Надзейных перайсці ціха я адчуў пры тым, што сеткі Peugeot і Citroen і ідэнтычныя ва ўсім, паспрабуйце кадаваць пульверызатар і абсталявання аўтамабіля.
праца ў citroen і Peugeot citroen выкарыстоўваюць lexia перайсці спакойна!
Толькі што вяртання машыны я імкнуся, і я дам вам ведаць....яшчэ раз дзякуй
Я апісваю факт: я адпраўляю lexia і раблю telecodifica для выраўноўвання, але нічога агульнага (магчыма, я памыляюся, што-то я), ўводжу стары ecu з scodifica частковай иммо feb машыны не....я scodifica за ўсе аўтамабіля, але праз некаторы час зноў у recovery....памылка p0603 telecaricatore ecu, магчыма, будзе ад усяго scodifica.....я спрабую зрабіць зноў scodifica часткова з іншай праграмы.....хто-небудзь ведае, што гэта памылка?
Вы не можаце зрабіць telecodifica, almenoche вы не аўтарызаваны цэнтр Peugeot Citroen, таму што гэта робіцца онлайн,
але вы можаце змяніць афармленне.
Памылка P0603
Ie магчымыя прычыны могуць ўключаць у сябе: карозія клем батарэі або страты злучэння Утрымаць уладу Ў**** (KAPWR) пракладкі правадоў ланцугу адкрытай провад у ланцугу KAPWR PCM пашкоджанні, пранікнення вады / унутраная няспраўнасць Зарадкі няспраўнасць сістэмы няспраўнасць сістэмы запальвання, у выніку чаго выснова напружання харчавання, другасная віны праграму PCM ўнутры
Я ўжо чытаў у сеткі прычыны памылкі, але не ў маім выпадку....у мяне есць гэтая памылка звязана з scodifica разам....я спрабаваў змяніць кузаў, але нічога не....я знайшоў спосаб частковага, але я павінен выканаць кадаваньне фарсунак (no problem), і кадоўкі ключоў ( адсутнічае pin code) думаю, што прывесці ў дом маці x telecodifica
Я думаю, што я кропка l адзінае рашэнне-гэта прымусіць яе зрабіць у сеткі telecodifica з дома маці,
Выдатак peugeot кантраляванай telecodifica, што я зрабіў з lexia і была правільнай....мне сказалі, што зрабіць telecodifica аўтаматычна не мае сэнсу....можа быць, не avevono волі' boooo....
Хто-небудзь з вас зрабіў scodifica часткова на гэты ecu? я спрабаваў immodec і не працуе (перарабіў кадоўкі фарсунак) аўтамабіль не....аказваецца заблакаваны ecu