я ніколі не мог знайсці такі фактар? Цяпер я думаю, я магу ісці спаць спакойна, і задаволены, нарэшце, ха-ха, цяпер у мяне застаўся толькі пытанне, як пералічыць значэння ў табліцы пасля змены вр...нейкія зачэпкі? =) дзякуй, цярпення і спакойнай ночы!
    Калі вы хочаце, каб пачаць падымацца гэты ECU авансавыя плацяжы з'яўляюцца апошняе, што вы павінны закрануць таго, што вы разлічылі ўсё, у залежнасці ад іншых карт, так як у Рампы і час. Я прапаную вам пачаць з карты нм/IQ, то кроках у Rail і турбонаддувом, а потым раз і ў канцы авансаў.
    Вы хочаце зрабіць карту ўзбірацца разлічваецца або падмануў?

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Tranky я таксама знайшоў карту з/iQ, і ў мяне ёсць у вр коштам ад 5000 за абедзве восі..., гледзячы на іншы файл, спасылка я думаю, што так, калі rmp ў першай восі і з ў другім, і глядзець, каб добра значэння, што я я лічу, для 500 nw значэння ад 100 я так разумею яны мм3... у гэты момант мне не патрэбен пераразлік, праўда? Я спыніўся на 90 мм3 і, такім чынам, з'яўляюцца "аблокі" дакладна? Карта, якую я знаходжу, гэта тая, vgt, але, магчыма, таму, што яна разлічваецца ужо ў 80 мм3, а не 70, як на файл, які я выкарыстоўваю спасылкі...заўтра я паспрабую яшчэ!

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Памятаеце, што авансавыя плацяжы ў градусах

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Tranky я хацеў бы зрабіць карту інфармацыі, або разлічваецца як ты кажаш,наколькі я падняцца з вр я казаў у цэлым авансавыя плацяжы іх разлік на аснове часу ўпырску.дакладна? Але карта, пра якую ты кажаш, такім чынам, нм/iq карта пераўтварэнні ? Дзе я магу знайсці яе?

Старонка 2 з 18 PrimaПерад 123412 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •