Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 15 15 -

Прагляду " Гібрыд"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў frantik3 Visualizza Messaggio
    ок, для параўнання, андрэ? выдатна
    патрабуецца,у цяперашні час зачыненыя, заўтра раніцай у 08:30 мела пасылаюць і не толькі, можна я яго пастаўлю ў базе дадзеных, і я ўстаўляю спасылку тут.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    msport, вы заўседы бездакорна!!! ведаеш, я хачу сказаць табе, гэты файл ? папрасілі ў той жа дзень, што ? папрасілі ад нас, у іншае месца, але яшчэ да гэтага часу ніхто не адказаў, нават аднаго і таго ж карыстальніка ? адказаў толькі, у гэтых выпадках я мог бы назваць мноства...гэта робіць вам шмат гонару xch? акрамя таго, створаны форум, дзе c'? столькі ўдзелу, ti pigli заўседы занепакоеныя, каб дапамагчы ўсім, і вы робіце гэта без цікавасці.
    Апошні раз рэдагавалася giarras; 17-10-2012 ў 15:02

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    msport, вы заўседы бездакорна!!! ведаеш, я хачу сказаць табе, гэты файл ? папрасілі ў той жа дзень, што ? папрасілі ад нас, у іншае месца, але яшчэ да гэтага часу ніхто не адказаў, нават аднаго і таго ж карыстальніка ? адказаў толькі, у гэтых выпадках я мог бы назваць мноства...гэта робіць вам шмат гонару xch? акрамя таго, створаны форум, дзе c'? столькі ўдзелу, ti pigli заўседы занепакоеныя, каб дапамагчы ўсім, і вы робіце гэта без цікавасці.

ну сказаў табе гэта гонар, бачыў, што вы заўседы першы, сядай у наяўнасці,для форуму заслуга не толькі мая, але іншы адмін, што нават калі вы бачыце яго пісаць мала, нам заўседы варта, і працуе на іншай кропкі гледжання на форуме, а затым заслуга 3 чалавекі, наш альфрэда, які стварыў форум, вядома, тады глазуру на торце, мы заблыталіся, я і адміністратара, і, нарэшце, я не забуду ўсіх вас,у любым выпадку, без gradasso я кажу сур'езна, я прашу прабачэння, таму што файл павінен быць тут як мінімум 2 дні таму толькі тое, што выслізгвае ад мяне заўседы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    дакладна ў любым выпадку дзякуй і я буду ведаць,!!!!!!!!!!!!!

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •