так што ўсе ў парадку?
так што ўсе ў парадку?
я б сказаў, што так.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
ок!па-твойму, гэта нармальна, таму што працаваць на 20%??здаецца, што не будзе цалкам заблакаваны каманду, але што будзе parzializzata!!!!!
у пачатковай стадыі крыніца ў дыягностыцы ўся каманда працуе на 80% усе зачынена, 5% цяпер з мод, фазы ўпырску, працуе 5% і 20%. здавалася б, што лямпа не гарыць, але для мяне гэта не нармальна!
Каб быць спакойным вазьміце шарык з падшыпніка падыходнага памеру і ўстаўце яе ў трубы, прывад EGR, каб закрыць яго на 100%
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
прывітанне cinqueturbo і дзякуй за савет так і зраблю, як толькі можна!!але так гэта нармальна, гэта праца на edc15p??
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
і гэта дзіўна, таму што ўсе клапаны сістэмы рэцыркуляцыі ог, якія або адключаны доля ў дыягностыцы і засталася заўседы фіксаванай ў гэтым няма!!!але і гэта стрыгучы лішай мая, таму што кліент я чуў, сення ен сказаў, што гэта нармальна, і індыкатар не загараецца больш.
а edc15p 90cv і ў першы раз, што я, здараецца, так што я не ведаю, калі гэта нармальна так ці няма!!!