Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 12 з 12
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    добры дзень, праблема пераключэння перадач і быў усталяваны дыск счаплення на адваротным баку,я разабраў скрынку перадач і паклаў у месца для працы перадач, цяпер усё ў парадку.Аднак праблема ёсць зараз, і што так як зрабіў карту ў блок кіравання рухавіком, каробкай перадач, як гэта робіць 5/6 колаў ідзе ў блок частка электрогидравлической, што выштурхваў алей tc.ці знайшлі алей з пункту характэрны вышэй, гэтак жа ўдаецца зрабіць некалькі колаў у больш

на мой пытанне, і гэта блок кіравання рухавіком вы можаце змяніць параметры,а параметры перадач, што вы можаце зрабіць?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 11-10-2016 да 16:58

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў маланка Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім , я прынясу вам некаторыя абнаўлення,кліент пераўсталяваць зноў кэт і апусціў трохі магутнасці аўтамабіль ідзе даволі добра ,праблема ўцечкі алею з групы, тк яна расцягваецца ,праблема, таму, пасля многіх колаў.паміж тым ці знайшлі таксама масла з тэмпературай кіпення вышэй .shell spirax atf 6s.
    Але блок кіравання каробкай перадач вы можа апрацаваць яго ? Для таго, каб пераканацца, што не ідзе ў крызіс?
    прывітанне, маланка, як ты ведаеш, я не спецыяліст па механіцы, але гарачы і не ў працягу абсалютна ў тэхнічнай частцы.
    я бачыў, як падарваліся курсу tct і бачу, напрыклад, што vw на вечку устанаўлівае віды вентыляцыі, што з таго, што я зразумеў, служыць для таго, каб на высокіх абарачэннях у прысутнасці занадта шмат алею можа выходзіць, але не толькі.
    класічных аўтамабіляў, многія, збіраючы гэтую сістэму, каб пераканацца, што ўнутры, нават калі ****llo і правільна, вы ствараеце ціск вакууму ўнутранай, і ў гэтым выпадку пасля некалькіх абаротаў ціск і так высокая, што выплёўвае, можа быць, дзе-то сальнік, што не добра, каб потым труціць....
    я не хацеў бы, што сабакі, што год зрабіў змены, мы ставім на абмен шапка класіка выклікае гэтую праблему, і ўлада не турбавацца.
    факт страты мне здаецца, праблема больш механічны і электронны!.....
    а калі я кажу, c...цябе разня .

я забыўся, я ўзяў на сябе праца ў адзін момант часу, шукаць інструкцыі па ўсталёўцы, каб гэты абмен, і абсурдна, што праца так важна, я ўстанавіла счаплення наадварот, я ў пошуках працы, якія лёгка праверыць нават 10 разоў, калі гэта неабходна, і калі вы ўсё яшчэ не перакананы, пасля рэпетыцыі праверу яшчэ!....у механіцы не казаць!....ёсць не мала танец, я не думаю, што з 500€ робіш што-то ў гэтым родзе.
    мне здаецца дзіўным, што зарэгістраваны ён не заўважаў гэтых недахопаў!....маг
    Апошні раз рэдагавалася admin; 17-10-2016 да 12:52

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •