Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 21 -

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    хлопцы, пытаньне ecm не знаходзіць драйвера для майго ecu, якія драйверы вы адкрылі файл?які больш поўны?я заўважыў, што адрозніваюцца, але драйвер яго не існуе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    хлопцы, пытаньне ecm не знаходзіць драйвера для майго ecu, якія драйверы вы адкрылі файл?які больш поўны?я заўважыў, што адрозніваюцца, але драйвер яго не існуе
    ECM няма драйвера.. або працы ў 2D-ці вы карыстаецеся winols..

той адрас, і ў раене DTC, што трэба зрабіць-крычы, каб перагледзець памылкі ў Дыягностыцы..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Таксама на defap не хапае сее-што...***** unque, не ECM, паколькі не існуе, проста адкрыйце файл у 2d, каб паглядзець карты.

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Я зразумеў, то па-любому врі з гэтага моманту, у рэшце рэшт? Не практычна для гэтага я задаю пытанні, нават дурныя

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    гэта ваш файл з DTC актыўныя.
    File Allegati Файл Ўкладання
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Дзякую цябе, Уга суботу або нядзелю, то я напішу, але дзе я памыліўся? Я рады, столькі дапамагчы мне я хацеў бы, аднак, дамагчыся поспеху, нават ад мяне

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Добры вечар усім,як і пяць турба suggeritomi я скапіяваў з зыходнага файла блакаванне 1CBEDA і далей да канца карту ў адпаведнасці з такой працэдурай:
    я адкрыў карту на врі і карта мод,я націснуў на выраўноўванне "залатых" і я пайшоў, то ўсе адрасе, паказанаму вышэй...я абраў у пачатку блока, а затым націсніце кнопку "гатова", напрыклад, так да канца карты.Я выбіраю тое апошняй кропкі на карце як канец блока, і затым я націскаю на "ўставіць ori" і затым на кнопку "пацвердзіць" у гэты момант усе выхад з праграмы просіць мяне, каб экспартаваць файл і прымаю майго адказу файл, які я прыкладаю цяпер.Sovrapponendolo, п з гэтага адрасу, у той роўна.таму я лічу, што вы зрабілі гэты крок.Папраўце мяне, калі я памыляюся.дзякуй яшчэ ugoboss для файла ад яго offertomi, што я адчуваю цяпер накласці, як конфирмация.прывітанне і дзякуй!!BACKUP MY DELTA_FLASH DTC IO.rar

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Прывітанне ugoboss перакрываючы свой файл на мой, вядомы мноствам адрозненняў...мой файл я скапіяваў толькі блок ад 1CBEDA да канца карту (для таго, карту я маю на ўвазе канец 2d) цяпер мне цікава, улічваючы, што я ўжо не так упэўнены, я што-то, дзе я toppato?верагодна, мне не трэба капіяваць усе, але спыніцца перад?ці ў вас нават "аднавілі" яшчэ?у мяне не было яшчэ часу, каб загрузіць яго на аўтамабіль,я спадзяюся, атрымаецца заўтра.Аднак, цікава высветліць, што я раблю няправільна

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    У любым выпадку я напісаў сення файл з dtc ugoboss і працуе ўсе выдатна. Хто-небудзь мне растлумачце, дамы, я памыліўся я? Дзякуй Ugo, каб файл дайшоў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    У любым выпадку я напісаў сення файл з dtc ugoboss і працуе ўсе выдатна. Хто-небудзь мне растлумачце, дамы, я памыліўся я? Дзякуй Ugo, каб файл дайшоў
    Найбольш распаўсюджаная памылка, што адбываецца з ecm пры ўстаўцы блокаў капіявання, што вы павінны змясціць курсор сапраўды на першай лініі, зялены злева ад выдзялення, калі няма цябе капіяваць іх disassati.

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •