-
вяртаюся,,,,я спрабаваў усімі магчымымі спосабамі,,,магу і прачытаць, што пісаць у boot mode,але заўседы з той жа праблемай, калі я чытаю і пішу ў аптэцы без уключэння boot mode,на практыцы, параўноўваючы файлы, змененыя з ecm піша мне ў абодвух выпадках на флэш-змены адлюстравання,у дадзеным выпадку я спрабаваў змяніць значэння абмежавальніка абаротаў(у выпадку так, каб паспрабаваць, але я не копію ў ecu першая частка файлаў, якія я змяніў, каб выдаліць иммо, што бачыў у ecm файл быў зменены з адрасы 000079 да 0007fc(на што я спадзяюся, што правільна для таго, каб выключыць иммо ў ecu.?)ці ведаеце вы сказаць мне, чаму не піша мне першая частка змененага файла???,,,,я больш па-за чытаецца і пішацца трыццаць разоў да гэтага часу,,,,ўздых,,,,дзякуй, як заўседы,,,прыкладаю файл врі і файл з иммо мод (на раз) і абмежавальнік абаротаў, калі гэта можа дапамагчы

чытанне пасля запісу 357 ў bootmode.rarori.rar
-
файл чытанне пасля запісу 357, у boot mode будзе файл напісана ў boot з immo off і абмежавальнік digiri зменены,,,,і замест таго, каб па параўнанні з врі роўныя, за выключэннем абмежавальнік, які, здаецца, прынялі змены
-
,,,,ніхто не мае нейкі савет???
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума