Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 26 11-20

Абмеркаванне: Ціск турбо і IQ

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    81
    Citazione Першапачаткова Напісаў MrcBtr93 Visualizza Messaggio
    Не ведаю, як сказаць вам дзякуй, вы былі сапраўды фантастычныя, Манро і Sportraxxx!
    *Franco75: вы маеце на ўвазе, можа быць, N75 duty cicle? дзякуй вам вялікае, да вас таксама..
    на жаль, я пачатковец як і вы....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    Пераход ад адкрытага цыклу на замкнены цыкл кіруецца ад эбу, і гэта, думаю, заўседы прысутнічае.
    Open loop трэба кіраваць-то эфект overboost, карту, якая спасылаецца на гэта кіраванне, гэта карта, што на выхадзе працэнт клапана і уваходам IQ і Спіны. Што pressiione мае тыя ж ўваходы, але, відавочна, выходныя ад ціску аб'ектыў трымаць
    Першы пытанне : на аснове чаго вырашае ecu ўлічваць карту мэта, turbo і, калі той, vgt ?
    Другі : ведаючы перш за ўсе сям'і edc16 групы "фіят" я ніколі не чытаў гэтай closed і open loop. Існуе нават на гэтых ecu ці гэта прэрагатыва іншых сем'яў, тыпу vag? Выбачайце, але аргумент, што я не ведаю і хацеў бы паглыбіць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    81
    пацвярджаю,таксама цікавіць мяне, паглыбіць..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    існуюць крывых гістарэзісу ў залежнасці ад абаротаў, якія яны выбіраюць рэжым кіравання. Есць карта парог IQ, калі яны перавышаюць або апускаюцца значэнне крывой адбываецца пераключэнне на рэжым open або closed loop.
    На практыцы, калі зададзенае колькасць абаротаў ўпырскваецца IQ вышэй крывой выкарыстоўваецца open loop(эфект overboost),
    калі аб'ем падае ніжэй іншы крывой выкарыстоўваецца рэжым closed loop, г. зн ECU "гоніць" set point-карта turbo.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    21
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    існуюць крывых гістарэзісу ў залежнасці ад абаротаў, якія яны выбіраюць рэжым кіравання. Есць карта парог IQ, калі яны перавышаюць або апускаюцца значэнне крывой адбываецца пераключэнне на рэжым open або closed loop.
    На практыцы, калі зададзенае колькасць абаротаў ўпырскваецца IQ вышэй крывой выкарыстоўваецца open loop(эфект overboost),
    калі аб'ем падае ніжэй іншы крывой выкарыстоўваецца рэжым closed loop, г. зн ECU "гоніць" set point-карта turbo.
    Франк, у вас маецца гэтыя крывыя гістарэзісу, на якія вы робіце спасылку ці гэта твае выснова??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    не, гэта не мая выснова, пошты, файл-прыклад, і мы бачым іх знайсці

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    21
    Роўна як і я ў маей jtdm 16v, які мае edc 16 c39 (еўра-4 з віхрам) overboost, я ніколі не чытала ў розныя часопісы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    21
    Не можа быць, замест карты парог ціску, у якіх, калі значэнне адхіляецца пэўнага столькі тое, месца на карце, прысвечаны ціску turbo by праходзіць карту vgt, каб кантраляваць праз нейкі механізм зваротнай сувязі, электронны, як зваротную сувязь ад MAP тым, што трымаеце ў значэнне, найбольш блізкае да зададзенага?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    магчыма, я дрэнна растлумачыў, прабачце.
    Есць дзве крывыя, блізкія, у залежнасці ад абаротаў усталяваны яшчэ IQ, калі ен перавышае IQ першым павароце ен пераходзіць у рэжым openloop, калі яна падае ніжэй IQ другі крывой пераходзіць у closedloop.
    *made83, што вы маеце на ўвазе, каб не бачыць overboost у дыягназ?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    21
    прабачце, памылкі друку-але я-то смартфон, калі так можна назваць

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання