Добрай раніцы, дызельнае паліва не паступае да фарсунак. па-мойму праблема ў тым, што e2p практычна пусты. чытання я зрабіў, але аказваецца амаль пусты. МІКРАФОН і FLASH, ок, я супаставіў іх з іншымі, і яны добрыя. Я павінен знайсці чытанне e2p панны за 530 321cv і затым праз афіцыйны інструмент зрабіць прыстасаванні. Кантакты не пагнутыя, я іх прыбіраць гэтак жа як і ў грэбень.
Хто-то e2p з нумарамі устаўленыя ў пост n°5 ? я лічу, што надзела гэта, безумоўна, прымусіць мяне зрабіць выраўноўванне і адправіцца машына.
Я чуў шмат пра BMW, што я не здзіўляюся, нічога не разумею, аднак, як вы, калі проста выдаліць поўнае чытанне ( пры ўмове, што не будзе далёка яшчэ да для, хто ведае ў чым прычына).
І цалкам відавочна, што чытанне e2p не з'яўляецца правільным. Але я прачытаў так у першы раз? Такім чынам, вы не правільна чытанне e2p арыгінальнага аўтамабіля?
так, ён прачытаў так у першы раз, але не адмаўляў я не кантралюецца, я чытаў, на ўсялякі выпадак, каб мець усе.
цяпер тое, што мне трэба, гэта e2p багародзіцы, так што вы можаце выраўнаваць усе з афіцыйным дыягназам
У файле BMW 530 ёсць усё, што я чытаў у першы раз.
Калі хто-то можа riverginare файл, які я знайшоў на 330 заўсёды 231cv, а затым спрабую зрабіць выраўноўванне з афіцыйным дыягназам павінен працаваць
Па-мойму ёсць што-то, што не ідзе нават у чытанні флэш-памяці, улічваючы тое, што cks гэта не правільна. Калі аўтамабіль працуе належным чынам, гэта азначае, што файл не быў прачытаны добра, і таму, калі ты напісаў мод аўтамабіль не заводзіўся, нягледзячы на ўсе яшчэ была ў e2p арыгінал.
так на самай справе гэта дзіўна, што мы не паведамілі пра памылку, але самае дзіўнае, што ў e2p эбу няма нічога.. і я толькі прачытаў.
у любым выпадку, я хутка іду, дзе знаходзіцца машына, і я спрабую загрузіць файлы, якія вы мне даслалі. на жаль, аўтамабіль не побач..