не для таго, каб паставіць пад сумнеў вашу працу, але пакладзеце яго schedino адаптар на правільнае і прадукты, словам, усе падключэнне зроблена правільна? пошты, фатаграфіі або два, якія мы кантралюем, вы ніколі не ведаеце.
не для таго, каб паставіць пад сумнеў вашу працу, але пакладзеце яго schedino адаптар на правільнае і прадукты, словам, усе падключэнне зроблена правільна? пошты, фатаграфіі або два, якія мы кантралюем, вы ніколі не ведаеце.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Паспрабуйце выбраць 5в на экране пеўня.
Мяне ў гэты раз атрымалася так
Перакаштаваў усе, што магчыма, сувязь усе тая ж, што я выкарыстаў у іншых edc16, які з'яўляецца унікальным. Я зрабіў праз некалькі дзен адно edc16c34 заўседы аднолькава, і прачытала яго ў першы раз. Той, ecu там былі, вядома, праблемы, ў порт bdm, я не ведаю, што прырода. Мне, што я пакінуў, каб не страціць вырабіць дадатковыя праблемы. Ведаючы, што не ідзе ў bdm, я не давяраў нават зрабіць яе ў паслядоўны. Тое, што было made in карэя, можа можаце што-небудзь сказаць? Можа быць, якая-то абарона?
прывітанне errecinque вы зрабілі добра, каб адпусціць,той або bdm ці інакш я не я буду, верны ў паслядоўны,я зрабіў 5-6 месяцаў таму і скажу вам, што, перш чым ісці bdm я адчуў у паслядоўны,пеўнік даваў памылку і kess пасля шматлікіх тэстаў, прачытаў яго,і так, я вырашыў, што ен лепш у bdm
зроблены разнастайныя і ніколі не было праблем,але я магу сказаць, што адзін мой сябар ўдалося спаліць порт bdm, падлучыўшы дрэнна яго schedino але ecu ішоў спакойна і добра.пераназначаны, а таксама ў паслядоўны і няма праблем...
Яго schedino я паклаў яго правільна, таму што ўсе праверкі, перш чым размясціць яго на пляцоўках, што 12v знаходзяцца ў правільным месцы. тое, што я заўважыў, што з тестеров даваў бесперапыннасці сухі паміж gnd і два іншых смол, што ў ecu, што я зрабіў, пасля таго як яны замест значэння супраціву.
Прывітанне я новы на форуме, кажаце пра Пеўнік клон вядома !!!!!!!!!!!!! Пеўнік афіцыйны Opel робіць без найменшай праблемы, і тыя, што я атрымаў, каб праверыць усе дзверы......