Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 23 11-20

Абмеркаванне: Чытанне edc15c2

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    яны робяць вельмі добра з obd

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    62
    Прывітанне ўсім, я вмешаюсь ў дыскусію, я таксама edc15 citroen c2/Peugeot, што я не магу чытаць з kessv2 у школы , практычна хацелася б прачытаць гэтую ecu да школы з kessv2 я злучаны з схема pin out знойдзеныя на вэб-сайце не магу размясціць, таму што я не магу загружаць файлы, аднак, калі я спрабую чытаць мне памылку "званок-будзільнік", потым праграма кажа мне, каб выключыць запальванне, але як мне гэта зрабіць? Я падлучаны масы два станоўчых і k-line напружанне, вы бачыце ў праграмным забеспячэнні хоць мне гэтую памылку хто-то мне можа сказаць што-то, загадзя дзякуй ўсім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў teamfox Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, я вмешаюсь ў дыскусію, я таксама edc15 citroen c2/Peugeot, што я не магу чытаць з kessv2 у школы , практычна хацелася б прачытаць гэтую ecu да школы з kessv2 я злучаны з схема pin out знойдзеныя на вэб-сайце не магу размясціць, таму што я не магу загружаць файлы, аднак, калі я спрабую чытаць мне памылку "званок-будзільнік", потым праграма кажа мне, каб выключыць запальванне, але як мне гэта зрабіць? Я падлучаны масы два станоўчых і k-line напружанне, вы бачыце ў праграмным забеспячэнні хоць мне гэтую памылку хто-то мне можа сказаць што-то, загадзя дзякуй ўсім
    Я чытаў, што ў школе праз распиновка гаворыцца, толькі калі ўжо scodificata, калі няма харчавання праз ключ заблакаваны чытання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    62
    Дзякуй errecinque адказ , я думаю, я разумею, што гэта ecu, што вы робіце, толькі ў бд, усталяваная на аўтамабілі?на самай справе на інструмент не лічу, гэта я лічу, толькі ў kess, але я не разумею, што значыць, што вы чытаеце без харчавання?а потым, калі кесс кажа мне, каб выключыць запальванне, што мне рабіць у школе? Станавая цяга нейкі провад?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    на стойцы, каб прачытаць, трэба спачатку выдаліць e2prom, таму што ў адваротным выпадку ез завісанне чарзе, каб праблема выключыць запальванне калі вы хочаце працаваць у школе трэба, што ты з правадоў масы і харчавання вашых, і ставіць выключальнік на провад харчавання.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    62
    Дзякуй ugoboss адказу у схема падлучэння я паставіў масу ў t2 m4 k line t1 b1 і два харчавання ў d4 t1 і t2 m1, калі кесс кажа мне, каб выключыць запальванне, дзе здымаю харчаванне

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў teamfox Visualizza Messaggio
    Дзякуй ugoboss адказу у схема падлучэння я паставіў масу ў t2 m4 k line t1 b1 і два харчавання ў d4 t1 і t2 m1, калі кесс кажа мне, каб выключыць запальванне, дзе здымаю харчаванне
    Усе яшчэ настойваеце.... ugoboss табе патлумачыў нармальна, як гэта зрабіць, і, аднак, я таксама пацвердзіў, што праз распиновка на школе ты не можаш яго прачытаць, калі не dissaldi e2p

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    62
    Дзякуй errecinque так на самай справе ugoboss я даў дакладнае тлумачэнне, цяпер я паспрабую отпаяйте памяць і яшчэ раз прачытаць яго, у любым выпадку вашыя pin out здаюцца вам справядлівымі? І калі, што кажа мне, каб выключыць запальванне які провад цязе? Яшчэ раз дзякуй усім

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Пакладзеце перамыкач 0-1 на провад +12 у, і вы на месцы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    62
    Ок харчавання +12 два ў які з двух?