хлопцы, пытаньне ecm не знаходзіць драйвера для майго ecu, якія драйверы вы адкрылі файл?які больш поўны?я заўважыў, што адрозніваюцца, але драйвер яго не існуе
хлопцы, пытаньне ecm не знаходзіць драйвера для майго ecu, якія драйверы вы адкрылі файл?які больш поўны?я заўважыў, што адрозніваюцца, але драйвер яго не існуе
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Таксама на defap не хапае сее-што...***** unque, не ECM, паколькі не існуе, проста адкрыйце файл у 2d, каб паглядзець карты.
Я зразумеў, то па-любому врі з гэтага моманту, у рэшце рэшт? Не практычна для гэтага я задаю пытанні, нават дурныя
гэта ваш файл з DTC актыўныя.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Дзякую цябе, Уга суботу або нядзелю, то я напішу, але дзе я памыліўся? Я рады, столькі дапамагчы мне я хацеў бы, аднак, дамагчыся поспеху, нават ад мяне
Добры вечар усім,як і пяць турба suggeritomi я скапіяваў з зыходнага файла блакаванне 1CBEDA і далей да канца карту ў адпаведнасці з такой працэдурай:
я адкрыў карту на врі і карта мод,я націснуў на выраўноўванне "залатых" і я пайшоў, то ўсе адрасе, паказанаму вышэй...я абраў у пачатку блока, а затым націсніце кнопку "гатова", напрыклад, так да канца карты.Я выбіраю тое апошняй кропкі на карце як канец блока, і затым я націскаю на "ўставіць ori" і затым на кнопку "пацвердзіць" у гэты момант усе выхад з праграмы просіць мяне, каб экспартаваць файл і прымаю майго адказу файл, які я прыкладаю цяпер.Sovrapponendolo, п з гэтага адрасу, у той роўна.таму я лічу, што вы зрабілі гэты крок.Папраўце мяне, калі я памыляюся.дзякуй яшчэ ugoboss для файла ад яго offertomi, што я адчуваю цяпер накласці, як конфирмация.прывітанне і дзякуй!!BACKUP MY DELTA_FLASH DTC IO.rar
Прывітанне ugoboss перакрываючы свой файл на мой, вядомы мноствам адрозненняў...мой файл я скапіяваў толькі блок ад 1CBEDA да канца карту (для таго, карту я маю на ўвазе канец 2d) цяпер мне цікава, улічваючы, што я ўжо не так упэўнены, я што-то, дзе я toppato?верагодна, мне не трэба капіяваць усе, але спыніцца перад?ці ў вас нават "аднавілі" яшчэ?у мяне не было яшчэ часу, каб загрузіць яго на аўтамабіль,я спадзяюся, атрымаецца заўтра.Аднак, цікава высветліць, што я раблю няправільна
У любым выпадку я напісаў сення файл з dtc ugoboss і працуе ўсе выдатна. Хто-небудзь мне растлумачце, дамы, я памыліўся я? Дзякуй Ugo, каб файл дайшоў