Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 24 11-20

Абмеркаванне: P0204 peugeot 206 gti

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    трэба праверыць усе раздымы, дастаткова таксама той, які на датчык або прывад, які работ на нафту тыпу датчыка ціску або выканаўчыя механізмы змены ўчастка або іншага, што trafili алею і, што ен бяжыць ўнутры правадоў жгута, і для цябе ен будзе на ўвесь завод, а ўсе дрэннае, што потым не ачысціць, а вам трэба замяніць электраправодку, але спачатку трэба знайсці яго, а затым адлучыць усе штэкеры на рухавік і праверце, ці добра, толькі не стварайце алею, такім чынам, страты есць.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Абнаўлення. Я заўважыў, што не хапае крыху d алею ў баку гідраўзмацняльніка, ды і трубы, потныя d алей. C-гэта проста кропка, дзе гэтыя трубы праходзяць над правадамі, якія ідуць да фарсунак, але вельмі нізка і там усе суха. Масла не зможа прайсці ўнутр провада. без забруджвання l уцяпляльнік звонку?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Cioa Амін, я перачытаў зноў пост, і я, здаецца, зразумеў, што, што бруднае алей pin падлучаныя да фарсунак і што, калі намакаюць вам ствараюць памылкі ў дыягназе, я хацеў бы спытаць вас:
    1 вы думаеце, што гэта алей? ці гэта вада, таму што гэта праўда, што там павінна быць сухі, аднак, калі гэта алей не павінна быць праблем, (шмат фарсунак ўстаноўлены ў вечках з іх спасылкі)
    2 калі пакінуць адлучыць раздымы і не запусціце рухавік, пасля 2-3 гадзін па-ранейшаму ўсе суха? ці вы купацца дзе-то яшчэ? і калі ен намок, з якога боку абмывае
    3, каб зразумець, калі ен прыходзіць з боку правадоў або з боку інжэктара, я б (на інжэктары, што ен абмывае больш) 2 высновамі злучаныя з faston вольныя, але добра кварталах, якія злучаюць інжэктар да раз'ем, fermerei ўсе хамуты на ліпучцы і пасля вы павінны ўбачыць, калі нафту або вада паступае ад інжэктара або ад праводкі
    4 вы можаце зрабіць фота, што там робяць лепш бачыць праблемы і становішча, праводка цікавіць, або тыя, якія могуць паўплываць на праблему?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    1)здаецца, што алей, нават ад паху, але і не ўкладу рукі маей у агні.
    2)я зраблю тэст, адлучыць раздымы і чакаць
    3)я таксама буду рабіць гэты тэст
    4) заўтра provvedo з фота

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    гледзячы на фатаграфіі, мне здаецца, практычна немагчыма, што вадкасць, якая бачная можа атрымаць ад праводкі, а я думаю, што страты з боку гідраўлічнага інжэктара, у бок чайнік, што то з цяплом не згусне і, здаецца, алей, але таксама чакае, хто-то больш дасведчаны, чым фарсункі, што скажыце, калі гэта можа быць магчымым

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Амін пачынаючы з трэцяй фатаграфіі, у 16-м пасце вы заўважылі добрая працякае алей вакол впускного калектара,праверылі ўнутры, калі есць наведвальнасць высокая пароў алею?я ведаю, што гэта дзіўна, што ад калектара ўзыходзіць ўнутры фарсункі, хоць хто ведае.Паглядзіце, як выглядае ад дроселя,я ўбачыў, што перад змешчана трубка рэкуперацыі пароў алею, магчыма, вы маглі б таксама перамясціць яго звонку, каб паспрабаваць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Я адключыў трубку, рэкуперацыя пароў, яна поўная алею, як падключыць гэта з фарсунак?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Як я ўжо тлумачыў раней, магчыма, калектар будучы поўным пароў алею гэтыя могуць (не ведаю па якой логіцы, але хто ведае) прайсці ўнутры фарсункі,так як для перамяшчэння шланга вяртання пароў звонку рухавіка і заткнуць канец боку калектара нічога не варта я проба падобнае справа... гэта справа вельмі дзіўным, і таму не ідуць на ps нічога

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •