Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 26 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    ціск у рампы ідуць павялічаныя з асцярогай, пры павелічэнні ціску павялічваецца дыяметр конусу складаюцца з сопла, і, такім чынам, есць шанец, пры ўмове, аддаленая на нізкіх крокам развеяць з herom, і сапсаваць, калі не пракалоць то поршань, я, дзе я аддаю перавагу мець валасы, паліць і быць арыгінальнай, на апрацоўку spointe калі не змяніць фарсунак я спыняюся, каб захаваць рухавік, вынік, у мяне 147, які круціцца з 80000km з turbo mod і розных без праблем
    Прывітанне tidus,
    я свой жа аўтамабіль 120cv і я павінен сказаць, што дзякуючы тваім мод я зрабіў шмат даследаванні..
    па нагоды помпы ў рампы, згодны ў поўным аб'еме і ўбачыў, што, уласна, крычы, яны не залішнія ціску, вы рызыкуеце за паломкі помпы, аднаўлення пастаянна.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    Я прызнаю, на самай справе былі толькі выпрабаванні, у тых цісках, таму што з картай падманулі мяне памылка rail p091 092 адзін думае помпы садавіны, рэгулятар drv і г. д.
    з паінфармаваная 1750 ўсе гладка. памылка адбываецца вакол на максімальнай запыце ў 3000 абаротаў у хвіліну, з 95 мм прыкладна.

У мяне мара паставіць у 1800bar машына, альбо і пакінуць так на ўсе жыцце.

хоць за мяжой на форуме, я часта бачу, што яны працуюць з сівы ціску і з авансавых плацяжоў вельмі высокія, каб стаяць у ВМТ, ужо ў 3500giri.

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    Я прызнаю, на самай справе былі толькі выпрабаванні, у тых цісках, таму што з картай падманулі мяне памылка rail p091 092 адзін думае помпы садавіны, рэгулятар drv і г. д.
    з паінфармаваная 1750 ўсе гладка. памылка адбываецца вакол на максімальнай запыце ў 3000 абаротаў у хвіліну, з 95 мм прыкладна.

У мяне мара паставіць у 1800bar машына, альбо і пакінуць так на ўсе жыцце.

хоць за мяжой на форуме, я часта бачу, што яны працуюць з сівы ціску і з авансавых плацяжоў вельмі высокія, каб стаяць у ВМТ, ужо ў 3500giri.
    ўсталеўваць помпы больш гэта можна зрабіць.. напрыклад у мяне было cp1h3/r70/10-89s арыгінальны 147 120cv, але даў мне больш непрыемнасцяў, што іншы.. кошт аўдыту, як і ў мінулым помпы lybra 2.4 cp1h3/r80/10-89s выкарыстоўваць.. цяпер у мяне няма праблем з нічога.. я мяняю помпа ў рампы да 1750 для тэставання і да гэтага часу ніякіх праблем, і я ўпэўнены, што я магу падняцца да 1900 абаротаў.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    трэба бачыць, з якой колькасці вам даваў збоі.
    тады як максімальная далекасць з 1600bar? 80mm3 ?

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    трэба бачыць, з якой колькасці вам даваў збоі.
    тады як максімальная далекасць з 1600bar? 80mm3 ?
    мы знаходзімся прыблізна на 80mm3 ў 1600bar.. пытанне помпы ў рампы, што даваў збоі, не быў прывязаны толькі да карце, rail, даючы больш бар, таксама толькі за кошт павелічэння авансаў з картай rail крычы.. у той час як з карты цалкам крычы, ні нуды..
    sfatata пытанне, што такія непрыемнасці ў адзіночку, павялічваючы карту rail, але патрабуючы дызельнага паліва больш, чым файл врі.
    гэтыя помпы не з'яўляюцца аптымальнымі.. ідуць, а адноўленыя рана ці позна ў той час як іншы не мае агляду і мае 200000km і ідзе асколак!
    я спадзяюся, што слугі каго-то такая інфармацыя, па меншай меры, не выходзіць з розуму, каб зразумець, як і чаму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Помпа мае рэгулятар ціску, павялічваючы rail ac ў recovery, т. к. нават калі колькасць і зніжае прадукцыйнасць помпы, а не падняць ў рампы ідзе ў recovery, калі павялічваецца толькі tinj паколькі адсутнічае proprip аб'ем і, такім чынам, падае ціск, каб падзенне напругі і ідзе ў адмову, die прычын. Звычайна да 76mm3 помпы вытрымліваюць і fiat добра, калі ў наяўнасці не 150cv ўпырсквае іх

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    Помпа мае рэгулятар ціску, павялічваючы rail ac ў recovery, т. к. нават калі колькасць і зніжае прадукцыйнасць помпы, а не падняць ў рампы ідзе ў recovery, калі павялічваецца толькі tinj паколькі адсутнічае proprip аб'ем і, такім чынам, падае ціск, каб падзенне напругі і ідзе ў адмову, die прычын. Звычайна да 76mm3 помпы вытрымліваюць і fiat добра, калі ў наяўнасці не 150cv ўпырсквае іх
    Ну, відавочна, не змяніўшы карту rail, а затым ціск, робіць запыты iq больш гэта проста ідзе, каб ачысціць флейта і recovery гэта непазбежна.
    150cv толькі карта нм/iq разлічваецца па 100mm3 але педаль спыняецца на 75mm3, як ты сказаў, на самай справе.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    Усе ясна.. гэта пытанне.. rigiardo ў межах дасяжнасці. Калі з 80mm3 ў 1600 мы амаль да мяжы. Як таму тое l euro3 jtd 150cv з 1400bar падставу зрабіць 200cv. Мае.помпа самы маленькі.

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Усе ясна.. гэта пытанне.. rigiardo ў межах дасяжнасці. Калі з 80mm3 ў 1600 мы амаль да мяжы. Як таму тое l euro3 jtd 150cv з 1400bar падставу зрабіць 200cv. Мае.помпа самы маленькі.
    Здольнасць інжэктараў, можа быць, усе больш і больш часу.. я Думаю.. Так што больш выплат ціску, скажам, стандартнай з боку помпы ў рампы.
    У 120cv ен 400cc так што калі 150cv ен больш, я мяркую, што мае сцвярджэнне правільнае, але толькі рабіць адлюстраванне падманулі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    У любым выпадку, каб ведаць, на колькі можна падняць ціск не дастаткова ведаць мяжа датчыка?

хто-небудзь ведае, як прыедзеце датчык для маей машыны? мне здаецца, даходзіць да 1800.

Калі ў выпадку, калі значэнне складае 1800 і наклаў ціску, дакладнае 1800
    ідзяце ў recovery?

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •