Старонка 2 з 8 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 11 па 20 78

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    не posoo адкрыць ўручную, але cove апісваецца........................lim крутоўнага моманту ў 400 аб / мін не мае сэнсу,гэта класічная карта ад азс-кухар,закрануў час ін'екцыі, таму што не ведае, як разблакаваць ўсе, таму назад дым.............
    выконвайце радзе манро.
    ціску turbo вы можаце змяніць яго ўручную з дапамогай wg, калі вам неабходна...
    каб счапленне, я прапаную вам змяніць яго apresindere,па меншай меры, націскной дыск і дыск, армаваныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di project
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    цяпер я паспрабую змяніць, і я забуду на форум, каб абмеркаваць гэта з вамі так пачала вучыцца што-то!
    Фрэнк на самай справе, гэта, што я зрабіў быў трэнер-машыны, ралі, але тады я выявіў, што некалькі машын, якія рыхтаваў scocciavano turbo і некаторыя рухавікі.
    аднак turbo я думаю, што гэта lascero арыгінал так зарада 1,3 бар арыгінальны не ведаю, таму што ў мяне ўсталяваны вымяральнік ціску пасля змены.
    манро для разраднікаў дым, я знайшоў ваш пост, дзе растлумачу, як умяшацца.
    таму правільна зразумець, калі я павелічэнне абмежавальнікі дыму,абмежавальнікі крутоўнага моманту і абмежавальнікі прэс-машыны ўжо ідзе лепш?
    гэта possibbile калі не павелічэнне ne ціску ne часы?
    цікаўнасць, але карта turbo вы ведаеце адрасы або вы іх бачыце, ecm? чаму б мне іх не робяць бачыць.
    іншы цікаўнасць з карту mod ecm не знайсці драйвер я думаю, гэта нармальна, таму што змяняецца cecksum і не прызнае яго, праўда?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў project Visualizza Messaggio
    цяпер я паспрабую змяніць, і я забуду на форум, каб абмеркаваць гэта з вамі так пачала вучыцца што-то!
    Фрэнк на самай справе, гэта, што я зрабіў быў трэнер-машыны, ралі, але тады я выявіў, што некалькі машын, якія рыхтаваў scocciavano turbo і некаторыя рухавікі.
    аднак turbo я думаю, што гэта lascero арыгінал так зарада 1,3 бар арыгінальны не ведаю, таму што ў мяне ўсталяваны вымяральнік ціску пасля змены.
    манро для разраднікаў дым, я знайшоў ваш пост, дзе растлумачу, як умяшацца.
    таму правільна зразумець, калі я павелічэнне абмежавальнікі дыму,абмежавальнікі крутоўнага моманту і абмежавальнікі прэс-машыны ўжо ідзе лепш?
    гэта possibbile калі не павелічэнне ne ціску ne часы?
    цікаўнасць, але карта turbo вы ведаеце адрасы або вы іх бачыце, ecm? чаму б мне іх не робяць бачыць.
    іншы цікаўнасць з карту mod ecm не знайсці драйвер я думаю, гэта нармальна, таму што змяняецца cecksum і не прызнае яго, праўда?
    тое project turbo, як я сказаў, я...вы 1.3 press turbo без яго нават не дакрануўся да турбіны, таму што ў вас есць больш дызельнага паліва ў камеры згарання, які вырабляе moolti больш выхлапных газаў, якія прымушаюць круціцца больш velocemte turbo, які больш ціску turbo....
    у дадатак да картах, якія ты сказаў, што ў ecu есць і іншыя абмежавальнікі, якія блакуюць дызель....не турбуйцеся, мы знаходзім іх разам...калі-то знойдзены і ўстаноўлены, як карту часу і ўжо ўсталяваны, вы можаце пазбегнуць змены часу ў лепшым выпадку толькі ў прэс-rail відаць, што вось часоў press, і падняўся ад мамы fiat да 1500bar...іх потым усе роўна прыйдзецца рабіць log press rail, каб ваш помпа, як быццам..., але да гэтага мы падыдзем пасля.. карту turbo ў ecm не паглядзець, але ваш трэнер на змяненне знаходзіцеся ў 07F7FE....тытан і ў цэлым ecm распазнае толькі арыгінальныя файлы..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    project,калі гэта не праблема,вы можаце размясціць крайнасці,таму я магу зразумець, і я таксама?!?

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    frenk для мяне.не ce праблему, проста, што гэта не супраць правілаў! скажы мне, што вы хочаце, што вам нагрузкі крайнасцяў, якія былі б? даруй, але я навічок

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    ок, ідэальны, ва ўсякім выпадку, то сплю арыгінальная карта, і я зраблю часопіса cn усе дадзеныя, press rail,масавага расходу паветра,часу ўпырску і колькасці карбюратара, так, каб мець адпраўную кропку і зразумець, што менавіта я змяніў, і як рэч, якая, я думаю, можна зразумець з карты, але паступова туды можна дабрацца нават я з вопытам.
    і я быў бы лепей было цікава даведацца, як вы можаце бачыць толькі тыя карты, якія я не бачу
    аднак, падводзячы вынік, я пачынаю з зачыніць egr бачылі, што я лічу, што калі я не памыляюся, то павінна быць у пачатку карту,і тады я працягваю з l павялічыць абмежавальнік turbo, такім чынам, каб не ствараць непрыемнасцяў шпіена і аднаўлення розных.
    l адрас, які ты мне даў і turbo або.яго абмежавальнік?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    калі не прарывы "абмежавальнік" колькасць ўводзяць у кожны цыкл ўсе той жа!

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    выбачайце манро я разважаеце на аснове таго, што ты сказаў мне,госпадзе, калі я памыляюся.
    ты сказаў мне, што час ўпырску для гэтай машыны ў config оры ўжо дастаткова, каб вытрымаць presione 1500 бар.
    такім чынам, паводле таго, што я ведаю, каб быць лепш, чым гэты дызель трэба больш колькасць дызельнага паліва і паветра, вядома.
    цяпер, улічваючы, што часу ўжо дастаткова, мне дастаткова было падняць толькі ціск развагі, якія я зрабіў наступнае
    з тых жа часоў ўпырску, калі павышэнне ціску я прыводзіць да павелічэння колькасці ўводзяць-гэта правільна?
    таму мы і кажам, што час ўпырску будуць павялічаны толькі ў тым выпадку, калі ціск, з якім хачу працаваць карта не будзе дастаткова?
    калі я павялічваючы ціск aumentassi нават злегку часу, аднак, не было б павелічэнне ў ****llo прадукцыйнасці?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў project Visualizza Messaggio
    выбачайце манро я разважаеце на аснове таго, што ты сказаў мне,госпадзе, калі я памыляюся.
    ты сказаў мне, што час ўпырску для гэтай машыны ў config оры ўжо дастаткова, каб вытрымаць presione 1500 бар.
    такім чынам, паводле таго, што я ведаю, каб быць лепш, чым гэты дызель трэба больш колькасць дызельнага паліва і паветра, вядома.
    цяпер, улічваючы, што часу ўжо дастаткова, мне дастаткова было падняць толькі ціск развагі, якія я зрабіў наступнае
    з тых жа часоў ўпырску, калі павышэнне ціску я прыводзіць да павелічэння колькасці ўводзяць-гэта правільна?
    таму мы і кажам, што час ўпырску будуць павялічаны толькі ў тым выпадку, калі ціск, з якім хачу працаваць карта не будзе дастаткова?
    калі я павялічваючы ціск aumentassi нават злегку часу, аднак, не было б павелічэнне ў ****llo прадукцыйнасці?
    так, але гаворка была трохі больш складаны, чым так...
    ecu пераўтворыць у continuzione параметры ў карту, каб даць вам unacerta iq...
    зараз выкажам здагадку, што вы патрабаваць карту 65mm3 пры 4000rpm ок?
    экю, таму што ідзе interpolarsi ў карту час(спрашчаючы шмат, але есць некалькі іншых крокаў) для 65mm3 прэс-rail правільна, і час ўпырску падыходзіць, каб даць вам гэтую дату iq...
    зараз, калі вы павялічваецца толькі прэс-rail і пры ўмове, што ваш помпа rail, так і ў выдатнай форме, таксама правядзенне прэс-1500 бар ecu difficlmente пойдзе табе такое ціск для iq нізкі або абмежаваныя ад ecu ж..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    вядома, што вы!
    hw
    sw

Старонка 2 з 8 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы