вядома, што вы!!
ок, тады прыступаю!
вядома, што вы!!
ок, тады прыступаю!
гэта нармальна?!?
не, не так добра...вы абнуляецца першыя тры адрасы, але значэнне гэтых трох трэба пакласці ў тры адрасы малодшай сістэмай і гэтак далей для ўсіх значэнняў, што паглядзець...абмежавальнік крутоўнага моманту для руху, то ты ў нуль, усе, што я сказаў табе 11bit 11 стрэлаў курсор пасля адрасы, што вы далі вы павінны скінуць...я не магу паставіць нават адзін scren, таму што вы не можаце бачыць...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
перш чым прыступіць l.c. я зрабіў некалькі тэстаў, каб убачыць, калі я магу падвышайце iq і прыйшоў да 104.00 мм3 толькі я зрабіў крок "страшных" нічога не рабіць........
паштовы карту мод, які вы зрабілі, давайце паглядзім, што не ідзі...
Гэта было апошняе, што я паставіў,у мяне мод працуе,крокам высокія......
ах, я забыўся..хацеў спытаць, ты ўпэўнены, што вашы фарсункі будуць у стане даць вам тое iq?
тое frenk ці бачыў карту тое, што не атрымоўваецца надаць столькі, колькі вы хочаце, што я разумею, я 130mm3 можа залежаць ад 3 фактараў...
1 ваш maf або датчык выдатку паветра не чытае дастаткова паветра і дыму карту вы абмежаваныя, чым iq
2 твае карты тэрміны разлічваюцца да 70mm3, верагодна, трэба rescale восяў і ricalcolarti усе карты часы, калі вы хочаце надаць..
3 аб тым, што паглядзець у дыягностыцы можа апынуцца, што гэта мяжа ecu. то есць, нават калі, можа быць, вы, уклаўшы больш 104mm3 ecu вы не бачыце, таму што гэта яе мяжа ў дыягназ...
мой савет пачынае выключаць усе, што ў той час, і мы бачым, што адбываецца..
калі вам патрэбна рука, я тут..
тады ў дыягназ колькасць паветра obbiettiva і рэальныя існуе выразнае адрозненне,я паспрабую іншы датчык выдатку паветра па maf не ведаю.......
карты час не хацеў дакранацца, каб не быць труба,але я паспрабую ricarcolarle.
для фарсунак у 2.4 jtd 136cv я думаю, што яны ідуць добра......
тады я не змог зрабіць l.c. але стрэл вы мяне ўжо і раней, але зняў яго, таму што я страляў занадта рана,паглядзіце, як выглядае?!?!дзякуй
для астатніх, дзякуй вам за цярпенне, што вы са мной![]()
я забыўся апублікаваць яго...................