Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 38 11-20

Абмеркаванне: Peugeot 206 1.4 hdi edc16c3

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alfiuccio Visualizza Messaggio
    За тое, што сказаў марые, ок, я згодны, мой пытанне быў больш, калі lexia можа быць надзейным або няма....мая няўпэўненасць была ў дачыненні да рэзервовага капіявання, што вы сказалі, вы...***** unque, як толькі я магу, я спрабую, я буду трымаць вас у курсе....дзякуй
    lexia-гэта інструмент афіцыйны пежо, так што калі не надзейным, то,.............
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    10
    Надзейных перайсці ціха я адчуў пры тым, што сеткі Peugeot і Citroen і ідэнтычныя ва ўсім, паспрабуйце кадаваць пульверызатар і абсталявання аўтамабіля.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di project
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    праца ў citroen і Peugeot citroen выкарыстоўваюць lexia перайсці спакойна!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Толькі што вяртання машыны я імкнуся, і я дам вам ведаць....яшчэ раз дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Я апісваю факт: я адпраўляю lexia і раблю telecodifica для выраўноўвання, але нічога агульнага (магчыма, я памыляюся, што-то я), ўводжу стары ecu з scodifica частковай иммо feb машыны не....я scodifica за ўсе аўтамабіля, але праз некаторы час зноў у recovery....памылка p0603 telecaricatore ecu, магчыма, будзе ад усяго scodifica.....я спрабую зрабіць зноў scodifica часткова з іншай праграмы.....хто-небудзь ведае, што гэта памылка?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    10
    Вы не можаце зрабіць telecodifica, almenoche вы не аўтарызаваны цэнтр Peugeot Citroen, таму што гэта робіцца онлайн,
    але вы можаце змяніць афармленне.
    Памылка P0603
    Ie магчымыя прычыны могуць ўключаць у сябе: карозія клем батарэі або страты злучэння Утрымаць уладу Ў**** (KAPWR) пракладкі правадоў ланцугу адкрытай провад у ланцугу KAPWR PCM пашкоджанні, пранікнення вады / унутраная няспраўнасць Зарадкі няспраўнасць сістэмы няспраўнасць сістэмы запальвання, у выніку чаго выснова напружання харчавання, другасная віны праграму PCM ўнутры

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Я ўжо чытаў у сеткі прычыны памылкі, але не ў маім выпадку....у мяне есць гэтая памылка звязана з scodifica разам....я спрабаваў змяніць кузаў, але нічога не....я знайшоў спосаб частковага, але я павінен выканаць кадаваньне фарсунак (no problem), і кадоўкі ключоў ( адсутнічае pin code) думаю, што прывесці ў дом маці x telecodifica

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di project
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    Я думаю, што я кропка l адзінае рашэнне-гэта прымусіць яе зрабіць у сеткі telecodifica з дома маці,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Выдатак peugeot кантраляванай telecodifica, што я зрабіў з lexia і была правільнай....мне сказалі, што зрабіць telecodifica аўтаматычна не мае сэнсу....можа быць, не avevono волі' boooo....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Хто-небудзь з вас зрабіў scodifica часткова на гэты ecu? я спрабаваў immodec і не працуе (перарабіў кадоўкі фарсунак) аўтамабіль не....аказваецца заблакаваны ecu

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •