Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 28 11-20

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    вось да цябе cke зрабіў
    File Allegati Файл Ўкладання
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mecdoc
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    250
    Winols яго вылічыць без праблем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Дзякуй legendaryslave, што вельмі зручна. Сення я стараюся ўсе гэта, і я перайду на

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Тым не менш, я хацеў бы ведаць тэхнічна, што перашкаджае ў ecm разлічыць cks, убачыў, што знаходзіцца таксама сумяшчальны драйвер.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Абнаўленне....машына матчу cks на месцы, усім дзякуй. Я проста хачу паказаць іншым карыстальнікам, што ў гэтай машыне для чытання ў паслядоўны з v54 не поўны, не чытае частка асноўнай карты з карты педаль і ўсе абмежавальнікі. Цяпер я чытаю з mpps, каб паглядзець, што выйдзе. Тады я вам кажу. Калі няма толькі bdm

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кьявари
    Паведамленні
    38
    Для вопыту на Ford, Mazda і opel заўседы счытвання bdm. Праўда, то есць перасялення, але калі вы можаце чытаць заўседы bdm ўсе аўтамабілі, якія падтрымлівае гэты выгляд чытання, так на ўсялякі выпадак заўседы есць поўны файл, каб вырашыць праблемы

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    зробленыя заўседы ў bdm!!!! ідзіце на ўсялякі выпадак!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Вось, цяпер, аднак, я сумняваюся.....калі я павінен перагледзець карту працуе, то файл ужо мод заўседы bdm я павінен паўтарыць cks таксама на файл rimodificato? Ці я магу перапісаць без ricalcolarlo бачыў, што ўжо адрозніваецца ад врі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Вось, цяпер, аднак, я сумняваюся.....калі я павінен перагледзець карту працуе, то файл ужо мод заўседы bdm я павінен паўтарыць cks таксама на файл rimodificato? Ці я магу перапісаць без ricalcolarlo бачыў, што ўжо адрозніваецца ад врі?
    Прывітанне Errecinque, для кожнага змены, якія вы робіце, ідзе змена cks, пытанне не ў тым, што файл ўжо адрозніваецца ад врі, але пытанне разлікаў байт...пры змене нават адной коскі эбу, калі заўважае, чаму кантрольная сума не адпавядае выніку алгарытм, які разлічвае эбу.
    На практыцы cks гэта не больш чым форма кантролю: блок кіравання прымае ўся інфармацыя, што есць у ім, вылічае з дапамогай алгарытму і праверце атрыманы вынік з тым, што файл напісаны...калі не адпавядае, ідзе ў абарону.
    Я спадзяюся, што было ясна...калі вас цікавіць, я магу адправіць яшчэ экстрапаляцыі дакумент, які кажа пра гэта...
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    35
    па-мойму, пануры вопыт ідзе пералічваецца кожны раз, калі вы ўносіце змены, але чакаць нейкай іншай пацвярджае.

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •