Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 32 11-20

Абмеркаванне: цеплы старт гольф 4

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    альбо замяніць рухавік, што батарэя вырашыць праблему, або лепш блукае, на самай справе праблема знікае, таму што мы павялічваем абароты пры старце. з картай або модуль павелічэнні ўпырску на пуску і, як правіла, з'яўляецца канчатковым рашэннем.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    У большасці выпадкаў я ўсталяваў карту.....sostiture электрарухавік + батарэя ўзмоцненая вырашыць толькі на кароткі час (асабісты вопыт) так што, па мне, правільна было б паспрабаваць карту калі я не цалкам вырашыць надзелі на змяненне электрарухавіка....вядома, мы павінны мець акумулятар effeciente....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89
    Я думаў, што праблема была не ў рухавік, а датчык тэмпературы, па меншай меры, на 5. Гэта адбывалася, таму што датчык не дазваляў да машыны, каб зрабіць стартар, калі не складаць аб/мін электрарухавіка, то хто-то замяніў рухавік, каб мець больш абаротаў пры крананні. Хоць, што я ведаю, пытанне заўседы быў датчык, а затым на карту, а не маторы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    121
    хлопцы, праблема вырашана, дзякуй за параду

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    121
    у любым выпадку мыць і змазку, не перашкаджала б на скутэры, як правіла, я гэта раблю заўседы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89
    Але ў рэшце рэшт вы вырашылі карты? Ці гэта скутар? Прабачце за пытанне, але я зрабіў гэта таму, што, калі здарыцца хто-небудзь з нас, мы ў курсе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Citazione Першапачаткова Напісаў франк-электрычны Visualizza Messaggio
    хлопцы, праблема вырашана, дзякуй за параду
    Вырашана карту?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    121
    з картай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    112
    з карты, вырашае ,у адным выпадку пасля 20 дзен мне прыйшлося замяніць рухавік, але калі тып быў ад 2-х гадоў, што ен пачаў мець праблемы і паглынала ўсе шчоткі для бесперапынных запускаў доўгія

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    108
    Хлопцы, даўно я што-то чуў пра рашэнне гэтай праблемы, так адрозніваецца ад таго, што вы працытавалі. Рашэнне было з дапамогай рэле, але я не памятаю добра, у падрабязнасцях, як яны праходзілі ўвесь працэс і спасылкі. Хто-небудзь з вас што-то ведае?

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •