ніхто не дапамога......... не маючы драйвераў.....я не ведаю, дзе пачаць......
ніхто не дапамога......... не маючы драйвераў.....я не ведаю, дзе пачаць......
дзякуй giarras, як вы, магчыма, дзе-то я быў бы вельмі ўдзячны ....цяпер у мяне толькі ecm2001 v6.3......
для версіі ecm titanium, як я магу аднавіць.....
вы павінны быць удзельнікам форуму, або гуглит шмат я для ecm titanium і map3d я зрабіў так даўно.... але я думаю, што форум трохі не так, як больш поўнае
як я магу быць датычным ......я даю ўсе мае максімальная непадалек......, мала, што ведаю .....
дзякуй giarras....вы хочаце ведаць адну рэч ....я выявіў, што файл быў uquale да таго, што я....дзіўна ....як я spegarono драйвер doveve эвер апошнія тры лічбы uquali для гэтага я ніколі не спрабаваў.....гэта сапраўды inialmente я паспрабаваў з кім-то, але мне не здавалася нічога ...а цяпер я толькі-дзю-карты, раствор для ін'екцый parzializzato 1.....абмежавальнікі крутоўнага моманту...дзякуй
прывітанне, хацеў бы спытаць, калі толькі гэтыя дзве карты.....я магу атрымаць якой-небудзь вынік....я па-ранейшаму адсутнічаюць іншыя важныя карты...да гэтага часу не ўдзячны іх распазнаць без драйвераў....ці я прымаю любы савет....для пачатку incomincerei карту педаль ? абмежавальнік крутоўнага моманту....што вы кажаце, што я атрымліваю вынік ..
ніжэй прадстаўлены карты, якія з тытана з яго подпісы і адрасы з якога ўжо можна атрымаць выдатныя вынікі, калі зменены ў правільным кірунку:
карта часу ўпырску ад 08a1b4 ў 08a4b0
ін'екцыі f тэмпература паветра ад 08f78a ў 08f888 + аффинной прытрымлівацца
ін'екцыі карэкцыя тэмпературы паветра ад 08f9ee ў 08fb2c
абмежавальнік крутоўнага моманту map1 ад 084936 ў 084944
абмежавальнік крутоўнага моманту ад 1 08bda8 ў 98ddb6 + аффинной прытрымлівацца
абмежавальнік крутоўнага моманту 2 ад 09045a ў 09070 + падобнай з 090634 ў 09064a
абмежавальнік крутоўнага моманту 3 ад 090eea ў 090f06
на заклік, чым драйвер адсутнічаюць карты, turbo,абмежавальнік ціску
з гэтага вы можаце пачаць працаваць.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]