Старонка 2 з 7 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 66

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў Pasticciona0 Visualizza Messaggio
    Вось тут. Я спадзяюся, што зрабіў правільную карту з драйвера. Аднак, як толькі ў вас ёсць час, растлумачце мне таксама, чаму кожная з гэтых змяненняў..так і не магу зразумець крытэрый, па якім вы зменіце яго, у адваротным выпадку я не магу даведацца дзякуй
    і я забылася ўкладаннеАЛЬФА 156.rar
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Вось тут. Я спадзяюся, што зрабіў правільную карту з драйвера. Аднак, як толькі ў вас ёсць час, растлумачце мне таксама, чаму кожная з гэтых змяненняў..так і не магу зразумець крытэрый, па якім вы зменіце яго, у адваротным выпадку я не магу даведацца дзякуй
    Калі вы робіце файл тэна разумееш, прарэзы..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Калі вы робіце файл тэна разумееш, прарэзы..
    Файл, які я зрабіў з вашага напрамкі-гэта правільна? Як ніколі не вы зрабілі, націсніце карту педаль?
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Файл, які я зрабіў з вашага напрамкі-гэта правільна? Як ніколі не вы зрабілі, націсніце карту педаль?
    калі вы карыстаецеся час inj, педаль з запытамі не вышэй, чым тыя, вам не трэба чапаць
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Калі вы хочаце, каб націснуць на педаль для мяне-нармальна. Cattura.jpg вам прыйдзецца панізіць павелічэнне дадзеных у час inj
    але ад многіх тэстаў, праведзеных кажу табе, што ecu падманулі і значна больш бліскучай, што ecu інфармацыі..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Веруй..

Пакладзеце на месца Ін'екцыі parzializzato (1) ты з'ехала занадта рана, нагрузкі ад часткі 44-50%
    Ціску ў Рампы не чапаў, усё абмежавальнікі не маюць жа крокам 500 або 1000 ? Cattura.jpg
    Ін'екцыі parzializzato Boost 1&2 не маюць жа крокам, пакладзеце на месца (10-18 %
    25-35 %)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    я не разумею, факт не чапаць карту педаль,iq, як вы?толькі праз час?
    з таго, што мала вопыту,мод. карты педаль "лячыў"самыя кароткія тэрміны з мінімальнымі дымнасць і годны ўраджай,а затым, калі ёсць "падставы"для таго, каб ісці далей вы ідзяце з багаццем часоў.
    для "хроніка" іншай карце, педалі:78200 і limit.78272

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў frenk85 Visualizza Messaggio
    з таго, што мала вопыту,мод. карты педаль "лячыў"самыя кароткія тэрміны з мінімальнымі дымнасць і годны ўраджай,а затым, калі ёсць "падставы"для таго, каб ісці далей вы ідзяце з багаццем часоў.
    Менавіта годны ўраджай..
    хто-небудзь у вобласці з невялікім вопытам скажа вам, што карта падмануў коціць больш інфармацыі карта

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў frenk85 Visualizza Messaggio
    Дзякуй за інфармацыю, frenk....запісы, зробленыя... некалькі месяцаў вывучэння на карту, але, відавочна, усё яшчэ не магу зразумець некаторыя паняцці,...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    У любым выпадку errecinque я не магу загрузіць ўкладанні (таму, скрыншоты, што вы робіце, я не магу іх бачыць)...і я нават не ведаю, калі прыйшла да 80 паведамленняў будзе ўключана....я зрабіў сёе-тое, добрасумленна, у лютым, і я быў забанен, але яшчэ на сённяшні дзень абмежаваныя вынікі... я нават Не магу звязацца з адміністратарам з-за гэтага абмежавання....мы кажам, што для таго, каб дапамагчы іншым, я пашкоджаны я, але добра.. Ўжо зроблена...

Старонка 2 з 7 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •