Switing63 пытанне, але ты кажаш ECM або winols? Я ёсць я станаўлюся тупы, ха-ха
Switing63 пытанне, але ты кажаш ECM або winols? Я ёсць я станаўлюся тупы, ха-ха
Паглядзім, калі гэтая карта ідзе ўжо лепш....і калі пачынаю нешта разумець
Я выкарыстоўваю версію можна бясплатна спампаваць з сайта evc winols. Відавочна, будучы дэма-версія не дазваляе захоўваць змены, не можаш прымусіць прачытаць damos і іншыя абмежаванні, але так як я знаходжуся ў стадыі вывучэння, каб зразумець трохі, як разважаюць гэтыя блокі на дадзены момант мне дастаткова.
Я разбіраў карту, што загрузкі не толькі гатовы !!
Прывітанне Cristian147, я спрабаваў кінуць вока на вашу другую карту і, па мне, зусім неспрактыкаванаму, мне здаецца, значна горш, чым першы.
Карту педаль не ўзгадняецца з абмежавальнікам крутоўнага моманту, што мне здаецца, на гэты раз у вас павялічваецца на 30%.
Напрыклад, пры 4000 абарачэннях у хвіліну з ціскам на педаль на 100% спытаеце 396,0 Нм і потым абмежавальнік, у той жа абарачэннях да 413,4 Нм, так што на самай справе карту педаль, што просіць менш крутоўны момант абмежавальнік, і, такім чынам, выступае ў якасці яго ж абмежавальнік, прабач, я snarl словы, але я спадзяюся, што патлумачыў. Па-мойму павінна быць наадварот, напрыклад, карту педаль, я прашу 420 Нм, а затым абмежавальнік, я піла запыт на 413,4.
Адзін раз ўсталявалі, што гэта 413,4 Нм крок на карце па адрасе 1CDBF6, якая пераўтворыць запыт крутоўнага моманту на колькасць дызельнага паліва, гэтая карта на маю думку ты не павінен быў змяніць яго, калі вы хочаце зрабіць карту "інфармацыя" (хоць, можа быць, ты вырашыў зрабіць "падмануў", а гэтага я не ведаю) у гэтай кропцы значэнне, якое вяртаецца склаў 87,26mm3 дызельнага паліва.
Тут, па-мойму, знаходзіцца ўжо першая праблема, так як ісці далей 80mm3 дызельнага паліва вам цягне за сабой пераразліку часу ўпырску, і гэта не лёгка, так што для ранніх часоў мне б не перавышаць гэтага колькасці, і, адпаведна, я дзяліў з першай карты, што вы зрабілі, што мне здаецца, больш зберагалая для рухавіка.
У любым выпадку, перш чым вы можаце ўсталяваць колькасць ўпырску блок кіравання кантралюе іншую карту, напрыклад, карту скіду колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца ў залежнасці ад яго тэмпературы, па адрасе 1CF428. Лічбы, якія ты бачыш над калонамі тып 2531, 3131 тэмпература. Для таго, каб мець значэння ў градусах цэльсія трэба падзяліць на 10 і адняць 273,1 затым 2531 адпавядае -20, 3131 адпавядае 40-й і гэтак далей. Ад арыгінальнай карты абмяжоўвае да 80° з тэмпература дызельнага паліва ў 85mm3, так што без змен ужо 87,26mm3 будуць скарочаныя на 85.
Але гэта яшчэ не ўсё, ёсць нават карта, па адрасе 1CC0F8, якая засталася арыгінальнай і, такім чынам, з педалі на 100% і абароты да 4000 выставіцца 63mm3, і таму колькасць будзе дадаткова разрэзаць на 63, што гэта зыходнае значэнне, а затым, у рэшце рэшт, не змяніць гэтую карту, машына будзе ўводзіць менавіта тую суму, якую ад арыгінала і, такім чынам, не будзе ніякай мінімальны прырост прадукцыйнасці.
Там будзе іншы карце па адрасе 1CC034, што павінен быць абмежавальнік у залежнасці ад тэмпературы вады ў радыятары, але ў мяне сумневы ў тым, што як актыўны, тут патрэбен спецыяліст, таму што калі б уключыць або таксама зменены.