я праверыў файлы, і яны вельмі розныя ў кіраванні, у той час як на картах ce невялікая розніца, для мяне калі не ідзе нават на матацыкле, я б не спрабаваў нават, але калі вы хочаце ўзмацніць сваю працу на ваш файл.
я праверыў файлы, і яны вельмі розныя ў кіраванні, у той час як на картах ce невялікая розніца, для мяне калі не ідзе нават на матацыкле, я б не спрабаваў нават, але калі вы хочаце ўзмацніць сваю працу на ваш файл.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
заўтра я паспрабую і дам вам ведаць, поспех або правал!!! ці пан ці прапаў!
абнаўленне...
я спрабаваў пісаць у файл, але на 75% ён дае мне памылку time out, так што будзе нейкая розніца нават у ****llo абсталявання, я ўсё-такі ўдалося аднавіць перакадаваць з нуля...
вы таксама можаце паспрабаваць скапіяваць асобныя карты, зрабіць копію і ўставіць, але вядома, некаторыя адрозненні кропак, тыпу мая КНІ з рознай тэмпературай, чым на ібіцы, не адпавядаюць некаторыя значэння, тыпу ў мяне есць сой да 85°, у той час як на маёй назад 80° і 90° (для таго, каб сказаць, але змяняюцца таксама і іншыя шматлікія карты)
я думаю, што адзінае рашэнне гэтай кропкі, калі апрацаваць мой файл, і спакойнай ночы...
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
слухай, так як у мяне турбіна ibiza cupra... г. зн. gt1749vb... для таго, каб гэта зрабіць, вы павінны таксама скапіяваць карту n75 ад ібіцы ці я павінен захаваць нязменнай сваю?
Я прашу прабачэння за ўварванне, але калі сабраць іншы блок кіравання заўсёды edc15c7 з файл ўжо scodifica машына-то?!?!
а мне не напісаў...
сказаць па праўдзе, я так і зрабіў, толькі што з значэння n75 на ібіцы, машына зламалася... я растлумачу... калі апускаюся штурхае часам... як быццам...ікае