Першапачаткова Напісаў
turbodiesel80
згодны, але як апісана я таксама толькі для чытання, можа стварыць праблемы, і не толькі на ecu.
некаторы час таму я прачытаў eeprom ноўтбук вельмі апошні час, каб зрабіць рэзервовую копію bios, як я заўседы раблю, каб адцягнуцца з-за стомленасці, я абраў мадэль eeprom падобны, але не дакладны.
толькі для чытання, больш, што я разарвала пакладзеце на выснову дадзеных, выдаліў некалькі байт, якія павінны былі быць ахоўнай зоны для чытання, вынік notenook памерлага.
На шчасце, калега была ідэнтычная мадэль у рамонт у яго лабараторыі, у адваротным выпадку знайсці арыгінальны дыск мадэль 2016 года будзе практычна немагчыма.
затым зрабіць кароткі і імгненне, проста невялікае адцягненне і скакаць у нана секунду.
я на дадзены момант у мяне пеўнік master v54, клон цяпер, але працуе добра, я раблю што-то і аказваецца карыснай.
Аднак, калі справа даходзіць да мікра-працэсара або eeprom па-мойму, пакуль не атрымаў інструмент арыгінальны і прафесійны з пашыранымі функцыямі, і лепш заўседы рабіць рэзервовую копію dell поўная карта.
і праўда, што вы губляеце час, але, па крайняй меры, вы ўпэўненыя, каб не патрапіць у непрыемнасці.
як я патлумачыў, па-мойму, і добра, перш чым знайсці больш падрабязную інфармацыю магчымых, таму што гэта можа здарыцца кліента трывожна, што проста, што ты не адказваеш і адразу пачнуць цябе на часткі парваць тэлефонныя званкі пакуль не адказвай ці не вырашыце.
гэта прыводзіць вас у зман яшчэ больш.
Нават калі прыйдзецца яго мяняць, з другога-праблема чытання застаецца, належыць перш зразумець, што адбылося з бягучай, інакш вы апынецеся шэраг ecu з той жа праблемай.