Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 28 11-20
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    23
    6jf або 6f3?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Я ўжо пісаў : 6JF

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    23
    Есць карта ўстаноўлена ў 1, 5 бар, байт у 1,4, а іншы 1,8.
    Гэтыя абмежавальнікі turbo на 6jf, і калі змененыя можаш падняцца, пакуль рухавік і турба трымаюць без recovery.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    я закрануў двума абмежавальнікамі ідэнтычныя.
    Можа вам не дапамагчы мне, паказваючы адрасы байтаў ў пытанне на гэтай карце?
    Або калі ў цябе іншая карта, дзе вам вядомыя любыя байты, ты б сказаў, што код sw і, можа быць, я шукаю іх?

Дзякуй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Прывітанне Дзядзька-сайт, у абмеркаванні на марелли я ўспомніў, што fede78 казала, што знізіла біт і прывез турба ціску да 1,5 бар (або 1,55 не памятаю), (не былі біты, што ен казаў, Backgroup) я спрабаваў у файле-гэта я знайшоў па адрасе 06AF9A, паслядоўнасць бітаў з'яўляецца ugualissima ў тым, каб fede78, ты можаш паспрабаваць тое, што потым я знайшоў яшчэ адзін біт усталяваны ў 1500, якія вы можаце паспрабаваць па адрасе 062F46, (гэта я не ведаю, але тое, што вера 78 ен даваў, для працуе)

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    прывітанне сіска і дзякуй за савет, але як мне ўсталяваць яго ў гэтым адзін біт?

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    я заўседы думаю ў 1600

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    даруй, я зразумеў цяпер, што вы напісалі ў папярэднім пасце "апусціў" хачу сказаць "рэдагавана"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў zioweb Visualizza Messaggio
    Прывітанне, у 0660F3 есць іншы абмежавальнік rail, які ўсталяваны ў 1600 у дадзены момант.
    Для ціску ў рампы, я вырашыў, змяніўшы карту кіравання і павялічу 100, так як мяне трахал ў 1420 годзе і на гэтай карце ў мяне 1520 максімуму. Я зрабіў выснову, што было дададзена на 100mbar атмасфернага ціску і працаваў.

А мне не падабаецца, турба, таму што цяпер мы фокус 1.4 і не ідзе ў recovery, але я хацеў падняць абмежавальнік, каб не атрымаць памылку і я не магу. Турба мне не трэба, каб гвалтоўна штурхаць у 1.5, магчыма, нават проста так, але гэта быў пытанне для вас, каб ЗРАЗУМЕЦЬ, ЧАМУ не працуе змяненне.
    Але атмасферны ціск не 100mbar але 1000, і калі ен ўлічвае толькі для турба. Для rail або падніміце абмежавальнікі або тэарэтычна не перавышае адзнаку ў 1450 на 70 л. с.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    23
    Як толькі я на імгненне месца, прыклад..***** тым не менш, калі мне не змяняе памяць, у канцы каліброўкі рухавіка.

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •