тады я думаю, я знайшоў нумар sw, а таксама нумар чарцяжа, але я не магу знайсці 10 лікаў колькасці hw цяпер я паглядзеў ўсю карту і не знаходжу нічогая асветленых, калі ласка?
тады я думаю, я знайшоў нумар sw, а таксама нумар чарцяжа, але я не магу знайсці 10 лікаў колькасці hw цяпер я паглядзеў ўсю карту і не знаходжу нічогая асветленых, калі ласка?
Хлопцы, вы ведаеце гэтую спасылку? Тут есць многія рэчы, крычы Chiptuner Kft. ecu tartalmak
не ведаў, дзякуй!
гэта файл, у арыгінальнай alfa 166 2.4 я спадзяваўся, што хто-то змог знайсці нумар hw.. я сціснуты, каб яго можна было загрузіць, не адкрываецца?
tranky я не магу бачыць малюнка, з-за некалькіх паведамленняў, я думаю, у любым выпадку, я спрабаваў з іншымі файламі, аб якой я ведаю напэўна, колькасць hw і sw, і я легка знайшоў лічбы, але файл, які я адправіў, не магу знайсці нумар hwучора ўвечары я страціў пару гадзін, але нічога не
абсталяванне.PNGпраграмнае забеспячэнне.PNGАдкрыўшы файл з HxD, у калонцы справа (расшыфроўка) вы чытаеце радкі, версіі HW і SW.
Вам прыкладаю 2 дотыку майго, каб дазволіць вам бачыць, але ад таго, што я бачыў з іншымі мадэлямі не заўседы ўсе ID аднолькавыя (праверана на Alfa 147 edc15c7 і edc16c39 GT).
Піва табе, я плачу, ціха!!!!!!!!![]()
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !