Па-відаць, калі вы няправільна зрабіць працэдуру маркер , за тое, што я зразумеў, гэта разбэшчвае файл з sd-карты, то прадавец рэкамендуе яго замяніць.
Па-відаць, калі вы няправільна зрабіць працэдуру маркер , за тое, што я зразумеў, гэта разбэшчвае файл з sd-карты, то прадавец рэкамендуе яго замяніць.
Але вы павінны ведаць, што.
Вы, я ведаю прычыну, неабходна змяніць серыйны нумар на sd карту, а затым пакласці яго назад, як і раней заўседы formattandola..
Але табе гэта ўжо адбылося, і вы вырашылі так.
Вы, я вырашыў яе так...
Так што, калі праблема паўтараецца, вы ведаеце, як яе вырашыць.
вы можаце мець працэдуру, крок за крокам, і імя праграма выкарыстоўваецца для скіду дзякуй.
прывітанне,я вмешаюсь у абмеркаванне, каб змякчыць пытанне, бачыў, што я набываючы kess і ktag cn для пачатку, перш чым рабіць інвестыцыі няслушнай,мне прадавец кажа, што дзве гэтыя апараты не маюць абмежаванні маркераў там атрымліваецца?дзякуй
[QUOTE=teamfox;122284]прывітанне,я вмешаюсь у абмеркаванне, каб змякчыць пытанне, бачыў, што я набываючы kess і ktag cn для пачатку, перш чым рабіць інвестыцыі няслушнай,мне прадавец кажа, што дзве гэтыя апараты не маюць абмежаванні маркераў там атрымліваецца?
Ад таго, што я ведаю, усе роўна неабходная працэдура, што я не зрабіў і боб я ведаю што калі мы павінны згадаць тут, плюс есць мадэль( клон), які скідае зручна з кнопку, але мяне папрасілі 100e.