альбо замяніць рухавік, што батарэя вырашыць праблему, або лепш блукае, на самай справе праблема знікае, таму што мы павялічваем абароты пры старце. з картай або модуль павелічэнні ўпырску на пуску і, як правіла, з'яўляецца канчатковым рашэннем.
альбо замяніць рухавік, што батарэя вырашыць праблему, або лепш блукае, на самай справе праблема знікае, таму што мы павялічваем абароты пры старце. з картай або модуль павелічэнні ўпырску на пуску і, як правіла, з'яўляецца канчатковым рашэннем.
У большасці выпадкаў я ўсталяваў карту.....sostiture электрарухавік + батарэя ўзмоцненая вырашыць толькі на кароткі час (асабісты вопыт) так што, па мне, правільна было б паспрабаваць карту калі я не цалкам вырашыць надзелі на змяненне электрарухавіка....вядома, мы павінны мець акумулятар effeciente....
Я думаў, што праблема была не ў рухавік, а датчык тэмпературы, па меншай меры, на 5. Гэта адбывалася, таму што датчык не дазваляў да машыны, каб зрабіць стартар, калі не складаць аб/мін электрарухавіка, то хто-то замяніў рухавік, каб мець больш абаротаў пры крананні. Хоць, што я ведаю, пытанне заўседы быў датчык, а затым на карту, а не маторы.
хлопцы, праблема вырашана, дзякуй за параду
у любым выпадку мыць і змазку, не перашкаджала б на скутэры, як правіла, я гэта раблю заўседы
Але ў рэшце рэшт вы вырашылі карты? Ці гэта скутар? Прабачце за пытанне, але я зрабіў гэта таму, што, калі здарыцца хто-небудзь з нас, мы ў курсе
з картай
з карты, вырашае ,у адным выпадку пасля 20 дзен мне прыйшлося замяніць рухавік, але калі тып быў ад 2-х гадоў, што ен пачаў мець праблемы і паглынала ўсе шчоткі для бесперапынных запускаў доўгія
Хлопцы, даўно я што-то чуў пра рашэнне гэтай праблемы, так адрозніваецца ад таго, што вы працытавалі. Рашэнне было з дапамогай рэле, але я не памятаю добра, у падрабязнасцях, як яны праходзілі ўвесь працэс і спасылкі. Хто-небудзь з вас што-то ведае?