і я забылася ўкладаннеАЛЬФА 156.rar
і я забылася ўкладаннеАЛЬФА 156.rar
Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!
Калі вы хочаце, каб націснуць на педаль для мяне-нармальна. Cattura.jpg вам прыйдзецца панізіць павелічэнне дадзеных у час inj
але ад многіх тэстаў, праведзеных кажу табе, што ecu падманулі і значна больш бліскучай, што ecu інфармацыі..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Веруй..
Пакладзеце на месца Ін'екцыі parzializzato (1) ты з'ехала занадта рана, нагрузкі ад часткі 44-50%
Ціску ў Рампы не чапаў, усё абмежавальнікі не маюць жа крокам 500 або 1000 ? Cattura.jpg
Ін'екцыі parzializzato Boost 1&2 не маюць жа крокам, пакладзеце на месца (10-18 %
25-35 %)
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
я не разумею, факт не чапаць карту педаль,iq, як вы?толькі праз час?
з таго, што мала вопыту,мод. карты педаль "лячыў"самыя кароткія тэрміны з мінімальнымі дымнасць і годны ўраджай,а затым, калі ёсць "падставы"для таго, каб ісці далей вы ідзяце з багаццем часоў.
для "хроніка" іншай карце, педалі:78200 і limit.78272
У любым выпадку errecinque я не магу загрузіць ўкладанні (таму, скрыншоты, што вы робіце, я не магу іх бачыць)...і я нават не ведаю, калі прыйшла да 80 паведамленняў будзе ўключана....я зрабіў сёе-тое, добрасумленна, у лютым, і я быў забанен, але яшчэ на сённяшні дзень абмежаваныя вынікі... я нават Не магу звязацца з адміністратарам з-за гэтага абмежавання....мы кажам, што для таго, каб дапамагчы іншым, я пашкоджаны я, але добра.. Ўжо зроблена...