Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 28 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Я таксама думаў што гэта махавік...але з абнаўленнем праблема вырашана...з картай, то на самай справе іншая гісторыя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Розніца істотная. ..абнаўленне дома, маці вырашае якія-небудзь памылкі праграмнага забеспячэння,...напрыклад, фарсунак або паляпшэння розных...карта сапраўдная ,павялічваючы ў патрэбных месцах, з значна больш на аўто. ..рознай прадукцыйнасці,спажывання розных, і іншыя паляпшэння .

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    7
    На гэтых аўтамабілях махавік бі-масы усталяваны толькі да 2003 года, у выніку толькі на аўтамабілях камплектацыі з ESP (вельмі мала).
    Я перад разборкай фарсункі б маніторынг асноўных параметраў рухавіка на дарозе (FRP, MAF, Прэс-turbo, калі есць)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Ночера
    Паведамленні
    191
    абнаўленне, па меншай меры, наколькі я ведаю, я, можа быць, што я памыляюся, уключае ў сябе не толькі класічныя каштоўнасці, што яны ідуць на навобмацак раблю карту, але і многія іншыя рэчы, на карту, на практыцы гэта як калі б вы напісалі карту, цалкам адрозную ад вашай. хоць, калі ты кажаш, што ў цябе ўжо адлюстроўваецца і не ідзе, тое ж самае нейкія праблемы ёсць, ці вы не зрабілі, тавараў і паслуг. я хацеў бы аддаць табе чэк на карту, улічваючы, што я бачыў некалькі з гэтых аўтамабіляў у сваёй майстэрні, але не магу, на жаль.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Калі хочаце, можаце адправіць яе мне, ...і я магу зірнуць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    84
    дзе табе пашлю ??? не ведаю, ці з'яўляецца гэта адрэгуляваць спытаць ваш адрас ***** ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Загрузкі на лепш, калі вы можаце і загрузіць спасылку

У адпаведнасці з правіламі забараняецца размяшчаць знешнія спасылкі не дазволена адміністратарам, першае папярэджанне, у наступны пстрыкае бан
    Апошні раз рэдагавалася admin; 21-01-2016 да 19:58

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Ночера
    Паведамленні
    191
    ах, ды выдатная ідэя, і я магу ўбачыць нават я ў гэты момант

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    84
    [url]https://У адпаведнасці з правіламі забараняецца размяшчаць знешнія спасылкі не дазволена адміністратарам, першае папярэджанне, у наступны пстрыкае бан
    вось тут , па спасылцы .. гэта першы раз, калі я выкарыстоўваю мега, калі я не памыліўся, ёсць файл врі і mod
    Апошні раз рэдагавалася admin; 21-01-2016 да 19:53

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    84
    [url]https://У адпаведнасці з правіламі забараняецца размяшчаць знешнія спасылкі не дазволена адміністратарам, першае папярэджанне, у наступны пстрыкае бан

вось тут, калі я не памыліўся, нічога, гэта першы раз, калі я выкарыстоўваю, ёсць у врі і mod
    Апошні раз рэдагавалася admin; 21-01-2016 да 19:52

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •